το κεφάλι!
Printable View
το κεφάλι!
και τι να μη σκύβει ο λαός;
εγω το κεφαλι ηξερα οτι σκυβει, μην μου κλονιζετε τον κοσμο
Και μιας και είναι και των ημερών:
http://sinelevsipolymorfikoy.squat.g...9-731x1024.jpg
αυτη ειναι μια αφισα που ειναι σκατα
ευχαριστω
.
''μηντια''
για τα εαακ στις αφισες ειναι πολυ γουαου η συγκρουση και ο ανατρεπτικος λογος, αλλα στο δρομο...
φλώροι εαακ δεν καίτε σεις εργάτες;
τι 'smass' ρε βλαχαδερα;
Τί σκατά,μαζί με τον γκουλάγκ πρέπει να παίζουν καμια 15αριά εαακίτες πλέον στο φόρουμ.
ΒλακΜπερντ, Γι΄αυτό σου έχει ΑΣΠΡΟ το "S" και ΚΟΚΚΙΝΟ το "mass media" για να το καταλαβαίνουν και οι βλάκες. Έχεις δει ποτέ σχήμα ΕΑΑΚ χωρίς λογοπαίγνιο;
Προς φρικιά, ανακαλύψατε το ΕΜΜΕ, πάρτε ένα κουλουράκι.
εχει αρχιζει και με κουραζει το ποσο κουκουρουκου ειστε. =/
Είναι ενοχικό σύνδρομο. Είδες εξαντρικ ρητό απο σεξπηρ με βαλγκαρ αναφορά σε «αφεντάδες». Κλασικ φωτο από μαη 68 με λοστούς και πετρίδια (πρωτόγονα βίαιη αλλά εξαγνισμένη από το βινταζ εσανς). Τα... σωστά χρώματα και μια χαζή (αλλά ικανή) υπογραφή με λογοπαίγνιο. Είναι -με κάθε δυνατό τρόπο- μια αφίσα με αναρχική πορνογραφία αλλά δυστυχώς για εσάς όχι, είναι η αφίσα των συντρόφων σας απο το ΕΜΜΕ για το 2008.
δεν έχω ξαναδεί ελληνοποιημένο το vulgar ομολογώ
κάποιος να δώσει το Πρωτάθλημα Κινήματος στα(στην?) ΕΑΑΚ
ντάξει είστε πρωτοπορία, δε θα σας το φάει κανείς το κέικ αυτό
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου.
Και τι δε κατάλαβες :?:
1.)βγαίνει μία πολύ καλή αφίσα
2.)λένε-με τα φρικιά: καλό, να κάνατε κι ό,τι δείχνατε καλή φασ'
3.)βγαίνει ένας βλαξ (μάλλον ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΠΚΣ-ΜΑΣ-ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΑΣΥ κλπ) που δεν κατάλαβε
4.)βγαίνει ο κάλκηςκ κράζει τους βλάκες που δεν καταλαβαίνουν το λογοπαίγνιο και/η κάθονται να λύσουν ποιος έχει πιο μεγάλη κινηματική πούτσα εξ αφορμής μιας αφίσας
και μετά μου σκας με χιπστερισμούς όταν εμείς ΕΜΜΕ εσείς ακούγατε ακόμα Μετάλλικα το Νάθινκ Ελς Μάτερζ
κ μετά ρωτάς γιατί εκρήγνυμαι;
Ναι, δεν έγινε έτσι :!:
1. Βγαίνει μια αφίσα με όλα τα κλισέ της κινηματίστικης πορνογραφίας.
2. Λέτε έτσι γιατί είστε μικροί ή απλώς δεν έτυχε να γνωρίζετε ότι το ΕΜΜΕ είναι το πιο αναρχικά προσκείμενο σχήμα της ΕΑΑΚ και... κάνει ό,τι δείχνει, ειδικά τον Δεκέμβρη από όπου και η αφίσα.
3. Πράγματι, αυτό έτσι έγινε.
4. Βγαίνει ο Κάλκης και κράζει την ΕΑΑΚ που είναι κουκουρούκου, κάτι το οποίο πράγματι συμβαίνει αλλά χέσε μας ρε κάλκη να πούμε κλπ.
5. Βγαίνεις εσύ και μας διορθώνεις για τα νηκτά όργανα.
μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε
Τι δε κατάλαβες :?: :?: :?:
ουφ, εν προκειμενω δεν εκραξα τα εαακ, μια χαρα αφισα ειναι για φοιτητοκεντρικο λαϊκισμο. την συζητηση που ακολουθησε εκραξα.
επισης, αν δεν απατωμαι (βαριεμαι να το ψαχνω βραδιατικα), νομιζω αυτη η ατακα σαιξπηρ υπαρχει και στην κοινωνια του θεαματος
To έψαξα εγώ που δε βαριέμαι ποτέ για τέτοια και είναι... αλήθεια :touched:
Κεφάλαιον... V - Xρόνος και ιστορία.
marsi. Εσύ το έκανες. Έτσι δεν είναι;
δεν μπορω να απαντησω... εχεις pm.
με παρεξηγησατε. Καταλαβα τι ελεγε η αφισα, απλα φαινεται γελοιο που στους στενους κυκλους του ερ τα εαακ ειναι βερμπαλες του κερατα, βλεπε ικονοκλατσ (χωρις παρεξηγηση, εισαι αγαπημενος μου), και στις αφισες χρησιμοποιουν λογοπαιγνια τυπου 'smass the media' 'fuck yeah poly kalo dike m' για να λανσαρουν το επαναστατικο στον φοιτητοκοσμο. εξου και το 'βλαχαδερα'.
Κατα τ'αλλα δεν με απασχολει πολυ. γελασα λιγο μοναχα.
http://www.chine-informations.com/us...es/e12-901.jpg
Αφίσα από τη «Μεγάλη Εκστρατεία ενάντια στα Σπουργίτια» ή αλλιώς «Σκοτώστε ένα σπουργίτι» εκστρατεία. Hταν μια από τις πρώτες δράσεις του «Μεγάλου Αλματος Μπροστά» του Μάο Τσε Τουνγκ από το 1958 έως το 1962.
Τα σπουργίτια συμπεριελήφθησαν στη λίστα των 4 μεγαλύτερων επιβλαβών (μύγες, κουνούπια, ποντίκια και σπουργίτια) γιατί έτρωγαν σπόρους και προκαλούσαν ζημιές στις καλλιέργειες. Με κάθε τρόπο οι αγρότες έπρεπε ή να εξοντώσουν τα σπουργίτια, είτε σκοτώνοντάς τα άμεσα, είτε καταστρέφοντας τις φωλιές και τους νεοσσούς ή προκαλώντας συνέχεια θορύβους ενοχλώντας τα μέχρι να πέσουν κάτω εξαντλημένα από την κούραση και το στρες.
Αρχικά η εκστρατεία βελτίωσε τις σοδειές. Όμως τον Απρίλη του 1960 μια έρευνα της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Κίνας έδειξε πως τα σπουργίτια τρέφονται πιο πολύ με έντομα παρά με σπόρους. Ο Μάο εσπευσμένα διέταξε το σταμάτημα της εκστρατείας εξόντωσής τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Πολλά βλαβερά έντομα και ειδικά οι ακρίδες, έχοντας σημαντικά μειωμένους τους φυσικούς εχθρούς τους, πολλαπλασιάστηκαν δραματικά και κατέστρεψαν την κινέζικη παραγωγή, σε συνδυασμό και με άλλες αιτίες δυσμενών καιρικών συνθηκών προκαλώντας τη Μεγάλη Πείνα στην Κίνα που σκότωσε 38.000.000 άτομα.