Το HBO έβγαλε στο site του τα πρώτα 14 λεπτά.
![]()
Το HBO έβγαλε στο site του τα πρώτα 14 λεπτά.
![]()
Ωραία πράγματα
Brotherhood Without Banners
Spoiler
Vielen Dank für alles was mal war
κοντεύει ε!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ναι ρε, ναι
τετοια αναμονή, από το LotR
Σχεδόν όλα τα reviews αποθεώνουν και απ'ότι λένε χειρίζονται όσο καλύτερα γίνεται το θέμα με το τεράστιο καστ. Το βασικό τώρα είναι να κάνει καλά νούμερα για να ανανεωθεί, γιατί το μπάτζετ είναι πολύ μεγάλο.
εχω πει ενα σωρο φορές, ότι το ΗΒΟ είναι κανάλι που θα πλήρωνα για να μπορω΄να βλέπω και μακάρι να είχαν συνδρομές για ονλαιν viewing
kala arxisame e ?
the game is the game
/fap /fap /fap
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Θα το δω αργότερα. Αν κρίνω μόνο απ'το trailer θα έλεγα ότι προβλέπεται να είναι επικούρα. Μόνο τα γαμήσια να'χει και θα είμαστε κομπλέ. ΗΒΟ4Lyfe.
μολις μου το σφυριξε η αδερφη μου και κατεβηκε. ξεκιναω. ευχηθειτε καλη τυχη!
1) e4, c5
2) Νf3
Πάρα πολύ καλό, πραγματικά σε στιγμές δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι μιλάμε για μπάτζετ τηλεόρασης, νομίζω η πιο όμορφη οπτικά σειρά που έχει βγει. Το title sequence επίσης από τα καλύτερα που έχει βγάλει το HBO και λειτουργικό, λέει θα αλλάζει σε κάθε επεισόδιο ανάλογα με τις περιοχές που θα παίζουν ρόλο. Ερμηνείες κλπ μια χαρά, λογικά αύριο θα ανακοινωθεί ανανέωση για 2η σεζόν παρά τη μέτρια τηλεθέαση.
τι μετρια τηλεθέαση γαμωτο; γιατί η συνέχιση μιας σειράς να εξαρτάται από το μέσο χαζό αμερικανό διάολε.
στα της σειράς, όπως τα είπε ο κελλδοραιν, η σκηνοθεσία μου φαίνεται μόνο λίγο απότομη και οι περουκες των tangaryen ψευτικες. να πούνε όσοι δεν έχουν διαβάσει