Καλα ηρεμηστε λιγο ομως. Και τι ειναι η πολιτισμικη υστερηση;
Printable View
Καλα ηρεμηστε λιγο ομως. Και τι ειναι η πολιτισμικη υστερηση;
1:14
τι φράγκα ρε. ο κουμπάρος μου νοίκιαζαν 60τμ στο κέντρο σε πολυκατοικία 40 χρόνων με μούχλα στα ταβάνια και πλήρωναν 350€, επειδή κέντρο. και έχει καμία 2ετία που ανέβηκαν Ωραιόκαστρο και μένουν σε μαιζονέτα 120τμ 5ετίας με 380€ και γύρω γύρω δέντρα και ηρεμία. μυαλό θέλει.
Dythor πουλάκι μου δεν είμαστε όλοι 20.
Και δεν διαφωνούμε ότι στα 20 (και 25 και 28 και 30 να σου πω) θες μια μεγαλούπολη.
Αλλά εμένα δεν με νοιάζει πλέον το μπαράκι , το φλερτ , το έξω , και "τα ζωντανά φώτα της πόλης". Θέλω άλλα πράγματα που πιστεύω μπορεί να μου το προσφέρει το μέρος που έχω επιλέξει να πάω.
Και φυσικά έχω βάλει στα + και την 1 ώρα μακριά από την Θεσσαλονίκη και 1 ώρα από τα Γιάννενα , οπότε μπορεί να μου καλύψει και κάποιες πιο "εξεζητημένες" ανάγκες.
τωρα το παρατηρησα, ο Dythor ειπε κοσμηματοπωλεια; :|
Για να τα σπάει βρε χαζέ.
Μπορει απλα να του αρεσει να τα κοιταζει...!
Ον Τοπικ:
Ε ηδη η αλλαγη σε μια, συγκριτικα με την αθηνα, μικροτερη πολη εστω και του εξωτερικου, εχει το καλο των μικροτερων αποστασεων χωρις υστερηση στις επιλογες. Αν και καποιες φορες μου λειπει το χαωδες της Αθηνας (και μερικα ακομα χαρακτηριστικα και στοιχεια της).
Η επομενη μεταβαση σε καποιο παραθαλλασιο παραδεισο με τα απαραιτητα στην Ν. Αμερικη ειναι το επομενο βημα αλλα δεν εμαι σιγουρος οτι θα το κανω.
μινμιν, θα 'ρθω 'κει δίπλα σε κανά 3-4 χρονάκια. σε φάση λέω να πάρω και ζωάκια και να φτιάξω κήπους κτλ. απλά ακόμη έχω σχολές και τσίτες. βέβαια δε ξέρω αν θα αντέξω τους συγχωριανούς μου και ίσως τη ψάξω να καβατζωθώ στην εγκαταλελειμμένη πλέον κατασκήνωση λίγο πιο έξω.
Εμενα ακομα κ στις μεσες λυσεις τυπου κωμοπολη με προβληματιζει το θεμα παρεα και των ατομων που να μπορεις να πεις 2 πραγματα παραπανω.
Δηλαδή πως κανεις καινούριους φιλους στα 28 και στα 30?
Εχω μεγαλώσει σε κωμοπολη και περασα γαμάτα εκει αλλά δε νομίζω ναναι το ιδιο με την παρεα μου απτο σχολειο να εχει σκορπισει σε ολο τον κοσμο.
Αυτο που με κραταει στην Αθηνα ειναι οι φιλοι μαλλον.
Αυτό και το αεροδρομιο.
Και ο συνδυασμος φιλων με αεροδρομιο.
θέμα συμβιβασμών είναι κ όχι χρημάτων και παιδικών αναμνήσεων και δε ξέρω γω τι άλλο. στην αθήνα (γιατί για αθήνα μιλάμε κυρίως) συμβιβάζεσαι και στερείσαι τα προτερήματα της "επαρχίας" και το αντίστροφο. το θέμα είναι ποια θετικά προτιμάς. της πόλης ή της επαρχίας. θέμα προτιμήσεων και προτεραιωτήτων είναι. μη το κάνετε πολύπλοκο ΚΑΙ αυτό το θέμα. απλό είναι
Spoiler
Σαμπρελινο μόνο εσύ με καταλαβαίνεις. Μάλλον πρέπει να δουλέψω στο επικοινωνιακό μου, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Όσοι λέτε ότι το σκέφτεστε επειδή είστε 35-40 και όχι 20, φαντάζομαι αποκεντρώνεστε (sic) μετά του/της συζύγου. Σκοπεύετε να μεγαλώσετε παιδιά στην επαρχία δηλαδή;