Δηλαδή fixxxer εσύ κατάλαβες ότι η ταινία αναφέρεται στο "schooling at home";; Σε σόκαρε κιόλας;
Printable View
Δηλαδή fixxxer εσύ κατάλαβες ότι η ταινία αναφέρεται στο "schooling at home";; Σε σόκαρε κιόλας;
Ικονοκλαστ, την επομενη φορα που θα λες "ηρεμησε, δεν παω να κανω φλειμ, απλα ρωταω" μη γινεσαι προβλεψιμος ειρων και εξυπνακιας στο αμεσως επομενο σου ποστ, χαλαει ολη τη φαση. Η επιτηδευμενη τεχνη για την τεχνη δε με ενοχλει, γι αυτο αλλωστε γουσταρω και αρκετο "ευρωπαικο κινηματογραφο", αν θελεις και διαπιστευτηρια, ειμαι φαν του Lars Von Trier μεχρι το κοκκαλο!2121@@!!@@@!! Με ενοχλει το επιτηδευμενο "θα κανω μια ταινια και θα βαλω μεσα και πουτσες και μουνια και πολλα αλλα διαφορα για να σοκαρω πρωτιστως και να λενε τι γαματο ταινιακι εφτιαξα". Υπαρχουν πολλα μεσα με τα οποια μπορεις να προσεγγιζεις την απομονωση του ανθρωπου απο την κοινωνια και πως αυτη τον μετατρεπει σε ζωο που πραττει μονο με βαση τα ενστικτα του.
ΥΓ. Σου απανταει την ερωτηση σου αυτο Kingdom Gone?
YΓ2. Χαρμπιντζερ, το γραφω στο υστερογραφο στο ποστ που κουοταρες, αλλα επιλεγεις να το αγνοησεις προφανως.
Ναι, κατάλαβα ότι είδες τον Μόγλη.
Ελα, ο επομενος στο βωμο της εξυπνοτερης ατακας. Οχι δε με σοκαρε, εχω δει πολυ πιο σοκαριστικες ταινιες. Επισης μαλλον εχετε βγαλει μερικοι το συμπερασμα οτι ξερω γω η ταινια δε μου αρεσε, ενω εγραψα (σχεδον?) αυτολεξει πως τη βρηκα πολυ καλη. Βρισκω ανουσια αυτην την "αντιπαραθεση", ειδικα οταν ο ικονοκλαστ επι σελιδες πριν κανα χρονο εγραφε παρεμφερη πραγματα με μενα για την ταινια, πως ειναι πολυ καλη δηλαδη αλλα οχι και αριστουργημα.
Δεν είδα πουθενά να λέω ότι είναι αριστούργημα έτσι κι αλλιώς. Το να ρωτάς «τι σημαίνει ψευτοδήθεν του κερατά» δε σημαίνει ότι θεωρείς κάτι αριστούργημα ξέρεις. Το αντίθετο, το να λες ότι κάτι είναι «ψευτοδήθεν του κερατά» ναι, σημαίνει ότι δε σου άρεσε μάλλον.
Εντωμεταξύ, αυτό που λές παραπάνω για την επιτήδευση του «πούτσες και μουνιά για το σοκ» το κάνει και ο Τριερ πχ. To antichrist άρα είναι ψευτοδήθεν;
Τότε γιατί έβαλες το ζήτημα του αν προσπαθεί να σοκάρει (πρωτίστως κιόλας), επειδή δείχνει γυμνό;; Επίσης κατάλαβα ότι την βρίσκεις καλή, απλά μου φαίνεται απίστευτο να το είδε κανείς σαν αναφορά περί "schooling at home" και "την απομονωση του ανθρωπου απο την κοινωνια και πως αυτη τον μετατρεπει σε ζωο που πραττει μονο με βαση τα ενστικτα τους", αυτό λεω.
@ ικονοκλαστ :Δεν το χω δει, και μαλλον δε διαβαζεις καλα, εγραψα πως λεμε ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ, πως δηλαδη ΔΕΝ ειναι αριστουργημα.
@κιντομγκαν: Ε πες μας εσυ το νοημα της ταινιας να τη δουμε με αλλο πρισμα και μην ειρωνευσαι για το πως την ειδαμε εμεις, ποσα ποστ μπορει να σου παρει?
Ε δες το antichrist ρε fan της επιτηδευμένης τέχνης και του Lars Von Trier μέχρι το κόκκαλο!2121@@!!@@@!! και μεταφέρουμε το flame μας εκεί.
Ας μιλήσουμε εδώ για το πως η Ελλαδάρα θα φέρει την ΚΟΥΠΑ.
Σου δινω πινκ και μακαρι να το σηκωσουμε, το αντικράιστ δεν το χω δει γιατι εχω μεινει λιγο πισω στις ταινιες τωρα τελευταια, ειναι στα υποψιν.
ΥΓ: το διάβασα και το ΥΓ σου και πάλι μου έμεινε η απορία. Αλλά τεσπα.
επειδή αυτό το "για τα ελληνικά δεδομένα" μου τη σπάει και είμαι βέβαιος ότι γράφτηκε άπειρες φορές για αυτή την ταινία, θα το πάρω αλλιώς.
ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για ένα σκηνοθέτη που γύρισε το "ο καλύτερός μου φίλος" και σίγουρα το θέμα και η παρουσίασή του ήταν αρκετά ακραία και τολμηρή για το mainstream ελληνικό κοινό.
Υποτίτλους για El Castillo de la pureza έχει κανείς;
Τι αριστουργημα και μαλακιες, καταλαβαινεις τι παιζει απο τα πρωτα 5 λεπτα, οσα συμβαινουν ειναι απολυτως προβλεψιμα και η υπολοιπη ταινια ειναι μια κασετα, χωρις σεναριο, μονο και μονο για να νιωσεις αυτο το σφιξιμο στο στομαχι. Ε, το νιωσα λιγο στην αρχη, μετα βαρεθηκα, ηλπιζα στην ανατροπη ή σε κανα δυνατο εντιγκ για να γινει λιγο ενδιαφερον αλλα μπα, τελειως πεζη. Μονο γελουσα με τους σουρρεαλισμους τυπου 'το πληκτρολογιο του ικονοκλαστ' και φυσικα ξενερωσα με το τελος. Μονο η μουναρα Μαιρη το σωζει λιγο :!:
inb4 walkthrough :fear:
καταρχας η μαιρη δεν ειναι μουναρα, αλλα μια πανεμορφη γλυκια δυναμικη γυναικα (inb4 gayalert)και ειναι η μικρη κορη.
κρουασαν η μια ειναι σαν γαμω τη παναγια της, λες να ελεγα αυτην;
α ρε sod :touched:
Αυτή την Κυριακή, σε μία μοναδική προσφορά, ο «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στο Πρώτο Θέμα!
γελάω.
με cd Ρεμο η Νταλαρα?
καλη κουλτουρομαλακιαρα ηταν και αυτο
αν ο κυνοδοντας πηγε στα οσκαρ
ο κωστας τσακωνας πρεπει να γινει υπουργος πολιτισμου
ta eipes polu wraia. an ta elega egw tha me eixan taraxei sth moutza. to efages to pink sou
Γιατί, τι έχει ο Τσάκωνας;
εντωμεταξύ το El Castillo de la Pureza παίζεται αυτή τη βδομάδα στο Ααβόρα, γάτος ο ιδιοκτήτης.
Έτσι ρε, Αγγελικάρα φορ τε γουίν!
Θα βλέπεις την Κική και θ' αλλάζεις πεζοδρόμιο, ακους;
:pink:
Να ξεβαρεθείς.
Είδα El Castillo de la Pureza. Ντάξει, εμφανώς ίδιο κόνσεπτ, μου φαίνεται αδύνατο να μην βασίστηκε εκεί ο Λάνθιμος. Το μόνο που μου φαίνεται ψιλογελοίο είναι ότι δεν το έχει σχολιάσει πουθενά, ούτε καν στα ίντερνετς. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι ο Κυνόδοντας άλλαξε κάπως το πόιντ, και προσέθεσε πάρα πολλά ευρήματα, τεχνάσματα, υλικό και μπόλικη ελληνική πραγματικότητα, και σε καμία περίπτωση δε θα έλεγα ότι είναι μια απλή επανάληψη. Είναι μια καινούρια ταινία με δική της αξία πάνω σε ένα παλιό κόνσεπτ που εκτελέστηκε αριστα και με πολλά νέα twists.
http://skylodontas.tumblr.com/ :pink::pink:
Κομματαρα, βιντεοκλιπαρα, μουναρα
Εχει ειπωθει εδω και χρονια οτι ειναι Λανθιμος.
μόλις την είδα επιτέλους!
κατενθουσιάστηκα, πραγματικά δεν άξιζε το όσκαρ, γιατί τα όσκαρ είναι για ιλουστρασιόν υπερπαραγωγές και πιασάρικα σενάρια. Εδώ η τέχνη σοκάρει και όλοι όσοι δήθεν θα τρέξουν να δουν το λόγο του βασιλιά γιατί πήρε όσκαρ θα έτρεχαν να δουν και αυτή και θα πάθαιναν κολούμπρα