όχι, δεν αναφέρονται αποκλειστικά στον φίξξξερ, γενικές απορίες εκφράζω με αφορμή τον φίξξξερ
Θα σου πω το εξής, όταν πάω να σχηματίσω γνώμη για έναν άνθρωπο μετράει πάρα (μα πάρα) πολύ αυτό που θα επιλέξει να πρωτοαναφέρει σε ένα φλέγον και κρίσιμο ζήτημα. Ή αυτό που θα τον πρωτοενοχλήσει.
Απόσπασμα από την ποιητική συλλογή Αν Κάποιος
Αν κάποιος καθίσει πρώτα να σκεφτεί τι ήθελε νεαρό παιδί στα Εξάρχεια από το να ευκηθεί απευθείας αργό θάνατο στον Κορκονέα, αν κάποιος πει "ναι δεν μαρέσει που η Χρυσή Αυγή ασκεί τόση βία, αλλά..", αν κάποιος πει "εγώ είμαι κατά της βίας, αν βλέπανε μόνο πόσο μοιάζουν ακροδεξιοί και αριστεροί", αν κάποιος επικροτήσει το σαπάκιασμα που θα ρίξουν οι μπάτσοι ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο (πχ ένας μπλίτζερ για ένα kolozoo οδηγό φορτηγού που παραβίασε στοπ), αν κάποιος πει "κρίμα μωρέ, occupyert, αλλά χρειάζονται οι απολύσεις γιατί:", αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς στην Ταχρίρ πριν μελετήσει το τι συμβαίνει στον μέσο αιγύπτιο τα τελευταία χρόνια, αν κάποιον δεν τον νοιάζει ο Σάκκας επειδή είναι τρομοκράτης και καλά να πάθει, και αν κάποιος αναρωτιέται σε τι κόσμο ζούμε όταν ένας.μπάτσος.σκοτώσει.ένα.σκύλο και όχι όταν ένας 20χρονος μετανάστης αυτοκτονήσει μέσα σε αστυνομικό τμήμα για να μην τον απελάσουν πχ, εγώ θα έχω μεγάλες_αναπάντητες_απορίες.