τι είναι το kryptonite? εμένα από gaslamp killer είναι το νικ μου.
νταϊθορ, αν είναι να τσαντίζεσαι το παίρνω πίσω. :/
Printable View
τι είναι το kryptonite? εμένα από gaslamp killer είναι το νικ μου.
νταϊθορ, αν είναι να τσαντίζεσαι το παίρνω πίσω. :/
αυτό.
δηλαδη υπηρξε καποια "δραση" της οποιας η "αντιδραση" ειναι Dythor.
Εξαιρετικός ηλίθιος ο Dythor
μπράβο βλήμα
Απλά μετά από κάποιο καιρό κι αυτός έπιασε το νόημα.
re mlk h. ta post sou exoun trelo moutzomagniti. pos to kaneis ali8eia?
genika opoion ton xalaei as paei se allo forum, de sas kratame me to zori bre panathema tin poiotita sas.
μαλάκες έχει βάλει ζέστη και έχετε ξεφύγει... δεν έχει καν πλάκα η όλη ιστορία
σορυ κιόλας ε
Καμία σχέση όμως; Τότε απλά τρολλάρατε μπόλικοι και για αρκετό διάστημα, έκανα μια υπόδειξη στο σόλο και μου είπε "θα ποστάρω όπως γουστάρω". Γενικά νομίζω ότι έχω διαχωρίσει αρκετά το ρόλο μου ως χρήστης και ως αντμίν, σπάνια κάνω υποδείξεις ως αντμίν, αλλά όποτε το κάνω απαιτείται μια στοιχειώδης προσοχή. Ναι, ήταν φάση "respect my authoritah", ναι, είναι εντελώς μίζερος αυτός ο ρόλος, γι'αυτό και τον αποφεύγω όσο μπορώ και ναι, με λίγη καλή διάθεση για συνεννόηση δε θα έτρωγε κανείς μπαν, αλλά τι να κάνουμε, απλώς δε με παίρνει να έχω τον κάθε καθυστέρα να ποστάρει όπως γουστάρει επειδή "κι ο σόλο το κάνει και δεν του έκανες τίποτα". Αυτό δεν έχει να κάνει με τα οκέηζοναλ γαμωσταυρίδια και μανομούνια που πάντα έπεφταν εδώ μέσα (βλ. σύμπο πχ), καλοπροαίρετα πάντα!
ΥΓ: επίσης εντάξει, ο άλλος αναρωτιέται τι άλλο έχω στο σπίτι μου εκτός από τζάκι και πλάσμα τιβί (lcd είναι!), φταίω που του απάντησα;
Dythor και H. σε αυτή τη σελίδα ισοπεδώνουν σε μουτζες τη Γιουλάι και τη Χ.
έντιτ: για κλοκγουορκ βέβαια θέλουν πολλή προπόνηση ακόμα
νταξει ρε δρακολορδε ''δεν ηξερες'' αφου...
βεβαια την επομενη φορα που θα κανω καμμενο μπλακμεταλ χιουμορ με το 26χορδο μπασο σου πχ,εχεις το ελευθερο να βρισεις οποιο αλλο μελος τις οικογενειας θες
κατα τ'αλλα γαμω το μουνι της πλασμα σου
ελα μωρε μαλακα οι μισοι εδω μεσα τρωνε τα λεφτα του μπαμπα και το παιζουν μουρες
τουλαχιστον ο αλλος τα δουλευει :lick: :lick: :lick:
μα δεν ειπα οτι δεν τα δουλεψε...τεσπα αλλος ενας που γουσταρει να γαμαει μαμαδες με μπεμπιλινα
ειπαμε...σαπιο το ΕΡ
Αυτα τα λες για να σου επιτρεψει να βριζεις την Χ θρασερ?
ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
καραφλοκενταυρε δεν το περιμενα κι απο σενα :(
Ολοι πινκς για το απιθανο του διαλογου:P
Εγω στηριζω θρασερ μονο με πινκς και το ξερεις, ειλικρινης ηταν η απορια μου :!:
Μινμιν, μιν ανησυχείς, δεν εγάμησα στην πραγματικότητα κάποιο μέλος της οικογενείας σου ούτε και προτίθεμαι! Αλλά ήταν τόσο ηλίθιο το να με παρουσιάζεις σαν ταξικό εχθρό ή κάτι επειδή δουλεύω μια πενταετία και έχω πάρει δέκα πράγματα που γουστάρω (όντας από τους τυχερούς που δε μένουν στο νοίκι, τι να κάνω, ελπίζω να με συγχωρέσεις!) και ήταν αστειάκι με τη σκατοψυχία μου, όπως το έπιασε ο ικόνοκλαστ, απλά χωρίς να ξέρω το κόντεξτ, φάση "ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΒΡΙΖΩ ΜΑΝΕΣ *σατανικόγέλιο*".
τζαμπα το γλειψιμο,δεν ασχοληθηκε καν ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο αντμιν
Τα πάντα καταγράφονται και λαμβάνονται υπόψη. Θα είσαι στους πρώτους που θα καλέσω όταν ξαναστήσω το er mag
(καλά, ή θα σε πάω τσάρκα)
Να του δώσεις τη στήλη του κινηματογράφου.
Spoiler