ναι και σε αντιθεση με τις συνηθειες μου (δλδ να διαβαζω τακτικς να βλεπω βιντεα κλπ)
στο ναξξ πηγα χυμα γιατι τα bosses ειναι παλια και αρα ΔΕΝ εχουν τακτικς!
αυτο!
Printable View
ναι και σε αντιθεση με τις συνηθειες μου (δλδ να διαβαζω τακτικς να βλεπω βιντεα κλπ)
στο ναξξ πηγα χυμα γιατι τα bosses ειναι παλια και αρα ΔΕΝ εχουν τακτικς!
αυτο!
Mia xara tactics exoun ta bosses sto naxx, eidika to palio naxx einai to pio duskolo intance pou xei perasei apo wow.
Allo an ta xoun kanei pleon ola geleia, kai den poluxreiazesai ta tacts (pou pali merika vasika ta thes) afou ta bosses peftoun kai apo pugs.
Ναι οκ, αλλά ο Αμπρούτζης μιλάει για Τhaddius που όσο ναναι αν πάρεις 25 άτομα και τους πεισ να κανουν ντου, το πιο πιθανό (σίγουρο) είναι να ανατινάξουν ο ένας τον άλλον. Είναι καλό να έχεις κάποιο tact εκεί.
Σε άλλα νέα ο GM των Nurfed και item developer της Blizzard, Nisstyr τα έσπασε και παραιτήθηκε γιατί υπήρχε διαφωνία ως το design philosophy. Πήγε στη Rockstar games.
Nisstyr = Ritssyn ανάποδα οπότε να από ποιον πήραν το όνομα τους τα items
http://www.wowhead.com/?search=Ritssyn
Και δεν είναι τυχαίο που είναι Warlock items μιας και έπαιζε Warlock, ενώ από ότι διαβάζω παλιά θεωρούνταν και από τους καλύτερους στο είδος και τον ρωτούσαν σε forums για συμβουλές σε σχέση με DPS, specs κτλ κτλ.
To άχρηστο κουτσομπολιό της εβδομάδας :!:
το ακομα πιο αχρηστο ειναι οτι δεν εχω επικοινωνησει με τη Μπλιζζζζζαρντ, και δε ξερω, και ο χαρακτηρας μου θα εφτανε 70 και θα ταν πολυ ωραιος και θα τον αγαπουσα, και εν κατακλειδι, τους γαμω.
Εννοείς ότι:
α) Δεν επικοινώνησες γιατί έτσι.
β) Έστειλες email αλλά σε γράψανε;
α)
Εμ, κάνε μια προσπάθεια τότες.
Ναι αλλα πρεπει να ριξω γερο φορματ στο πισι αθηνας (που δεν εχω παει μονιμα ακομα) γι αυτο περιμενα.
τεσπα, θα δουμε.
Ε οκ, δεν χάνεις τίποτα να έχεις το account πίσω μέχρι τότε. Μην το παραχέσει ο κινέζος κλέφτης και του ρίξουν κανένα delete :razz:
αχαχαχα
e oxi e
Γαμάει το sequel! Πότε κυκλοφορεί;
Αχαχα μου χάκαραν το account! Μου ξεβράκωσαν τον 70 warlock και τον 60 rogue! Χέστηκα βασικά, γιατι ήμουν στο τσακ να το ξαναπαρατήσω, λόγω και των προβλημάτων με το νέο PC, αλλά και λόγω κάποιας κούρασης με το game. Τρίτη υποτροπή ήταν, πόσο να κρατήσει. Έκανα μία περιποθιημένη ακ΄λυρωση λογαριασμού και πάμε γι'άλλα.
μλκ διαβαζω 3.2 νοτς και απορω ποσο πιο ευκολα θα τα κανουν ολα
οχι οτι με χαλαει δλδ αλλα απο ενα σημειο και μετα χανει και κατι απο την ομορφια του
Spoiler
αύριο prepaid ξερωγω :touched:
A, Druid είσαι; Κρίμα. Επίσης ακόμα δεν έχει ανέβει καν ptr και έχει πολλά πράγματα που θέλουν testing οπότε το ptr το κόβω να μένει 1 μήνα+ και άρα αν πάρεις prepaid τώρα για να δεις τα νέα models τουλάχιστον η μισή θα πάει χαμένη. Ξέρω πως το είπες έτσι για το χαβαλέ αλλά είπα να στην πω, όπως και να έχει. :razz:
λολ@3.2 νερφς. Είναι λίγο over the top και λογικά μετά το ptr δε θα περάσουν όλα, αν κι εμένα προσωπικά δε με χαλάει αν ρίξουν μερικά παραπάνω.
ρε ποια νερφ,εδω λενε για ulduar emblems απλα κανοντας heroic
νιωθουν;
τα κάναν ακόμη πιο σκατά απο όταν έπαιζα; TBC δλδ.
Βασικά τώρα τα καναν σκατά.
Χμ; Βασικά από άποψη game design είναι σωστό αυτό.
Η λογική είναι πως πρέπει να μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τα instances του παιχνιδιού και όχι μόνο ένα πιο μικρό ποσοστό των παιχτών, οπότε το προηγούμενο tier το κάνουν πιο προσβάσιμο ενώ την ίδια στιγμή αφαιρούνται τα instance clearing achievements ώστε όσοι το καθάρισαν στην ώρα τους να έχουν και το e-peen τους. Το ίδιο δεν γίνεται και με arena items από S2;
Εάν δεν το κάνανε τότε όλα τα νέα guilds μπορεί να μην είχαν ελπίδα να καταφέρουν κάποιο Glory Of The Raider σε οποιοδήποτε μελλοντικό patch.
Πχ. αρχίζεις εσύ ξανά επί 3.2 το raiding (χωρίς τη παραπάνω αλλαγή) και πρέπει να μαζέψεις gear από Naxx. Αφού ντυθείς πρέπει να καταφέρεις να ντυθείς από Ulduar και μετά, αφού έχεις χάσει 4 μήνες ξέρω'γω, έχεις 1 μήνα για να καταφέρεις να καθαρίσεις όλο το Coliseum και να τελειώσεις τα achievements για να πάρεις το Glory με το mount και τον τίτλο. Δεν γίνεται. Θα είσαι καταδικασμένος να αρχίζεις κάθε content patch undergeared και να μένεις πάντα πίσω χωρίς να μπορείς να κυνηγήσεις κάτι. Και όλο αυτό επειδή δεν άρχισες raiding εξ' αρχής; Μαλακία/Αδικία δεν είναι;
Οπότε βάζουν αυτή την αλλαγή και συντομεύουν το χρονικό διάστημα που θες για να φτάσεις σαν gear το τωρινό content και να έχεις ίση ευκαιρία να καταφέρεις κάτι.
Ε όχι και ποια νερφ :-P
Δες τα DK patch notes. Μην τα διαβάσεις, δες πόσα είναι και σκέψου πως πέρα από 2 αλλαγές νομίζω, όλα τα υπόλοιπα είναι νερφς. Απίστευτα tanking nerfs, δυνατά PVP nerfs ( αλλαγή - του κώλου - στο Chains Of Ice, Burst damage nerf σε Scourge Strike / Frost Strike) και AOE threat/DPS nerf (σβήσανε το Unholy Blight). Λολ.
Ναι σωστά αλλά αυτά έπρεπε να τα κάνουν με το που βγει νέο content ή λίγο πριν.
Μα μαζί με το patch μπαίνει το νέο tier content. BB Ulduar στο 3.2, πες γεια στο Crusader's Coliseum.
Μπε; 3.1 έπαιζες; Δε θυμάμαι. Στο 3.1 με τα νερφς που φάγανε (και που η blizzard έσβησε το ShadowFrost spec) σταμάτησαν το faceroll pvp και η συμμετοχή σε ψηλά brackets πάτωσε. Τώρα έχουν συνέλθει αλλά και πάλι δεν είναι τόσο εύκολο. Και σκέψου πως ακόμα κι εμένα μου το έχουν πει Rogues/Priests ότι δεν παίζει ιδιαίτερο πρόβλημα πια.
Στα tanking, ναι οκ θέλαν νερφ αλλά όχι όλο αυτό. Το theorycrafting μέχρι στιγμής λέει πως ο DK στο 3.2 είναι το χειρότερο από τα 4 tanks με τους Druids να είναι μπροστά. Αλλά είναι theorycrafting και τα μισά patch notes μπορεί να αλλάξουν ως το release.
καλα ο dk ηθελε nerf,ειδικα pvp
Βασικά το burst ήθελε νερφ γενικά. Γι αυτό κόψαν και από paladins, destruction locks κτλ. Όπως και να έχει οκ θα είναι.
ρε φιλε δεν εχω κανει πολυ pvp στο wotlk αλλα οσες φορες μου κατσε dk δε προλαβαινα να κανω τπτ
και αν προλαβαινα ολα immune ηταν,ε δλδ λιγο ελεος
Αυτό είπα πιο πάνω, όσα λες είναι ιδιότητες και του destro lock και του ret κτλ κτλ. επίσης το θέμα με το immune παραμένει. L2P :P .
Επίσης αν το pvp που λες ήταν πριν από 3.1 να ξέρεις πως δεν έχει σχέση με post-3.1.
Spoiler
τι l2p ρε,ας μου δωσουν plate να φοραω ή εστω instant teleport
Εκείνη η πίπα με το summoning circle δεν είναι instant; Επίσης τι να το κάνεις το plate, μάζεψε κι άλλο resi. Buffάρεται κιόλας.
Το λ2π ήταν περιπαιχτικό :P
το καταλαβα ρε,απλα σου λεω οτι ειναι αδυνατο να αποφυγεις το melee burst υπο αυτες τις συνθηκες
πλεον εχω και τα 2 spec pve και το pvp gear στην bank...με τα spec/gear ειχα σχετικα προσφατα 800κατι res και 23khp
instant ειναι μονο το teleport αφου πρωτα εχεις κασταρει το portal(πραγμα χρησιμο μονο στην arena και τα duels)
Τα melee θα γαμάνε και θα δέρνουν μια ζωή, πάρτο απόφαση :)
tbc δε καταλαβαινα τπτ παντως με slsl...ουτε καν κοιταγα να αποφυγω το melee range δλδ(εκτος και αν ηταν rogue)
ηταν το μονο spec που πραγματικα ενιωθες οτι αντεχεις dmg
Δεν είχε βγει τυχαία το motto "my cat plays warlock" στο tbc :P
ναι ενω το να κανεις ενα stun και να πατας το ιδιο κουμπι 3 φορες θελει πτυχιο