Originally Posted by
nothingman
γελάω, δε θα τον ήθελε στην ντάγκεναμ λέει και "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα". οι "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα" σε διπλά παιχνίδια τον είχαν αποκλείσει αυτόν τον ολυμπιακό και με μια σχετική ευκολία λέω εγώ. ο bartley ήταν μια χαρά, δεν τον είδα να αγχώνεται ιδιαίτερα, ο gilbert δεν είναι επιπέδου arsenal, το ξέραμε ήδη, εξάλλου είναι 22 και ακόμα στους reserves. πρώτη εμφάνιση έβερ του cruise, δεν είχε παίξει καν στα λιγκ καψ, με αντίπαλο τον galletti στο καραϊσκάκη. λίγο σοβαρός να ήταν ο vela ή λίγο να είχε μπει στο ματς το πουλέν μου νάμπερ του, wilshere, και θα ερχόταν το χ. όχι ότι δεν το άξιζαν το χ έτσι κι αλλιώς αλλά. το πουλέν μου νάμπερ ουάν, ramsey, έκανε πλάκα. walcott αρκεί που μπήκε και έπαιξε, ήταν προφανέστατα ανέτοιμος, εδώ φοβόταν να μπει στην περιοχή μη φάει καμία και εκτελούσε τα στημένα. οι αγγλάρες έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ όταν τους είπαμε ότι δεν έχει μαγαζί να πιουν μπύρες πριν το ματς δίπλα στο γήπεδο και ένα δεύτερο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό των περιπτέρων. το τρίτο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό της ρετσίνας από τα περίπτερα.
ολυμπιακό δεν έβλεπα γιατί δε με ένοιαζε, χα! αλλά μέλλμπεργκ ψυχάρα και τα λοιπά γνωστά.
ο ολυμπιακός δεν έχω καταλάβει γιατί ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να περάσει την πρωταθλήτρια ολλανδίας και την πρωταθλήτρια βελγίου, αποδείχθηκε μεν καλύτερη/εμπειρότερη ομάδα αλλά δεν είδα και τίποτε τρομερές διαφορές. απόδειξη ότι έχουμε ανοίξει τα πόδια να έρθει ο γιοβάνοβιτς πχ όπως θα τα ανοίγαμε πολύ άνετα για άλλους πεντέξι τουλάχιστον από αυτές τις δυο ομάδες. το πρόγραμμα ήταν το σημαντικότερο όπλο μας, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε και κάπως εκνευριστικές άμυνες σε σημεία, εντάξει, σχαρίκια.
πρόκριση στους 16 και πρώτος στο πρωτάθλημα, όχι κι άσχημα για ομάδα που παραπαίει ε.