νομιζεις
να γινει αρθρο στο luben η περιπτωσις σου προτεινω
Printable View
νομιζεις
να γινει αρθρο στο luben η περιπτωσις σου προτεινω
εγώ αντιπροτείνω τη δική σου και για εξώφυλλο όταν με το καλό εκδοθεί τη φωτογραφία που'χεις ποστάρει με τ'αρχίδια σου
Άλλο ένα θρεντ που γαμιέται χάρη στη γιουλάη. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα μπαν?
Η αλήθεια είναι ότι το ίντερνετ πλέον έχει τηλεορασιοποιηθεί, καθώς η ανάγκη μας για τηλεόραση δεν έχει εκλείψει ακόμα. Δηλαδή και εγώ τελικώς περισσότερο χρόνο στο oneman.gr (για τον ίδιο λόγο που έγραψε ο σταμ, εκτός του αστέρα τρίπολης δηλαδή) και στα φασιστοnews του gr.yahoo (που πετάνε στη μάπα μου πριν μπω στο email μου) περνάω, παρά στα ποιοτικά site τα οποία βάζουν 1-2 νέα ποστ/άρθρα το μήνα και σιγά σιγά ξεχνάω να τα τσεκάρω, πόσο μάλλον επειδή δεν είμαι και κάθε μέρα στη διάθεση να διαβάζω σεντόνια και επειδή θέλω και γω το βυζί, το κουτσομπολιό, τη καφρίλα να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ που λέει και ο λαός. Οπότε από τη μία είναι καλό να είμαστε αυστηροί, από την άλλη το luben.tv πιο κάτω από το google στην address bar είναι όντως πρόοδος σε ένα ίντερνετ που όλο και περισσότερο θα κατευθύνεται από μία πολύ χειρότερη ερμηνεία του pop από αυτή που έχει ο ικόνοκλαστ και η παρέα του, και δεν θα κρύψω ότι το έχω προτείνει και σε όλους τους γνωστούς μου, κλπ. Παρ' όλα αυτά, αν νιώθετε ότι μπορείτε και χωρίς καθόλου ποπ, τόσο το καλύτερο βέβαια (γιατί μετά δεν έχει και στόπ!)
Σοβαρευτείτε που θα συγκρίνετε Luben και Oneman.
Αν θέλουμε να είμαστε λίγο ακριβείς, τα άρθρα του oneman είναι αυτά
Πως να βγάλεις το πρώτο caprice από το κουτάκι
ενώ στο luben έχει υπάρχει ένα από τα πραγματικά ωραιότερα άρθρα που διάβασα ποτέ μου
http://luben.tv/blogs/7601/
(πραγματικά διαβάστε το)
Αλλά το θέμα δεν είναι η σύγκριση, ούτε η αναλογία χαζομάρας/μη χαζομάρας στο luben, κατάσταση που υπάρχει και που θα βελτιωθεί. Το θέμα είναι πως όλοι όλοι οι τυχάρπαστοι μπλίτζερς/λάντυδες που αφορίζουν στα "κάφρικα" ελέκτρικ ρέκβιεμς τα πάντα, τα μελετούν "στα κρυφά" και διεξοδικά σε καθημερινή βάση, "για την πλάκα μωρέ", "για να ξέρουν τι αφορίζουν", με την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που ένας 18χρονος "δεν έχει μπει στο youjizz" σε μια συζήτηση μεγαλυτέρων, επειδή "δεν του αρέσουν αυτά", ενώ σπίτι -ας είμαστε σοβαροί- τον έχει κάνει λάστιχο.
Το Luben είναι ένα ξεκάθαρο pop zine. Με τα ψεγάδια του, με τον "σκεπτικό κάφρο" του (λολ), και με τον σαφή ποπ προσδιορισμό που έχει αρκετό χώρο και για λίγη καραγκιοζιά μέσα. Λίγη όμως. Λιγότερη -κατά τη γνώμη μου- από οποιοδήποτε άλλο τέτοιο site.
Ούτε "ψαγμένο φανζινάκι" είναι, ούτε "σοβαρό πολιτικό μπλογκ" είναι, ούτε "ενημερωτικό σάιτ", ούτε να αλλάξει το ίντερνετ ήρθε. Τη φάση ήρθε να ελέγξει, και από όσο φαίνεται το κάνει. Και έχει τη δυνατότητα να το κάνει και λίγο/αρκετά περισσότερο αν προσπαθήσει. Και γενικά το ποστ του phthoggon
πιστεύω πως θα μπορούσες άνετα να χεις μια στήλη στο λουμπεν με αρθράκια-ψυχογραφήματα.
εγώ πάντως δεν κριτίκαρα το λούμπεν, το οποίο πραγματικά δεν έχω διαβάσει, εκτός απ' τα αθράκια που παρέθεσε ο ικονοκλαστ(δεν το χω διαβάσει επειδή δεν έτυχε, όχι επειδή δεν διαβάζω τέτοιου είδους σάιτς-ή και χειρότερα). δεν θα έλεγα την άποψη μου ούτε γι' αυτά, αν δεν είχα διαβάσει ποστς πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου του ικονοκλαστ(πράγμα το οποίο ήξερε και περίμενε ο ικονοκλαστ, εδώ μέσα θα κριθεί διαφορετικά η συμμετοχή του σ' ένα τέτοιο σαιτ, μιας και οι απόψεις του είναι γνωστές) αλλά κι αν ο μινμιν δεν έκανε εκείνο το ποστ κριτικής. εξάλλου δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να δικαιολογηθεί- αν θέλει να δικαιολογηθεί, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει- λέγοντας απλώς "κάνω μέινστριμ ή ποπ πράγματα".τι είναι το μέινστριμ και το ποπ δηλαδή;κάτι εκ των πραγμάτων ωραίο;κάτι υπεράνω κριτικής;ή μήπως οτιδήποτε μπαίνει κάτω απ' αυτή την ταμπέλα είναι της ίδιας και συγκεκριμένης ποιότητας;σημειωτέον, δεν κριτίκαρα καν την θεματολογία των άρθρων, παρά μόνο τον τρόπο γραφής.όταν αποφασίζεις να γράψεις κάτι που θα δημοσιευτεί, το πρώτο και σημαντικότερο είναι να βρεις τον τρόπο που θα το γράψεις.όποιος θέλει το λαμβάνει υπόψιν(ο ικονοκλαστ στην προκειμένη, μιας και δικά του είναι τα κείμενα) ή δεν το λαμβάνει.ούτε από καταστροφή θα σωθεί, ούτε η καταστροφή θα του ρθει.έτσι κι αλλιώς,μπροστά στα 20 χιλιάδες λαικ , ότι και να πεις, καταντά αδύναμο και γραφικό.:-)
σημ.απ΄την άλλη, αν έγραφε διαφορετικά, μπορεί να μην είχε 20 χιλιάδες λαικ-και είναι κατανοητό.αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και δεν αφορά την οποιαδήποτε κριτική γίνεται.
σημ2.όσο ανεβαίνουν τα λαικ κι η αναγνωσιμότητα ,αυξάνει κι η συμμετοχή του σαιτ στην δημιουργία κουλτούρας.
σημ3.όταν ο ικονοκλαστ μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης με αφορμή την κριτική που του γίνεται,απαντώντας στα ποστ μας, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αντιδρούν με άλλον τρόπο.αφήστε τον άνθρωπο να πει ότι είναι να πει, μη γίνεστε ικοκλαστότεροι του ικοκλαστέως
αυτά
εντωμεταξύ στο άρθρο που είναι απ' τα καλύτερα που χεις διαβάσεις, υπάρχουν λάθη που βγάζουν μάτια, αν κάποιος έχει έστω και την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο.
πχ.δεν υπάρχει beatnik λογοτεχνία.υπάρχει beat λογοτεχνία, της οποία δεν ήταν πρωτοκαγκελάριος ο μπάροουζ. ή το κείμενο για το νταντα παρακάτω, βρίθει ανακριβειών
εγω βλεπω πολυ θετικα αυτο που προσπαθει να κανει το σαιτ.. δλδ εχει 2-3 αρθρα για να μαζεψει κλικς αλλα μεσα σε αυτα βαζει και 1-2 αρθρα που μπορει ισως και εναν πιτσιρικα να προβληματισουν - κανουν να ψαχτει , κερδος θα ειναι. αυτα .
http://s.pixogs.com/image/A-1888818-1304114471.jpeg
να κεράσω τραγουδάκι που φαίνεται να ταιριάζει στο πιο σοβαρό κομμάτι του κατά τ'άλλα ποπ Λούμπεν;
https://www.youtube.com/watch?v=JYej0-ptkHg
δε θελω να σχολιασω το λουμπεν. απλα θα πω δεν οτι δεν εινα ιτου γουστου και τιποτα αλλο και ο καθενας μπορει να καμει οτι γουσταρει. ομως ελεος. το ουανμαν ειναι οτι χειροτερο εχει βγει ποτε στο ιντερνετ. εβερ. πιο ηλιθια ανουσια και προχειρααρθρα δεν εχω δει ποτε. ζητημα ενα στα 100 να αξιζουν. ρηχα οσο δε παει ανουσια ανεμπονευστα και γενικα σκατα. ελεος. απορω ειλικρινα τι σας αρεσει απο δαυτους
καλο ειναι να ξερομε τι πρεπει να περιμενομε απο τετοια σαιτ γενικα
πχ στο ''αφιερωμα'' για το τσακεντελικο ροκ ο μπαρμπας λεει για το Psychedelic Sounds Of... ενω εχει προηγηθει, εστω και στην ιδια χρονια, το Psychedelic Moods (The Deep) & το Psychedelic Lollipop (Blues Magoos)
αυτα δεν νοχλαν...και το Κλικ επι βλαχου εκαμνε αφιερωμα στους Beat, κλαιν
και στο χαμμερ καμναν στους Hawkwind και αν γραψω για ποιες μπαντες επηρρεασαν (συμφωνα με τον ας μην πω) θα κλαψουν και τα κρασπεδα
τελοσπαντων στο λουμπεν (νομιζω) διαβασα ενα καλο για τον Σαββοπουλα
Landy, πολύ φιλικά: Έχεις δίκιο για το beat και το beatnik, πρόκειται για παραφορά. Ο Burroughs είναι ο πρωτοκαγκελάριος του beat και αυτό δεν είναι ζήτημα ακρίβειας, είναι η άποψή μου. Το νταντα ενδέχεται να περιέχει και ανακρίβειες. Θα σου πρότεινα ωστόσο να δοκιμάσεις να συντάξεις πρώτα μερικές προτάσεις που έχουν σωστή σύνταξη, στίξη, ορθογραφία και -κυρίως- βγάζουν ένα κάποιο στοιχειώδες νόημα και μετά να έρθεις να κουβεντιάσουμε με την ίδια αυστηρότητα ό,τι θέλεις και αγαπάς.
έχω δοκιμάσει να το κάνω, αλλά δεν μ' αρέσει.όπως και να χει, έχω διαβάσει κι εγώ το συντακτικό της πέμπτης δημοτικού.κουραστικό βιβλίο
Δοκίμασε να βάζεις κενά μεταξύ των προτάσεων και να τις αρχίζεις με κεφαλαίο. Για αρχή.
δεν γίνονται αυτά που λες.θα σου εξηγούσα αλλά δεν σ ενδιαφέρει
άσ'το το παιδί, ο δρόμος της σύγκρουσης με το ορθογραφικό κατεστημένο που έχει διαλέξει είναι δύσκολος. εμπρός, λάνδη, είμαστε μαζί σου.
Γεια σου γιουλαη.
αντιο γιουλαη.
δεν κανετε κανα σκριπτακι να βρισκει τα ασυναρτητα ποστς και να κανει αυτοματα ban τον χρηστη.... γιουλαι .
Τι έπαιξε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;
πρέπει να καθαρίσετε κάπως τις σελίδες σας, πολύ clutter, με κουράζει, το μάτι δεν πέφτει πουθενά.
http://luben.tv/blogs/16931/
Ο Πάνος, παλιός αναρχικός που εξακολουθεί να είναι μέσα στα πράγματα....
Λύγισα ειναι η αληθεια.
Το ξέρω βρε, λόγω της διατύπωσης το πόσταρα.
Κάνω ένα redesign που προχωράει αργά.
Πάρτε και 10 τσιράκια πιο χρήσιμα απο τον Άρη Πορτοσάλτε.
το luben έχει γίνει σχεδόν καθημερινός προορισμός για χασομέρι
μ' αρέσει που έχει άποψη ο χαβαλές_της_πούτσας που κάνουνε, δίνει το κάτι παραπάνω από τη μαλάκυνση στο ράντομ_ίδερνε_βλογ
πού είναι η χολή;
Πίνει μπάφους κάπου στη βόρεια ελλάδα και σκέφτεται να ανοίξει ένα μπαρ.
Όχι άλλα μπαρ και καφετέριες στη Βόρεια Ελλάδα να του πεις. Πρέπει να έχεις περισσότερες επιλογές από όλο το Δυτικό κόσμο μαζί.
Been there. Το επιχείρημα «Έλα να φτιάξουμε ένα ελληνικό weblog!» μάλλον πείθει ακόμα λιγότερο.
Οι Black Keys Δεν Είναι Μόνο Το Lonely Boy
Γεια στο πληκτρολόγιο του παλικαριού :thumbsup:
τση κοπελιάς εννοείς.
Ακόμη καλύτερα, έχω και δίσκους στο σπίτι να ακούσουμε παρέα αν θέλει πέστης:!:
Αφισάκι και πρόγραμμα. Περάστε μια βόλτα, ωραία θα είναι.
http://i.imgur.com/FGyz0UQ.png