Χεχ κοίτα να δεις που ξαφνικά τα πάντα βγάζουν νόημα.
Printable View
Χεχ κοίτα να δεις που ξαφνικά τα πάντα βγάζουν νόημα.
ναι ρε κρουξ, οκ όλα αυτά, αλλά ξαναρωτάω:
Αν ισχύει, αλλάζει κάτι? Θα μικρύνει ο δίσκος μέσα σου? Θα σβηστούν τα βιώματα με τα οποία τον έχεις συνδέσει? Θα σταματήσεις να νιώθεις ό,τι ένιωθες ως τώρα ακούγοντάς τον?
οχι οχι απλά εγκυκλοπαιδικά το ανέφερα γιατί το διάβασα και μου έκανε εντύπωση.
edit : πρέπει να παραδεχτείς όμως οτι κάτι σου κάνει όταν το ακους αυτό συγκεκριμένα για ένα drummer που θεωρείται από τους πιο καταρτισμένους στο metal χώρο και για ένα δίσκο που θεωρείται σταθμός.
Για μένα δεν αλλάζει κάτι...
Απλά, κ σε εντελώς θεωρητική βάση, προσωπικά θα περίμενα από ένα drummer σα τον Portnoy να τα έχει ηχογραφήσει ο ίδιος...αφού μπορεί δλδ
Πάντως ο Mike στο site του μιλάει για τριγκαρισμένο snare. ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ!
οκ, χαίρομαι που το λέτε.
Δεν είμαι "προγκάς" οπότε δεν μπορούσα να ξέρω πώς θα εκλαμβάνατε τέτοιες "αποκαλύψεις" αλλά σε δικούς μου αγαπημένους δίσκους όπως τα πρώτα deicide ξερωγώ (που αποκαλύφθηκε ότι οι hoffmans δεν είχαν γράψει τίποτα αλλά τους έδειχνε ο santolla τι να παίξουν) ή το to Megatherion (που παρότι έγραψε ο Ain, ηχογράφησε ο Steiner) ή το Clandestine των Entombed (που τα φωνητικά είχε κάνει τελικά ο Nicke), όταν σκάγαν οι "αποκαλύψεις" στα αυτιά μου, η αντίδρασή μου ήταν πάντα "ε και?".
Και βασικά το ύφος του Ζαχ ήταν λίγο σιχαμένο σε φάση "εγώ ξέρω, πάρτε τα!" γι αυτό και η επισήμανση.
Ναι ρε μάγκα, οκ ξέρεις. Στον πούτσο μας όμως?
κρουξ πως σε εβαλε στο προγκ μετσαλ ο φωστηρας ζαχαροπουλος?
υπηρχε καμια τελετη μυησης για να μπεις στην κλικα?
ακουγατε dol ammad και τον παιζατε?
επιδη παντως επεσες απο τα συννεφα και τσακιστηκαν τα ονειρα σου να σου πω οτι ο φρεδυ μερκιουρης το σηκωνε το σακακι και ο king diamond δεν ειναι σατανιστης και δεν τρωει καρδιες βρεφων την ωρα που βιαζει 90χρονες καλογριες με μουνοψειρες
εχεις να φανταστω εμπειρια στο θεμα?
η παντοφλα ειναι απλη ή προγκ με διπλους κιθαριστικους πατους?
άπειρη εμπειρία έχω. εσύ νέος στο άθλημα ? η δικιά μας δεν είναι ακριβώς παντόφλα. μιλάμε για scholl σαμπό.
Ο δίσκος δεν είναι γραμμένος με drum machine, επίσης http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_drum -> ctrl+f-> type "images and words" -> ??? -> Profit!!!
Επίσης ζαχαρόπουλος, λολ.
Τι να σου πω και εγώ δεν το έχω ακούσει πουθενά ξανά αυτό σχετικά με το drum machine, αλλά για να βγαίνει ο άλλος που είναι συντάκτης στο μεγαλύτερο μεταλλικό έντυπο της ελλάδας και να το λέει κατι παίζει. Το αναφέρει κιόλας πως είναι από απόλυτα διασταυρωμένη πηγή και δεν νομίζω οτι ο Βασίλης έχει κανένα λόγο να πει ψέματα για κάτι τέτοιο.
Δεν αμφιβαλλει κανεις οτι ο Βασιλης το πιστευει. Αυτο ειναι το προβλημα.
Spoiler
ΛΟΛ.