καλέ μου αντμίν είδες πουθενά να τους υπερασπίζομαι.
φυσικά είναι δικό τους μόνο το πρόβλημα που κάνουν αυτό που οι άλλοι θεωρούνε καλό για την ηλικία τους!
ασε που εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πως η προσωπική ευθύνη των πράξεων κάποιον αρχίζουν από τα 14-15, αλλά αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα.
κοίτα μετά από χρόνια ψαξίματος του εαυτού μου, μόνη μου ή με παρέα καταλαβα πως όσο ήταν να αλλάξω άλλαξα.Quote:
Όσο για το τελευταίο, ναι, το βασικό μέρος της προσωπικότητας μένει το ίδιο, όμως το λάθος που κάνεις είναι ότι ούτε "αυτά που θέλεις" ούτε "τα μέρη που πηγαίνεις" είναι βασικό μέρος της προσωπικότητάς σου. Σε δέκα χρόνια μπορεί να έχεις κουραστεί ή ξενερώσει με την αναρχοφάση, μπορεί να σου τη δώσει και να σταματήσεις να ζωγραφίζεις, μπορεί να κάθεσαι σπίτι και να ακούς τζαζ αντί να πηγαίνεις σε καταλήψεις για να ακούσεις πανκ. Κι όμως μπορείς ακόμα να είσαι εσύ.
Σε δέκα χρόνια δεν νομίζω να έχω κουραστεί ούτε να έχω ξενερώσει με την "φαση", γιατί δεν είναι για μένα -αυτά που ασχολούμε- μια φάση [απο το αναρχοφάση] αλλά μια μεγάλη αγάπη και τρόπος ζωής [δεν λέω περισσότερα δεν νοιάζει κ κανέναν!]. Ελπίζω επίσεις να μην σταματήσω ποτέ το σχέδιο όχι μόνο επειδή είναι τρόπος έκφρασεις συναισθημάτων τα τελευταία χρόνια αλλά γιατί κιόλας το παλεύω να γίνει η δουλειά που θα με ζει, οπότε δεν θα με παίρνει. Και τέλος όσο έχει να κάνει με καταλήψεις και πανκ... στις καταλήψεις κάνεις πολλά άλλα πράγματα πέρα από το να ακούσεις ένα λάιβ οπότε μπαίνει στον τρόπο ζωής που προείπα και αν σκεφτείς πως τώρα πια ακούω από μπλουζιές και ροκάκια μέχρι πανκ και μέταλ, τότε το μόνο που σκέφτομαι είναι πως ίσως σε μερικά χρόνια να έχω ανακαλήψει και κανένα άλλο είδος μουσικής.
και τέλος όσο για τον γάμο αν ένας χρόνος σχέσης είναι νορίς για να τον κάνεις είναι απλά στερεότυπα μιας κοινονίας.
πχ, αν γνωρίσει κάποιος κάποια/ον/ους και γουστάρουν από τον πρώτο μήνα κιόλας να μείνουν μαζί με προηπόθεση ή να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί -γιατί είναι φουλ ερωτευμένοι κ νιώθουν πως γνωρίζονται από παιδιά- ή γιατί θέλουν να ζήσουν αυτή την καύλα του ερωτα όσο κρατήσει θα βρεθεί κάποιος συγγενής/φίλος και θα πει πως είναι πολύ νωρίς να το κάνουνε.
αλλά γιατί να μην το ζήσουνε αφού το έχουν;
και αν χωρίσουν χώρισαν, συμφωνώ με τον ντράγκο αρκεί να πέρασαν καλά.
άλλοι έχουν 10 χρόνια σχέση, παντρεύονται και χωρίζουν.
ε, έλεος!
δεν υπάρχει κανόνας επί του θέματος.
τέλος-τέλος, σορρυ αν έχει ορθογραφικά λάθη αλλά βαριέμαι να τα βάλω να τα διορθώσει οπότε σορρυ ξανά αν σας βγήκαν τα μάτια.:fear: