πως δεν υπαρχει προβλημα με το mount αμα κανει μαλακιες με διααφορα dll?
τι να πω δοκιμασε και να το εγκαταστησεις σε εναν φακελο που να μην ειναι στο Program Files η στον δισκο C ακομα καλυτερα
Printable View
πως δεν υπαρχει προβλημα με το mount αμα κανει μαλακιες με διααφορα dll?
τι να πω δοκιμασε και να το εγκαταστησεις σε εναν φακελο που να μην ειναι στο Program Files η στον δισκο C ακομα καλυτερα
Εχω ασχοληθει με elite και συνολικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, φτανει να συνεχισουν να προσθετουν features. Αυτη τη στιγμη ειναι λιγοτερο "γεματο" απο το frontier (πχ δεν εχει προσγειωση σε πλανητες, δεν εχει επιβατες κλπ).
Προς το παρον ειναι πανεμορφο, σαν space sim ειναι πολυ ικανοποιητικο (ειδικα με hotas) και εχει αρκετη ποικιλια, ειδικα αν εχεις ασχοληθει με frontier (πολλα πλοια απο τα προηγουμενα παιχνιδα)...
Η τιμη ειναι ενα θεματακι αλλα δε το βλεπω να τη ριχνουν συντομα ειδικα οσο βγαζουν περισσοτερο content, οποτε το βλεπεις... Εχω την εντυπωση πως υπαρχει και demo (μονο combat νομιζω) που μπορεις να κατεβασεις, αξιζει σιγουρα να το δεις αν σου αρεσαν τα προηγουμενα...
τοσο βαρυ που σουρχεται να κανεις ανινστολ. γραφικα απλα καλα για τοσο βαρια. μηχανικες παρκουρ ευτυχως καλυτερες απτο mirror's edge που γελασα αλλα οκ ειναι παρκουρ που μερικες φορες δε δουλευει οταν τα πραγματα σφιγγουν, γενικως αντιγραφη στεγνη απο dead island (ειναι και η ιδια ομαδα νομιζω) μονο που ειναι πιο δυσκολο και οταν πεφτει νυχτα γινεται σχεδον unplayable με ζομπια που σε ξεπερνανε σε ταχυτητα. To mode "be the zombie" ειναι αστεια εκδοχη του spiderman. μπορει καποιος να διασκεδασει με το game εννοειται αλλα dead island 2
Που λέτε με παίρνει τηλέφωνο πριν 10 ημέρες από μια εισπρακτική εκ μέρους της Forthnet ότι χρωστάω 200 ευρώ ( πριν κάτι μήνες έκανα κλείσιμο του λογαριασμού της φορθνετ μιας και δεν βρίσκομαι Ελλάδα και μάλιστα στον εξοφλητικό λογαριασμό μου δώσανε και 15 ευρώ πίσω) μιλάω με ένα κατάστημα και μου λέει δεν χρωστάς κάτι, μιλάω και με 2ο και μου λέει υπάρχει ένα χρέος από το 2006. Το παράξενο της ιστορίας είναι ότι στέλνω μέιλ στην φορθνετ, μου απαντάει πολύ ευγενικά μια κυρία ότι το υπόλοιπο θα διευθετηθεί και της απαντάω ευχαριστώ. Σήμερα με ξαναπαίρνει η εισπρακτική. Πάω λοιπόν στο gmail μου να ξαναστείλω στην κυρία που μου έχε απαντήσει και λείπουν όλα τα μέιλ της απάντησής της και της απάντησής μου...
Τι παίζει έχει κανείς ιδέα; Πως γίνεται να λοίπουν μέιλ από το δικό μου λογαριασμό;
Πιστευω το Hotline Miami 2 τερματισε τον Kubrick και τον Tarantino μαζι.
Τελος, game of the year 2015 εκτος και αν το MGSV σταθει αξιο του hype.
Hotline Miami 2 αντιο ζωη και σπασμενα gamepads ειναι η φαση. Μουσικη τελειοτητα το OST του επισης. 2ο chapter ακομα, εχουν να δουν τα ματια μας...Καθε πιστα και καλυτερη απο την προγουμενη.
Καλα το OST :malakia:
αν το παιζεις στο PC καν' το update στο τελευταιο patch φτιαχνει ολα τα bugs διαβασα.
στο Vita δεν εχουν patchαρει ουτε τα στριφογυριστα σκυλια ακομα οι αθλιοι.
http://s16.postimg.org/tfbhgzr03/spindog.gif
Aσε που κρασαρει μερικες φορες και μετα πρεπει να περιμενεις να μεινει απο μπαταρια το μηχανημα για να ξαναπαρει μπρος. Γενικα πολυ κακο port.
πολύ δύσκολο ρε παιδιά, από την αρχή κιόλας
Iσχυει, ειναι πιο δυσκολο απο το 1 και πιο μεγαλες οι πιστες. Αλλα αυτο ειναι το κολλημα του το μεγαλο. Τρελα νευρα ,σταματας καμια ωρα να παιζεις, μετα θες παλι :D
gkavla fenetai pws to apoxtame ?
βγηκε. τρεχατε.
Όποιος έχει λατρέψει παλιά καλή BioWare/Black Ise/Obsidian, οφείλει να το αγοράσει και να το λιώσει. Το παιχνίδι έχει όλα τα καλά στοιχεία των παλιών DnD based RPG's και διάφορες καινοτομίες που το κάνουν να δείχνει τη σκόνη του σε Dragon Age: Inquisition κι ενδεχομένως Divine Divinity. Σπεύσατε πάραυτα!
Μια μικρή βοηθεία, γιατί ειμαι άμπαλος: το pc το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να σέρνεται και πιθανολογώ θα είναι από διάφορες μαλακίτσες, που δεν έχω καθαρίσει ποτέ. Για πείτε, τι κάμω; Με τι πρόγραμμα(τα);
slimcleaner