Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 304

Thread: E.R. του E.R.

read between the lines Shadowking's Avatar

χεχ, έσφαξα την δικιά μου το Πάσχα. Ε πονάς, ανοίγει, αίματα, πύον μια αηδία. Εγώ το 'χα κα8υστερήσει επειδή μου 'χαν πει ότι 8έλει πολλές μέρες ξάπλα μετεγχειρητικά κτλ

Γενικά το λούκι είναι μετά, έχω ακούσει ιστορίες πόνου και φρίκης, εγώ το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά, 2 μέρες κρεββάτι και από την τρίτη κα8όμουν (με προσοχή), οδηγούσα, πήγαινα δουλειά κτλ. Προσοχή θέλει επίσης, μετά, καθημερινός καθαρισμός και άλλαγμα γάζες, αν στο κάνει η μάνα σου 8α δε8είτε πολύ, αν στο κάνει η γκόμενα σου μπορεί να την βρίσκετε κιολας, το σκηνικό είναι αρκετά gore πάντως. Αυτά.

υγ: όταν με σφάζανε εμένα με τοπική, με εγχείρησε ένας ειδικευόμενος χοντρός μεταλλάς γιατρός, που ενώ δεν ένοιω8α και πολλά με την αναισ8ησία, άκουγα όμως κατι χρατς χρουτς και δεν ήταν ωραίο συναίσθημα, αλήθεια, μου άνοιξε κουβέντα για μια "irish pagan metal μπάντα που τον είχε συνεπάρει τον τελευταίο καιρό, τους primordial". Τυχερά της ζωής.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Είχε η αδερφή μου και ήταν πολύ κακή φάση. 'Ο,τι είπε ο από πάνω βασικά, μόνο που αυτή έφαγε γερό ζόρι μέχρι να συνέλθει. Φάση κανα 10-15 μέρες ξάπλα, μπρούμυτα κυρίως, πλύσιμο-αλλαγές γαζών-τουαλέτα με τη βοήθεια της μάνας μου και πολύς πόνος γενικά. Την είχε λυπηθεί η ψυχή μου. Περαστικά εύχομαι.

I like turtles pixies's Avatar

και σκεψου οτι η Χ μισει την αδερφη της
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

ultimus_kafrus Djerdjelesh's Avatar

Καλό (?) timing. Το Μάη άνοιξε η δικιά μου, την περιποιήθηκα με συχνές πλύσεις και σε μια βδομάδα υποχώρησε. Δεν είναι MLR όμως, καθώς μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ξανασκάσει, οπότε την επεμβασούλα δεν τη γλιτώνω με τίποτα.
    Απ' ότι ξέρω, πέραν της κλασσικής μεθόδου με τις καθημερινές αλλαγές, υπάρχει και η κλειστή επέμβαση, όπου γίνονται ράμματα, αλλά εκεί χρειάζεται τρομερή προσοχή στις κινήσεις για 2-3 βδομάδες γιατί σπάνε πολύ εύκολα. Τέλος παίζει και σουπερ ντουπερ θεραπεία με laser η οποία σχεδόν εκμηδενίζει την πιθανότητα επανεμφάνισης της κύστης, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται κάπου στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και αν γίνεται σίγουρα δεν καλύπτεται απ' τα ταμεία, άρα δεν είναι για μας, τουλάχιστον για την ώρα.
    Αν γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες (δεν είμαι γιατρός*) ας γράψει κάτι.

Oompa loompa Roswell47's Avatar

:')

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Να πας στο fuck my life.

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

επαθα 1η φορα το 2000, πηγα και με ανοιξαν με ξυλοκαινη για αναισθητικο και μου βαλανε ταινια στα κωλομερια φμλ και μου παν να παω να κανω χειρουργιο μετα απο ενα μηνα. Βεβαια δεν πηγα και μετα ξαναβγαλα γυρω στο 2006 και πηρα σεκλορ μονη μου για να γλιτωσω το ανοιγμα. Το ξαναπαθα το επομενο καλοκαιρι, παλι την εβγαλα με αντιβιωση και φετος μου καναν μια τεραστια τομη(αφου το αφησα και εγινε τουμπανο, γιατι δεν ηθελα να ξαναπερασω αυτο το πραγμα), οποτε πηγα στα εκτακτα παλι τοπικη και αφαιρεση της αηδιας και μου ξαναπε αυτος πως πρεπει να κανω χειρουργιο. Την πρωτη μερα κολλησε η γαζα μεσα στην τρυπα που αφηνουν ανοιχτη για να κλεισει μονη της και ουρλιαζα απο τον πονο κλπ. Παντως αν ειναι σε αρχικο σταδιο συστηνω Augmentin για να μην σε ανοιξουν. Επισης μου ειπανε πως μερικες φορες εκτος απο καθιστικη ζωη που την προκαλει, οφειλεται και σε σταφυλοκοκκο

εντιτ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ LASER

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

apapa

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

έχω πλύνει σκαμπώ χρήστριας με aimata_kokkyga_shadowking.

Senior Member rage for order's Avatar

ξέρει κανείς την αναλογία αλάτι/νερό για πλύσεις στην μύτη (κόγχες);

Senior Member atom_smasher's Avatar

μια παιδικη φιλη τελειωσε με τις χημειοθεραπειες...γυρισε σπιτι της για οσο...
    1) e4, c5
    2) Νf3

kysth pisw apo to afti :S .MIa
    Spoiler
    tetoia ahdia. Eixe xanavgei alla eixe exafanistei gia kana xrono k twra kanei to epiko comeback ths. Na perimenw k na paw nosokomeio na xeberdeuw mia gia pada h na ypokipsw kai na thn maxairwsw allhputa?

凸(╹◡╹)凸

KLAPSE

ME GARGALAEI asdfsafsafsa

凸(╹◡╹)凸

τοτε δε μπορω να σου ευχηθω τιποταλλο παρα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Tags for this Thread