αν δεν πατε μπουζουκια κα με θελετε ριχτε ενα γουισπ ε!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
στο hammer Ιουνίου, ο Ζαχαρόπουλος στην στήλη του λέει πως ο δίσκος ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου με drum machine !
I'll bury you in your god's fucked garden
Όπως και το "Transcendence".![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
0axaa0x σοβαρά ?
όλα τα παιδικά μου όνειρα γκρεμίστηκαν !
Για Crimson Glory το ήξερα, αλλά ρε Portnoy?
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
παιζει να ειναι και αληθεια ναι... πολυ πιθανον...![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Εγώ ήξερα ότι είναι τριγκαρισμένα (όλο το κιτ) και το συζητάγαμε κάποτε με κάτι αμερικλάνους (Perpetual Motion board, τι να γίνεται αυτόότι είναι ένα καλό παράδειγμα κακής χρήσης τρίγκερς γιατί ειδικά το ταμπούρο δεν έχει δυναμικές...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
δεν παίζει να είναι αστειάκι. να πούνε και άλλοι. στο τέλος κιόλας λέει πως αν στο μέλλον αποκαλυφθεί επισήμως κάτι τέτοιο, να θυμάστε οτι εδώ το διαβάσατε πρώτα.
Ρε Κρουξ.... Ζαχαροπουλος... ελεος... και να ειναι τριγκαρισμενα, εχει διαφορα απο drum machine, δε νομιζεις?
μεγάλο respect ο Μπίλης φιφ ... άστο.
O "μπίλης" δεν είχε φύγει από το ER με δηλώσεις τύπου "ποιοι νομίζετε ότι είστε που έχετε άποψη κτλ." ; Ναι, φοβερό respect θα είχες όταν θα σε έκραζε με τι πτυχία κάνεις review το images![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
τυχαίνει να είναι αυτός που ουσιαστικά με έβαλε στο prog και έχω μιλησει στο παρελθόν αρκετές φορές μαζί του !