Άννα θεά
Printable View
Άννα θεά
pantws, einai tromero. Se 15 xronia, na pairnei mia allh omada 2 prwta8lhmata kai na ta vgazoun poustika.
Από πότε η ομαδική πουστιά συνδέεται με κούπες?
3erw gw? pote egine epaggelmatiko to podosfairo?
Ρε ήττα πότε θα σταματήσετε μερικοί βόρειοι να βγάζετε τα καραατελείωτα κόμπλεξ κατωτερότητας σας ρε, σοβαρά τώρα..
Έτσι το εμπάργκο κρατάει γερά.
Πρώτον φορντ ο ΠΑΟ δεν έχει κανένα ζοφερό μέλλον. Ο ΠΑΟ δεν χρωστάει ΠΟΥΘΕΝΑ και όλη αυτή η ιστορία γίνεται γιατί (πέρα από τις συμπάθειες και αντιπάθειες που έχουμε στον καθένα από αυτούς) κανείς από τους μετόχους του δε θέλει να τον δει να γίνεται ΑΕΚ και γαυρος. Αν δε θυμάσαι, που δύσκολο γιατί τότε έβλεπες μπάλα, η ομάδα σου έφτασε σε πολύ πολύ χειρότερα σημεία από τον τωρινό ΠΑΟ και πήγε το δημόσιο και την έσωσε. Μια χαρούλα θα μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και να χρωστάμε τον κώλο μας και σε 5 χρονάκια να βγει ο εκάστοτε πρωθυπουργός και να σώσει τον ΠΑΟ με την μεγάλη ιστορία. Αλλά εγώ (και οι περισσότεροι από μας) προτιμάμε σημαία Πετρόπουλο και Ιωαννίδη, από την κατάντια αυτή. Οπότε δε με θίγεις ιδιαίτερα.
Έχει πλάκα πάντως η αναφορά σε αγωνιστικά θέματα ως απάντηση σε αυτό που ρώτησα. Επί της ουσίας το παρεάκι του μαρινακη αποφάσισε να στείλει το μήνυμα (τη μέρα της παραπομπής) ότι στηρίζει τον μπεο, τον οποίο ούτε εσύ δε θα τολμούσες να χαρακτηρίσεις καθαρό. Δε σε ενοχλεί απότι λες και δε σε ενδιαφέρει. Το πιο αντρικό πράγμα που έχεις πει ως τώρα και με αυτό κέρδισες με το σπαθί σου την αλλαγή της συμπεριφοράς μου απέναντί σου. Από δω και πέρα μόνο πινκς.
e ante dws'tou ena pink. 0 sta 9 exei panw.
Ποιό κόμπλεξ αγορίνα μου?Και η ομάδα σου πούστικη είναι,αλλά όχι γάβρος.Αυτό λέμε.
πάντως εγώ θυμάμαι κάτι βαζέλες (ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ) εδώ μέσα,να ειρωνεύονται πριν 2 χρόνια όταν τους έλεγα πως το πολυμετοχικό πλάνο θα οδηγήσει σε τεράστια χρέη,και θα επιστρέψει κάποια στιγμή ο Τζιγγερ (οταν πιάσετε πατο) καβάλα στο άλογο,"τι λες βρε βλάχο ΠΑΟΚτζή,τα εκατομμύρια που έχουν δεν θα τα δεί η ομάδα σου ούτε σε 100 χρόνια" κτλ κτλ.
Φάτε σκατά τώρα.
Ο ΠΑΟ δεν έχει χρέη.
Στηρίζουμε Αχ. Μπέο για αντιπρόσωπο
Αχ Μπεο
http://www.sport24.gr/football/upopt...ia.836259.html
Θα φροντίσει να πέσει άπλετο φως.
Τα συγχαρητήριά μας στον κ. Μπέο και τη σουπερλιγκ.
Το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε.
Μπαλες παντου. Α ρε σουπερ λιγκ. Δωστα ολα. 2 φιεστες και τα μυαλα στα καγκελα!
χαχαχ το έληξε στην ώρα του, έτσι επιβράβευση
το μήνυμα της λίγκας ελήφθη προφανώς
Jnb ξυλωσου και πλερωνε....χαχαχαχαχαχ
μην αγχώνεσαι, τα είχα σπρώξει και στο Βόλο.
Σίγουρα πράματα.
Για πείτε τι έγινε στο Βόλο για όσους δεν είδαν τον αγώνα.
Οι ουγκ που μούτζωσαν είναι επειδή ρώτησε Ολυμπιακός; Ή επειδή έπρεπε να δούνε όλοι το συγκεκριμένο αγώνα; Απαντήστε παρακαλώ, με τρώει!
kai se mena t kanoun auto re gamwto filos. dn ktlvainw.
ωπ τι λέει παιδιά? πάλι πρωτάθλημα εφέτο?
Εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και συγκινημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Αναλυτικά τόνισε: "Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου αλλά και στην πόλη του Βόλου. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Η ομάδα αυτή δεν διοικείται ούτε από υπαλλήλους, ούτε από φλώρους".
χαχαχαχαχαχχααχαχαχχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχα
αλλος ενας χρονος απορθητου βικελιδης....δε θα σπασουμε το ρεκορ τους ποτε ρε γμτ
τζεμπουρ στα αποδυτήρια ............. (!)
α οκ...εγω εσας πιστευα παντως που λεγατε για 40τοσα
ευχαριστω για την ενημερωσις
ασχετα απο το ποιοι επαιζαν κτλ,η φαση με τις μπαλες στο τελος δεν τιμωρειται;δεν υπαρχει καποιος κανονισμος;
Όπως τα λέει.
Φαντάζομαι ότι τα διάβασες, αλλά να σου απαντήσω γιατί σε αγαπάω.
Πέρα από τη διαιτησία που σφύριζε βολο σε όλο το παιχνίδι (όπως ξέραμε από πριν ότι θα κάνει μετά το μήνυμα για τον μπεο από τη λίγκα), είχαμε τα εξής:
- Όσο νικούσε ο μπεος δεν υπήρχαν μπολ μπόηζ και μόλις ισοφαρίστηκε ξαναεμφανίστηκαν. Για να χαθούν μετά πάλι στο 3-2.
- Ο πάγκος του γαυρου βολου και οι γύρω στο γήπεδο πετούσαν μέσα μπάλες συνέχεια για να διακόπτουν το ματς. Καθυστερήσεις δεν παίχτηκαν επί της ουσίας.
- Δυο άτομα (ο προπονητής και άλλος ένας) από τον βολο αποβλήθηκαν και παρόλαφτα έμπαιναν όποτε θέλανε μέσα και έδιναν οδηγίες.
- Ο μπεος ο ίδιος στο τελευταίο τέταρτο σουλάτσαρε στις γραμμές και έβριζε χυδαία τους παίκτες και τον πάγκο του ΠΑΟ.
- Ο Σισέ δέχτηκε ξανά ρατσιστική επίθεση (ουγκ, μπανάνες κλπ).
- Στα αποδυτήρια συνεχίστηκε η ιστορία.
Μια καλή σούμα: http://www.sportdog.gr/article/25043...ai-oi-pithekoi
Να τον χαίρεστε τον εκλεκτό του μαρινακη για την εκπροσώπηση της λίγκας.
πλευοφ γουσταρετε?
15 ποντους πισω ο μπεος και με μαγεια γινονται 3
το πρωταθλημα τελειωσε 17/4 ρεκορ ευρωπης ολοι παιζουνε φουλ και εμεις το τελειωσαμε απο χθες
και πλευοφφ που αρχιζουν 8/5 μετα απο κανα μηνα σχεδον για να παιζουν καθε 3 μερες μεχρι 29/5 για μια θεση προκριματικου Τσ Λ που σε βγαζει μαλλον στο Γιουροπα Λιγκ :touched:
και ο τελευταιος και τυχερος που θα παιξει Γιουροπα πρεπει να παιξει μετα απο εναμιση μηνα προκριματικο
προγραμμα εχουμε;
ti 17/4!!!! xthes egine i fiesta yeah, kai mathimatika eixe teleiwsei sto panseraikos -pao 1-0 (kapou arxes apriliou?) kai gia olous tous ypoloipous exei teleiwsei kapou meta ta xmas
Ότι τα πλέη οφφ ήταν για τον πούτσο το λέγαμε από την πρώτη χρονιά. Που αν θυμάμαι καλά δεύτερος βγήκε ο ΠΑΟΚ.
Η πρώτη ήταν με το πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟ βγήκε δεύτερος στα πλέη οφ.
Έχεις δίκιο, του ΠΑΟΚ ήταν η επόμενη σεζόν. Από την πρώτη χρονιά λοιπόν. :ρ