θέλω να ακούω μουσική απ'τα ηχεία μου και να έχω ΜΟΝΟ το Skype στο headset.
γίνεται κάπως αυτό με απλή onboard κάρτα ήχου?
θέλω να ακούω μουσική απ'τα ηχεία μου και να έχω ΜΟΝΟ το Skype στο headset.
γίνεται κάπως αυτό με απλή onboard κάρτα ήχου?
tt0274518
Θα ρυθμίσεις default playback device στα windows τα ηχεία σου και στο skype->audio settings->speakers θα επιλέξεις το headset.
Life begins at 45°.
είχα αυτό:
300Mbps High Power Wireless USB Adapter TL-WN8200ND
ΈΒγαλα τις κεραίες που είχε από τη μαμά του (5dBi)και έβαλα αυτές:
1.
2.4GHz 9dBi Directional Antenna TL-ANT2409A
2.
NETIS 2.4GHz 9dBi Indoor Omni-directional Antenna
Μεγάλη διαφορά στην απόδοση και πλέον σαρώνω τη γειτονιά με πολύ καλύτερες προοπτικές![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
το dying light ειναι μεγαλο fail
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Παίζοντας ξανά το τελευταίο κανονικό Silent Hill (downpour), καταλήγω πως μέτριο Silent Hill = σοβαρότερο game απ'το 95% που κυκλοφορεί. Το ίδιο ισχύει και για τα soundtrack.
Λεω να ξαναρχίσω τη σειρά απ'την αρχή.
Κατεβασα το Civilization: Beyond Earth σπασμενο δυο φορες. Την πρωτη φορα το βρηκα σε image, με αποτελεσμα να το κανω mount, install κτλ ενα σωρο κουραστικες αηδιες, και στο τελος μου ελεγε οτι λειπουν διαφορα dll αρχεια. Αφου δεν εβγαλα ακρη μετα απο γκουγκλαρισμα και περιγραφη παρομοιου προβληματος σε αλλους, κατεβασα δευτερο τορρεντ, το οποιο παιζει κανονικοτατα μετα απο απλη εγκατασταση exe αρχειου εγκαταστασης. Με ενα μικρο προβλημα. Ειναι στα ρωσικα. Θελει κανεις να μου βρει την καλυτερη λυση εκ των τριων:
1. ΣΩΣΤΟ τορρεντ/download ωστε να παιζει το παιχνιδι χωρις προβληματα στα αγγλικα?
2. Πλοηγηση στα διαφορα μενου του παιχνιδιου ωστε να μπορεσω να το μετατρεψω στα αγγλικα σε menu/gameplay (δυστυχως για το εισαγωγικο βιντεο δεν εχω ελπιδες)?
3. Κατι αλλο?
Κλείσε το παιχνίδι. Πήγαινε στο folder του, ψάξε το "Config.ini", ψάξε για "Language = whatever" και αντικατάστησέ το με "Language = en_US". Τρέξ'το ξανά.
Life begins at 45°.
https://www.elitedangerous.com
Έχει κυκλοφορήσει κανονικά από Δεκέμβριο λέει, ενώ ήταν σε καμπάνια kickstarter. Έχει κανείς ιδία εμπειρία; Με το gaming έχω σχεδόν μηδενική σχέση πια, αλλά αυτό είναι το μόνο παιχνίδι που θα μπορούσε να με κάνει να κολλήσω πάλι, ως αρρωστάκι που έχει φάει τα νιάτα του με Elite και Frontier. Τα gameplay videos δείχνουν φανταστικά και είμαι έτοιμος να στάξω το 50άρικο.
Επίσης, το αντίπαλο δέος https://robertsspaceindustries.com/about-the-game , από τον τύπο που είχε φτιάξει το Freelancer.
Διαβάζω γενικά reviews και για τα δύο, η πλειοψηφία τους σε θετικό τόνο. Για πείτε τίποτα αν έχετε εμπειρία.
Δεν εχω παιξει κανενα απο τα δυο αλλα απο οσα videακια και reviews εχω προσεξει μισοτελειωμενα τα ανεβαζουν P2W τα κατεβαζουν. Θα χαρω πραγματικα αν αλλαξε κατι γιατι το χρειαζομαστε ενα space sim που να μην ειναι βαρετο μεχρι αηδιας σαν το EVE.
Υπερσυντελικε δεν ξερω τι σημαινει αυτο. Δεν εχω βρει λυση στο προβλημα μου, αν θελει κανεις να βοηθησει πριν βαλω το μπλιτζερ να το φτιαξει με teamviewer, πειτε
καταρχας γιατι πας να κανεις το .iso mount και δεν κανεις απλα extract καπου και απο κει install->crack
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο mount, το προβλημα ειναι αφου εχω ηδη κανει πληρη εγκατασταση του παιχνιδιου, ΚΑΙ αντικατασταση των αρχειων με τα αρχεια απο το crack.