το βυζι ομως αληθινο και αυτο μετραει.
Printable View
Ωραίο ήταν το πρώτο, αν και δεν έχω διαβάσει βιβλία κ.τ.λ. Α!!! καιSpoiler
να ενα Guide to Game of Thrones να μην χαθει το μετρημα με τους χαρακτηρες
ωραιο φανηκε
Sean Bean :touched:
στηριζουμε
Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, το βρήκα πάρα πολύ καλό ως εισαγωγικό επεισόδιο, αλλά έχει το σοβαρό μειονέκτημα πως σου πετάει χίλια-δυο πράγματα για το όλο πολιτικό background πάρα πολύ απότομα και είναι εύκολο κανείς να μπερδευτεί με το τι γίνεται. Π.χ. όταν πρωτοδείχνει τους Τangaryen δε σου αναφέρει ποιοι είναι μέχρι να περάσει το πρώτο πεντάλεπτο που στο αναφέρει επιτέλους ρητά.
Και κλασσικά HBO, άπειρη καφρίλα, σεξ και βία.
εντωμεταξύ, το πρώτο επεισόδιο δεν είναι καν οι πρώτες 100 σελίδες, οπότε θα κόψουν ελάχιστα πράματα κατα πως πάει
Aπλά.γαμημένα.τέλειο.
Στο ίντρο έβαλα τα κλάμματα και γενικά πολλή συγκίνηση. Άρυα και ντάνυ καλύτερες επιλογές ηθοποιών έβερ. Αν ποτέ κάνω γιο, θέλω να είναι ο μπραν.
Καινούρια ζάλη.
πω :')
το πρώτο βιβλίο ιδίως το χω ξεχάσει σχεδόν όλο πλέον, αλλά τι ωραία ρε φίλε
τύριον είναι ο νάνος απ'το in bruges και είναι ακομα πιο απολαυστικος απο κει, ο viserys είναι απ'τα μεγαλύτερα σιχάματα που θα δούμε τηλεοπτικά νομίζω (και τρομερή φάτσα ο τύπος που τον παίζει), για τον jaime δεν είμαι και τόσο σίγουρος ακόμα, λίγο αστείος μου φάνηκε αλλά βλέπουμε, ο jon είναι ίδιος ο ethan hawke (και δε θυμάμαι να τον είχα συμπαθήσει τόσο εξαρχής στο βιβλίο), γενικά σχεδόν όλοι είναι ένας κι ένας
και σκεφτείτε ξέρωγω τι στοίχημα είναι αυτή η σειρά για τον σεναριογράφο (και το πρώτο επεισόδιο επίσης), πόσα πράγματα πρέπει να χωρέσει και πόσες πληροφορίες να ταΐσει το θεατή χωρίς να φαίνεται αφύσικο, νομίζω καλά τα πήγαν, και στο wire το ίδιο χάωμα τρως στην αρχή μέχρι να μάθεις ποιός είναι ποιός ακριβώς
πλας ωραία συνέντευξη με τον μάρτιν από έναν απ'τους πιο ευχάριστους ρηβιούερς σειρών εκεί έξω
επίσης ωραίο ρηβιού του πρώτου επεισοδίου
κι αλλο ενα ρηβιου εχει και διαφορα λινκς
Winter came :pink:
Αθάνατη HBO!! Πλήν ελαχίστων εξαιρέσων, δεν απογοητεύει ποτέ
Loipon lew na perimenw na teleiwsei h season gia na to dw. Einai yperspastiko na perimeneis kai psiloxaneis k th mpala giati 3exnas.
όλοι αυτοί που γράφουν τα ριβιους έχουν δει τα 6 πρώτα επεισόδια. Και παρ'όλα αυτά δεν έχει διαρεύσει κανένα από τα 2-6. Ουαου