αλκοολικός ήταν αλλά φοβάμαι πως είχε δίκιο!
kuolema δεν είμαι σίγουρος αλλά υποψιάζομαι πως το koton στη σταδίου θα χει κάτι σαν αυτό που θες! τα αντρικά του τουλάχιστο είναι και λιτά και φτηνά.
Printable View
αλκοολικός ήταν αλλά φοβάμαι πως είχε δίκιο!
kuolema δεν είμαι σίγουρος αλλά υποψιάζομαι πως το koton στη σταδίου θα χει κάτι σαν αυτό που θες! τα αντρικά του τουλάχιστο είναι και λιτά και φτηνά.
εγώ έχω αυτά --->
http://img.runningwarehouse.com/big/ASUGM-1.jpg
δεν είναι ακριβά, στα intersport τα είχα πάρει 40ε περίπου (σε προσφορά). τρέχω αρκετά km κάθε μέρα σχεδόν και παλιότερα είχα πρόβλημα με άλλα παπούτσια (χτυπήματα, πληγές κτλ) αλλά από τότε που πήρα αυτά ησύχασα. ελαφριά, μαλακά και άνετα, απορροφούν κραδασμούς. ό,τι πρέπει για τρέξιμο. δε νομίζω να παίζουν καλύτερα σε τόσο χαμηλή τιμή.
edit: τώρα το είδα... τι 20άρικο ρε, είπαμε φτηνά, αλλά με τόσα λίγα θα πάθεις καμιά ζημιά.
Φόλα Αντι-Λεμπρόν είμαστε
Μια βοήθεια θέλω απ'τις κοπελιές του φόρουμ.
ΘΕΛΩ ΓΟΒΕΣ. Μαύρες, ψηλοτάκουνες..αλλά με μπαρέτα αλλιώς δεν μπορώ να τις περπατήσω. Επίσης, δεν θέλω να σκάσω τον μισό μισθό μου για να τις αγοράσω. Μπορώ να δώσω το πολύ 60-70 euros. Έχετε να προτείνετε κανα μαγαζί Αθήνα?
τι είναι η μπαρέτα;
Εγώ αυτές ζαχάρωνα, αλλά είναι τσιμπημένες οι γαμημένες. Χμου, ένα μαγαζί που έχει ποικιλία στο style που ψάχνουμε και καλές τιμές είναι αυτό το γωνιακό στην Ακαδημίας, στο δεξί σου χέρι όπως ανεβαίνεις, λίγο πριν τη Χαριλάου Τρικούπη και απέναντι από τη γωνία των Everest (βασικά μπορεί να είναι και στη γωνία της Χ. Τρικούπη). Επίσης, αυτό που ψάχνεις είναι πολύ απλό και συνεπώς πιθανό να υπάρχει και Zara. Ναι, ναι ξέρω, δεν ακούγεται ό,τι καλύτερο, αλλά 1-2 φορές που είχα πάρει κάτι γαμάτα παπουτσάκια από εκεί, παραδόξως βγήκαν μια χαρά. Και είναι και πάμφθηνα.
αντί-γόβες είμαστε.
Από τις πιο ηλίθιες μεσαιωνικές εφευρέσεις του ανθρώπου, που καταπονούν το σώμα προς χάρην της εμφάνισης, που κρατάει ακόμα γερά.
Άντε βρε, σύντομα πάλι με κορσέδες και κρινολίνα, να φαίνεστε ακόμα πιο ψεύτικες!
Καριόλες γυναίκες..
(το παραπάνω δεν είναι προσωπική επίθεση! Μην παρεξηγηθείτε)
Να υποθέσω ότι δεν είσαι ο πιο ψηλός άντρας του κόσμου..;
Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να είναι δεκάποντο. Λίγο τακούνι δεν βλάπτει άλλωστε. Θέμα συνήθειας. Υπάρχουν γκόμενες που λένε ότι δεν μπορούν να βάλουν επίπεδα παπούτσια γιατί τις κουράζει περισσότερο.
/με ψεύτικη γκόμενα
γεια σου κουολεμα ΚΑΥΛΙΑΡΑ, εχε χαρη που βρηκα ΚΟΠΕΛΑ και δεν μπορω να σου την πεσω
iou
Κοπέλα είμαι.. και σχετικά κοντή.
Επίσης, αυτό είναι απο τις πιο ηλίθιες δικαολογίες για να φοράς μόνιμα γόβες και να φαίνεται πιο πεταχτός ο κώλος σου.
Όλο αυτό μου θύμισε μια συνέντευξη κάποιας τελειωμένης στην τελευταία λάιφο, που έλεγε πως δεν πολυβγαίνει γιατι ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ?????
Αυτές είστε.
χαχααχχαχαχαχαχα