Quote:
Οι στίχοι έχουν συγκεκριμένη στιγμή, τρόπο, χροιά που λέγονται από τον τραγουδιστή πάνω από μία συγκεκριμένη μουσική σε ένα συγκεκριμένο σημείο της, ο στόχος είναι η σύνθεση αυτών των δύο, το συνολικό αποτέλεσμα που παράγει τότε το αισθητικό και το λογικό
+1
Quote:
πάντα μου έκανε εντύπωση αυτό επειδή οι στίχοι αυτοί δε μου μετέδιδαν τπτ ιδιαίτερο από μόνοι τους, ο άλλος βάζει το ψρυ όμως επειδή έχει βιώσει το πλαίσιο στο οποίο μπαίνουν αυτοί, συνήθως το συναισθηματικό apex του κομματιού και τα λοιπά
+2
Quote:
Οι DST/ο Devon ανήκουν στην ομάδα αυτή των στιχουργών που δε τους ενδιαφέρει το γκόμενα με παράτησε, βρέχει έξω, βρέχει και στη ψυχή μου, θα πουν αυτό που θέλουν μεταφορικά, συμβολικά, εικονοπλαστικά (ναι ναι, τους κοίταξα λίγο παραπάνω, και άλλωστε, ε, ο Psychotic Waltz είναι που γράφει εδώ) και επειδή η διαδικασία αυτή είναι αρκετά ελεύθερη συνήθως εκ προθέσεως και έχει ως στόχο περισσότερο να να ερεθίσει παρά να διδάξει, εκεί είναι που κολλάει το άλλο ΜΕΤΑΛΛΑΔΙΚΟ κλισέ "δεν θέλω να μεταδώσω κάτι συγκεκριμένο, ότι πάρει ο αναγνώστης/ακροατής από τη δική του σκοπιά
+3