το ακομα πιο αχρηστο ειναι οτι δεν εχω επικοινωνησει με τη Μπλιζζζζζαρντ, και δε ξερω, και ο χαρακτηρας μου θα εφτανε 70 και θα ταν πολυ ωραιος και θα τον αγαπουσα, και εν κατακλειδι, τους γαμω.
το ακομα πιο αχρηστο ειναι οτι δεν εχω επικοινωνησει με τη Μπλιζζζζζαρντ, και δε ξερω, και ο χαρακτηρας μου θα εφτανε 70 και θα ταν πολυ ωραιος και θα τον αγαπουσα, και εν κατακλειδι, τους γαμω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Εννοείς ότι:
α) Δεν επικοινώνησες γιατί έτσι.
β) Έστειλες email αλλά σε γράψανε;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
α)
"Τι χτυπαω??"
Εμ, κάνε μια προσπάθεια τότες.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Ναι αλλα πρεπει να ριξω γερο φορματ στο πισι αθηνας (που δεν εχω παει μονιμα ακομα) γι αυτο περιμενα.
τεσπα, θα δουμε.
"Τι χτυπαω??"
Ε οκ, δεν χάνεις τίποτα να έχεις το account πίσω μέχρι τότε. Μην το παραχέσει ο κινέζος κλέφτης και του ρίξουν κανένα delete![]()
Αχαχα μου χάκαραν το account! Μου ξεβράκωσαν τον 70 warlock και τον 60 rogue! Χέστηκα βασικά, γιατι ήμουν στο τσακ να το ξαναπαρατήσω, λόγω και των προβλημάτων με το νέο PC, αλλά και λόγω κάποιας κούρασης με το game. Τρίτη υποτροπή ήταν, πόσο να κρατήσει. Έκανα μία περιποθιημένη ακ΄λυρωση λογαριασμού και πάμε γι'άλλα.
A, Druid είσαι; Κρίμα. Επίσης ακόμα δεν έχει ανέβει καν ptr και έχει πολλά πράγματα που θέλουν testing οπότε το ptr το κόβω να μένει 1 μήνα+ και άρα αν πάρεις prepaid τώρα για να δεις τα νέα models τουλάχιστον η μισή θα πάει χαμένη. Ξέρω πως το είπες έτσι για το χαβαλέ αλλά είπα να στην πω, όπως και να έχει.![]()
λολ@3.2 νερφς. Είναι λίγο over the top και λογικά μετά το ptr δε θα περάσουν όλα, αν κι εμένα προσωπικά δε με χαλάει αν ρίξουν μερικά παραπάνω.
Last edited by SpiritCrusher; 23-06-2009 at 12:35.