Είναι και παραείναι, λυπάμαι.
Printable View
Είναι και παραείναι, λυπάμαι.
πως το δικαιολογείς ?
Το εχω δικαιολογήσει λιγες σελίδες πίσω
Πα να γίνει καμιά κουβέντα και ξανασκάει ο χαζός όμως, τι θα γίνει μ' αυτό.
Κάντε ένα θρεντ ΟΜΑΔΑ )-|-(ΨΙΛΟΝ να πείτε για κουμπιά.
ουτε...οι του -]-|-[- (ενας ειναι δηλαδη λολ) δεχοντε τους μαυρους
αυτος οχι
ρε ικονοπλατς τουλαχιστον ο καβουροβοσκός πόσταρε τα παπαρια του κ τα ειδε και κανα ανθρωπινο ματι.
κάνε κ συ το ιδιο, μπορεις.
ερωτηση σοβαρη...
γιατι εσυ συγκεκριμενα με αποκαλεις βλαχο?
Το σοβαρότερο ποστ του θρεντ με άνεση. Η αριστερά έχει χάσει καιρό τώρα τη σχέση της με τον ακτιβισμό, τα δίκτυα και την οργανωμένη ουσιαστικά και στις γειτονιές πάλη. Ζύμωση στο μπλα μπλα και στα αμφιθέατρα γινόταν πάντα και όλοι πιστεύαμε ότι κάτι άφηνε, αλλά τελικά οι εξελίξεις τρέξανε με 1000, σε βαθμό να θεωρώ όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα ως ψεύτικα και οριακά παραμυθένια. Για τον κρετινισμό της αναρχίας που μόνο μέλημα έχει να στέκεται απέναντι από το λαό για να τον αδειάσει δεν ξέρω αν έχει καν νόημα.
να κανω μια ερωτηση στους σχετικους με τα κινηματα, υποκινηματα κτλ.
με την ΕΣΕ (οχι οπως λεμε , ει εσε βαμος) έχετε βρεθεί στο δρόμο εσεις οι κομμουνιστές; Υπάρχει πουθενά στην αθηνα η εχει απλα ενα σαιτ;
υπάρχει, έχει σχέση με ορισμένα σωματεία βάσης και νομίζω με το στέκι στην ισαύρων. είναι το κομμάτι με το οποίο έχουμε μάλλον τις περισσότερες σχέσεις λόγω σωματείου βιβλίου-χάρτου. φαντάζομαι τους θεωρούμε από τους πιο σοβαρούς, δεν έχω διαπιστώσει ιδιαίτερη επιρροή τους.
Η αλληλεγγύη δεν είναι ανταγωνιστική αντιπρόταση που θεμελιώνεις βήμα το βήμα για να κερδίσεις την κοινωνία πριν την κερδίσουν αυτοί ρε ζώα αριστεριστές:!:
δεν ξερω αν ανεφερα εδω πως ο κασιδιαρης ειναι Αιγαλεωτης. Ντρεπομαι γι αυτο, και δεν μου συμβαινει συχνα. Κατα τ αλλα ο ικονοκλατσ το θεσε ομορφα και δυστυχως δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτα. Ζουμε - ζείτε μάλλον μιας και εγω "αλβανιζω" εις τας δυτικας ευρωπας - πρωτογνωρα σκηνικά ειδικά για τουτη την γενιά. Φοβαμαι οτι ο φασισμός έχει ήδη κερδίσει, αν και ποτέ δεν είχε ηττηθεί σε ενα μεγάλο κομμάτι του λαού που μετατραπηκε πιο εύκολα σε ψηφοφορους του. Ενταξει, αναμενομενο ως ενα σημείο γιατι πάντα υπάρχουν αυτοι, αλλά κατάντια ρε γαμώτο. Παλι πρέπει δηλαδή να σφαχτούμε; Περι της ενότητας της αριστεράς δεν υπάρχει ελπίδα. ΤΟ ΚΚΕ, συγχωρήστε με αν κάνω λάθος, δεν συζηταει δεν δεχεται κλπ θα μείνει στο 4-5%. ο Συριζα, ήδη πολλά κομμάτια, κάποια στιγμή θα διαλυθεί ή θα κυβερνήσει και θα διαλυθεί, ο Κουνέλης - αστειο ηταν αυτο - θα γυρίσει στο Πασοκ ή θα πάρει σύνταξη επιτέλους, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ακομα εχει δρόμο για να τραβήξει και η Αναρχία βαυκαλίζεται μεταξύ των διαφόρων σωματιδίων της, αν καταλαβαίνω καλά, και απο τα τεκταινόμενα στην Θεσ/κα. Και απο την άλλη έχεις την συμμορια της ΧΑ που δίνει την χαμένη τιμή και αίσθηση ασφάλειας και κανα ξεροκοματο στα πρόβατα. Οχι, το πρόβατα δεν ειναι σωστή έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη καλύτερη λέξη για την μάζα των ανθρώπων αυτών που στήριξαν και στηρίζουν πολιτικές, πρακτικές και θεωρίες που πρώτα θα στραφούν, αφού ξεμπερδέψουν με τους μεταναστες κλπ, εναντίον τους. Αυτα στον μικρόκοσμό μας, γιατί υπάρχει και το άλλο επίπεδο που το παιχνίδι παίζεται απο τους Εβραίους και τους Ε και εκεί χάνουμε κατά κράτος.
ναι μούτσωσε ρε μινώταυρε
δεν καταλαβαινω την συγκριση. Πιστευεις οτι η Δανια ειναι στο ματι του κυκλωνα ή η Ελλάδα; η δανία έχει τα προβλήματά της και την κρισούλα της και θα δουμε που θα βγάλει το πράγμα, αλλά τώρα η Ελλάδα είναι το ζητούμενο. Αυτο περι αστεγων, απολύσων, ιδιωτικοποιησεων και αγαλματων μου το εξηγεις τι εννοεις και θα σου απαντησω περι της καταστασης εδω,ισως οχι αυριο λογω μετακομισης αλλα σύντομα. (Αριστερη; κυβερνηση; δηλαδη Πασοκ εχουνε μην τρελαίνεσαι)