σχηματικά το είπα. θεωρησα οτι ήταν υψηλης ποιότητας χιουμορ και ειπα να γελάσουμε
Printable View
σχηματικά το είπα. θεωρησα οτι ήταν υψηλης ποιότητας χιουμορ και ειπα να γελάσουμε
Εσυ εισαι πανεξυπνο τυπακι τελικα
δεν καταλαβαίνω τίποτα, του tyler κάποιες είναι μαραμένες ή είναι ιδέα μου?
Ειναι γκρι επειδη ειναι μετα τα πετρινα χρονια, ειναι αυτα του Κοκκαλη
Ζήλεια, ψώρα φικσερόνι. Το δεύτερο "αστείο" είναι χειρότερο από το πρώτο. Μάζεψέ τα σε δεκάδες όπως η ομάδα σου τουλάχιστον!
Δεν υποτίθεται πως μόνο στα ευρωπαϊκα βαζεις αστέρι; Δεν το έχω πολυψάξει για να είμαι ειλικρινής.
Αααα, εννοείτε ευρωπαϊκά ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ, πες έτσι ντε.
εσύ βάλε για τους υποβιβασμούς ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0Α0Χ000Χ0ΑΧ0Α0ΧΑ΄.
Εη, στα χαρτιά δεν μετράνε!
δεν υπάρχει κανόνας για τα αστέρια, η κάθε ομάδα ορίζει τι την βολεύει
πχ κερδισμένες πίτσες (ψαγμένο αστείο για φιξξξερς και σία)
E καλά είπα να μην δώσω σημασία στα αστέρια του γαυρου, που με εθνικους και ερασιτέχνες έχει φτάξει γαλαξία, γιατί αλλιως θα με πούνε και κολλημένο.
Ωπ μόλις έδωσα όμως.
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Super...is/324147.html
το γαλατικό χωριό...
απ'οτι φαινεται για μια ακομα χρονια η ΕΛΛΑΣ θα δοξαστει απ την μονη ομαδα της που μπορει να το κανει.
Μεγάλος ποδοσφαιριστής, offside όμως ε.
έτσι φάνηκε στο ριπλέι, αλλά ρε μάγκες, είπαμε ΠΑΟΚ αλλά όχι και μπουνιές μεταξύ σας.
για το τσίρκο μας δεν λέω κουβέντα, μόνο σκορ άκουσα, και ότι έπαιξε ο μπαχάς
Το μπουνιές μεταξύ μας που αναφέρεται ακριβώς?
και τροφή για σκέψη.
πες ότι η ΑΕΚ προηγείται του ΠΑΟ, και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι στο Χ, κάθεται να χάσει ο βόλος ή όχι?
επί της ουσίας το πιο σίγουρο αποτέλεσμα είναι αυτός ο άσσος, και λογικό το βρίσκω.
contra.grQuote:
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου κατά την ανάπαυλα εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών παραβιάζοντας μάλιστα την πόρτα με αποτέλεσμα να δώσει εντολή ο εισαγγελέας που ήταν παρόν στο γήπεδο να συλληφθεί από την αστυνομία.
Πραγματικά ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
αν η αεκ προηγηθει και το ματς στην τουμπα ειναι Χ ο βολος παλι θα κατσει να χασει για να βγαλει τον παοκ πρωτο.
ε γενικα ο Βολος κραταει την τυχη στα χερια του. χανει κ σιγουρευει την Ευρωπη :)
α ρε Μπεο
ΑΡΘΡΟ 19 - ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5
Απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσιοθεραπευτή κ.α.). Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παράγραφος 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα
Spoiler
Μακούλης:«Δεν παίξαμε για το Χ»
ama parei na to parei sta xartia 8a liwsoume sto gelio......
Πόσο πιο ξεφτίλα πια? :sad:
Τρίκαλα και ΟΦΗ δεν πήραν άδεια να παίξουν playoff
μπαίνει Πανθρακικός και Δόξα Δράμας στη θέση τους
Δε νομίζω ότι μπορεί η ΑΕΚ να το πάρει στα χαρτιά, αφού το Άγιο Φύλλο Αγώνος δε λέει τίποτα και ας τον μάζεψε εισαγγελέας τον μπεο από τα αποδυτήρια. Τόσο ντροπή είμαστε.
Μακάρι να το έπαιρνε και να παίζαμε τελικό στο τελευταίο ματς - κερδίζουμε και βγαίνουμε CL, κερδίζει η ΑΕΚ και δε βγαίνει ο μπεος Ευρώπη. Γουίν γουίν.
έστω και στα χαρτιά, αλλά με τα ζώα που έχουμε θα βγει εκπρόθεσμη η ένσταση.
JDM αν είναι να λιώσεις στο γέλιο να τους πω να μην το κάνουν, είσαι και λατρεμένος πανάθεμάσε.
Επίσης γελάμε ΌΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ με δήλωση Λαγού (που είμαι και φανμπόι του). Να δουμε αν παίξει και με τον ΠΑΟΚ έτσι ο Βόλος .... και γιατί να παίξει ρε μανάρι, το καλύτερο αποτέλεσμα για τον βόλο είναι η ήττα.
Το καλό (για μας) είναι ότι η ΑΕΚ θα παλέψει για τη νίκη, οπότε τίποτα δεν χάθηκε. Με νίκη επί Βόλου (:Ρ) φυσικά...
Όσο για το γεγονός ότι κάναμε μάγκα τον καρκινιάρη βάζελο, νο κόμεντζ. Κάπου διάβασα ένα εύστοχο: "Όταν θες να παίξεις σαν Σάντος, πρέπει να έχεις και το φάρδος του Σάντος.". Απλά, λιτά, κατανοητά.
Και τέλος, το ότι δεν παίζει ο Κοντρέρας στο επόμενο ματς, μόνο ως καλό το βλέπω. Μαλακίζεται αγρίως τελευταία και μόνο τύχη είναι ότι έχουμε φάει μόνο ένα γκολ από τις εμπνεύσεις του.
Και του Κόκκαλη :)
Κρίμα για τα Τρίκαλα, στα σκατά ο ΟΦΗ.
http://www.soccerplus.gr/article/pro...se-enstasi-aek
Είναι η πρώτη φορά που σχεδόν θέλω να χάσουμε παιχνίδι, αν η ΑΕΚ δικαιωθεί. Πόσο καύλα θα είναι να χάσει την Ευρώπη ο βολος και να φταίει το αρχίδι ο μπεος και η σαπίλα του. Αν πάει εκεί το θέμα δεν τον σώζει καμιά συμμαχία του.Quote:
Οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκα διαβεβαίωσαν την ΑΕΚ πως τα όσα έγιναν με τον Μπέο στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και όλα δείχνουν πως η Ένωση προχωράει σε ένσταση!
Στην διοίκηση της ΑΕΚ περιμένουν να τους σταλεί αντίγραφο της έκθεσης των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκα μέσα στην Τετάρτη και μόλις αυτό γίνει θα κινήσουν τις διαδικασίες για την ένσταση.
Οπως λένε, μάλιστα, δεν είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι δεν έχει γράψει τίποτα ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, πολύ απλά γιατί το θέμα με τον τιμωρημένο Μπέο εμπίπτει στην αρμοδιότητα των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας και όχι του Κωνσταντινέα.
γενικά ξέρετε τις απόψεις μου για "τα παιχνίδια στα χαρτιά" , αλλά εδώ κάνω εξαίρεση.
Έτσι και αλλιώς, είδα με ποιους θα έπαιζε ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που έβγαινε πρώτος, και σε απλά ελληνικά, είναι παντελώς αδιάφορη η πρώτη θέση, CL δεν μπορεί να περάσει καμιά ελληνική ομάδα από προκριματικά.
H μαλακία είναι οτι δεν γίνεται να βγει τελευταίος ο μπεος και πρώτοι εμείς έτσι απλά να ελπίζουμε σε ομίλους UEFA.
Εκτός και αν συμβεί κανά ΘΑΥΜΑ.
θα κάνω μια πολύ σημαντική παρέμβαση σε αυτό το τόπικ του οποίου την πορεία την περιγράφω με ένα μεγαλοπρεπέστατο "λολ".
γιατί στο β' ενικό; εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει το παραμικρό, μη λαϊκίζεις!