Παιζει να ειναι το μοναδικο καλοκαιρι που δε μεχει τσιμπησει ουτε ενα κουνουπι :hippy:
Printable View
Παιζει να ειναι το μοναδικο καλοκαιρι που δε μεχει τσιμπησει ουτε ενα κουνουπι :hippy:
Θέλει γερή περιποίηση, Μάγια. Ομοιοπαθής εδώ. Πήγαινε σε κανάν γιατρό. Θέλει γάζες, να μην έρχεται σε επαφή με νερό κ.λπ.
Κύστη κόκκυγος, ντισκας >.<
χεχ, έσφαξα την δικιά μου το Πάσχα. Ε πονάς, ανοίγει, αίματα, πύον μια αηδία. Εγώ το 'χα κα8υστερήσει επειδή μου 'χαν πει ότι 8έλει πολλές μέρες ξάπλα μετεγχειρητικά κτλ
Γενικά το λούκι είναι μετά, έχω ακούσει ιστορίες πόνου και φρίκης, εγώ το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά, 2 μέρες κρεββάτι και από την τρίτη κα8όμουν (με προσοχή), οδηγούσα, πήγαινα δουλειά κτλ. Προσοχή θέλει επίσης, μετά, καθημερινός καθαρισμός και άλλαγμα γάζες, αν στο κάνει η μάνα σου 8α δε8είτε πολύ, αν στο κάνει η γκόμενα σου μπορεί να την βρίσκετε κιολας, το σκηνικό είναι αρκετά gore πάντως. Αυτά.
υγ: όταν με σφάζανε εμένα με τοπική, με εγχείρησε ένας ειδικευόμενος χοντρός μεταλλάς γιατρός, που ενώ δεν ένοιω8α και πολλά με την αναισ8ησία, άκουγα όμως κατι χρατς χρουτς και δεν ήταν ωραίο συναίσθημα, αλήθεια, μου άνοιξε κουβέντα για μια "irish pagan metal μπάντα που τον είχε συνεπάρει τον τελευταίο καιρό, τους primordial". Τυχερά της ζωής.
Είχε η αδερφή μου και ήταν πολύ κακή φάση. 'Ο,τι είπε ο από πάνω βασικά, μόνο που αυτή έφαγε γερό ζόρι μέχρι να συνέλθει. Φάση κανα 10-15 μέρες ξάπλα, μπρούμυτα κυρίως, πλύσιμο-αλλαγές γαζών-τουαλέτα με τη βοήθεια της μάνας μου και πολύς πόνος γενικά. Την είχε λυπηθεί η ψυχή μου. Περαστικά εύχομαι.
και σκεψου οτι η Χ μισει την αδερφη της
Καλό (?) timing. Το Μάη άνοιξε η δικιά μου, την περιποιήθηκα με συχνές πλύσεις και σε μια βδομάδα υποχώρησε. Δεν είναι MLR όμως, καθώς μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ξανασκάσει, οπότε την επεμβασούλα δεν τη γλιτώνω με τίποτα.
Απ' ότι ξέρω, πέραν της κλασσικής μεθόδου με τις καθημερινές αλλαγές, υπάρχει και η κλειστή επέμβαση, όπου γίνονται ράμματα, αλλά εκεί χρειάζεται τρομερή προσοχή στις κινήσεις για 2-3 βδομάδες γιατί σπάνε πολύ εύκολα. Τέλος παίζει και σουπερ ντουπερ θεραπεία με laser η οποία σχεδόν εκμηδενίζει την πιθανότητα επανεμφάνισης της κύστης, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται κάπου στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και αν γίνεται σίγουρα δεν καλύπτεται απ' τα ταμεία, άρα δεν είναι για μας, τουλάχιστον για την ώρα.
Αν γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες (δεν είμαι γιατρός*) ας γράψει κάτι.
επαθα 1η φορα το 2000, πηγα και με ανοιξαν με ξυλοκαινη για αναισθητικο και μου βαλανε ταινια στα κωλομερια φμλ και μου παν να παω να κανω χειρουργιο μετα απο ενα μηνα. Βεβαια δεν πηγα και μετα ξαναβγαλα γυρω στο 2006 και πηρα σεκλορ μονη μου για να γλιτωσω το ανοιγμα. Το ξαναπαθα το επομενο καλοκαιρι, παλι την εβγαλα με αντιβιωση και φετος μου καναν μια τεραστια τομη(αφου το αφησα και εγινε τουμπανο, γιατι δεν ηθελα να ξαναπερασω αυτο το πραγμα), οποτε πηγα στα εκτακτα παλι τοπικη και αφαιρεση της αηδιας και μου ξαναπε αυτος πως πρεπει να κανω χειρουργιο. Την πρωτη μερα κολλησε η γαζα μεσα στην τρυπα που αφηνουν ανοιχτη για να κλεισει μονη της και ουρλιαζα απο τον πονο κλπ. Παντως αν ειναι σε αρχικο σταδιο συστηνω Augmentin για να μην σε ανοιξουν. Επισης μου ειπανε πως μερικες φορες εκτος απο καθιστικη ζωη που την προκαλει, οφειλεται και σε σταφυλοκοκκο
εντιτ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ LASER
apapa
:puke:
έχω πλύνει σκαμπώ χρήστριας με aimata_kokkyga_shadowking.
ξέρει κανείς την αναλογία αλάτι/νερό για πλύσεις στην μύτη (κόγχες);
μια παιδικη φιλη τελειωσε με τις χημειοθεραπειες...γυρισε σπιτι της για οσο...
kysth pisw apo to afti :S .MIatetoia ahdia. Eixe xanavgei alla eixe exafanistei gia kana xrono k twra kanei to epiko comeback ths. Na perimenw k na paw nosokomeio na xeberdeuw mia gia pada h na ypokipsw kai na thn maxairwsw allhputa?Spoiler
KLAPSE
ME GARGALAEI asdfsafsafsa
τοτε δε μπορω να σου ευχηθω τιποταλλο παρα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
μετά απο 5 ολάκερα χρόνια ιατρικής το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η κύστη που βγάζανε πίσω απο το αφτί τα ξεπεσμένα βαμπίρ στο κόμικ ετούτο:Spoiler
φμλ.
αν δεν είσαι βαμπίρ μη μαχαιρώσεις τίποτα μόνος,πήγαινε γιατρό/νοσοκομείο.
αν είσαι βαμπίρ ισχύουν τα ίδια συν το οτι ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.
πόσο τα έσπαγε αυτό το κόμικ :touched:
TA ARPAKTIKA APO TO 9 :D
Πήγαμε χθες στα γηπεδάκια 5χ5 στο ιβανώφειο, παίζαμε δεν παίζαμε 1-2 λεπτά, πάω να τσιμπήσω τη μπάλα από τον τερματοφύλακα και με εμβολίζει στα πλάγια στο ύψος του γονάτου, νιώθοντας αυτό το αποτρόπαιο αίσθημα ότι κάτι σου ξεκολλά.
Πήγα σήμερα παπαγεωργείου, με είπε πως έχει μαζέψει υγρό στην επιγονατίδα, η οποία χθες παίζει να βγήκε και να μπήκε ακαριαία. Γενικά, δεμένο το πόδι σε ακαμψία για κανά 10ημερο, ακινησία όσο πάει, φάρμακα και στο βάθος μαγνητική. Και δεν πάω και Τούμπα σήμερα.
[/FML]
τι γνωριζομε για την αφαιρεσις χολης?
ζεις μετα?
σου σηκωνεται?
εξακολουθεις να εισαι μαλλιαρος?
η καταστασις παει για κατα κει
επισης και για μεταμοσχευσις πνευμονα τωρα που βρισκεται
νταξ οχι οτι υπαρχει ελπις αλλα μουχαμπετι να γινεται
Τόση χολή βγάζεις για εμάς, δεν ξέρεις;
Πριν κανά μήνα την έβγαλε ένας φίλος μου, ό,τι είπε ο Σαμπρέλας, Ατονία τις πρώτες μέρες και έχασε 7-8 κιλά, τίποτα το σπουδαίο, αλλάζεις διατροφή μόνο.
nai ξερω για την εγχειρησις...απλα εγω εχω και καποιες αλφα ιδιαιτεροτητες που την καμνουν ''ψιλοδυσκολη''
τεσπα ο πνευμονας ειναι το μανικι...δεν παιζουν και φραγκα γμτ
εχομε εδω εναν μπαγκλαντεζιανο αιχμαλωτο (τεσταρισμενος...ετρεχε μαραθωνιο) αλλα δεν ξερομε το νομικο καθεστως
ειπα και του μητσου του ΘΡΑΣαπη αλλα δεν ταιριαζουν τα γρουνισα...σκατα
τι 7-8 κιλα....70 ειμαι
μετα θα γινω ιχνοστοιχειο
Τόσα έχασε ο δικός μου. Καλά δε τα χάνεις για πάντα, καλά σε ταΐζουν απ' ό,τι βλέπω σε διάφορες φωτογραφίες. Θα τα ξαναβάλεις.
δυσκολα ο μινμινς
τι έγινε ρε συ?
θεριζει ο γαμημενος ρε πουστη γαμω τα τσερνομπιλ τους , 2 γνωστους εχω 30 χρονων ... ο ενας την γλιτωσε η αλλη τωρα παλευει... ουφφφφφφφφ
Έφαγα κατά τις 9-10 γαύρο τηγανητό και κατά τις 12 με πιάσανε αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά. Από εκείνη την ώρα μου σκάνε σε κύματα, δηλαδή είμαι οκ επί 4-5 λεπτά και ξαφνικά σκάει απίθανος πόνος, φάση κλαίω και χτυπιέμαι, επί κάνα λεπτό και σταματάει πάλι για 4-5 λεπτά κ.ο.κ. Με έτρεξε και τουαλέτα 2 φορές και δεν ήταν ευχάριστη η φάση. Φαντάζομαι κάπως έτσι εναι η τροφική δηλητηρίαση? Τι μπορώ να κάνω? Αν βάλω δάχτυλο να ξεράσω θα βοηθήσει? Τις στιγμές που μου γαμάει μου'ρχετε να πάω στα επείγοντα, δεν παλεύεται. Χελπ.
Πούστηδες γαύροι!
Γενικά, νομίζω απλά υπομονή, εκτός αν επιμείνει για μέρες, αλλά μιλάμε για μερικές ώρες μόνο, ε? Πίνε κανά υγρό που και που, τα χρειάζεσαι.
στις δικές μου τροφικές δηλητηριάσεις έκανα εμετό (χωρίς δάχτυλο) και ήμουν οκ μετά, μπορεί σε σένα να εκδηλώνεται αλλιώς. αν δεν είναι τροφική δηλητηρίαση δοκίμασε λίγο γάλα για τον πόνο και πας γιατρό κάποια στιγμή μην είναι κανα έλκος (και δεν έχει σχέση με το ψαρι)