φακ γιου
Printable View
φακ γιου
Λοιπόν, η μπροστινή μου ισχυρίζεται ότι είχε σταματήσει κανά χιλιοστό πριν τον 1ο, και εγώ την έριξα σε αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να το ξέρω αν λέει αλήθεια. Βέβαια μου είπε ότι πρακτικά ο μπροστά φταίει (όμπβιουσλι) και θα ήταν κρίμα να πληρώσω και τις μπροστινές ζημιές της. Τεσπα, η τροχαία απλά κατέγραψε τι ζημιές είχε ο καθένας, κι εγώ στην ασφαλιστική μου έγραψα απλά ότι έγινε καραμπόλα επειδή σταμάτησε ο πρώτος και εγώ ήμουν τελευταίος. Τώρα ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει...
μαλακία έπαιξε. καλή τύχη εύχομαι.
σε μισή ώρα η διαδρομή κουζίνα/wc έφτασε σε 2ψήφιο αριθμό και το βράδυ φαντάζει μακρύ.
κ αύριο/μεθαύριο πρέπει να είμαι στην καλών τεχνών! ολε!
??
τι δεν κατάλαβες;
Ο Καπετάν Τσιρλιό σε νέες περιπέτειες;
δεν έχω ιδέα.
όλα άρχισαν την προηγούμενη βδομάδα που πήγα για μπύρα με κάποιους από δω μέσα.
με καταστρέψατε!
Καβάτζα 2-3 "Μίκυ Μυστήριο" την επόμενη φορά.Ότι πρέπει για να μη πηγαινοέρχεσαι.;)
πλάκωσε τα ρύζια/μακαρόνια/ψωμιά κτλ και γενικα ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,μακριά απο φρουτα και φυτικες ινες,και ΝΕΡΟ να αναπληρώσεις τα υγρά.και κανενα καλό κόμικ για το wc.
προς το παρόν χτύπησα δύο ιμόντιουμ και πάω για το τρίτο.
αν συνεχιστεί το πήγεν' έλα θα πάρω το λαπτοπ στο μπάνιο και θα δω το machete
φταίνε ο προυντόν και ο πίπιν.
espasa tin kafetiera mou :(
σπασμενο χερι μετα απο ατυχημα και γραφω με το αλλο
καλή ανάρωση. δεξί ή αριστερό;
φχαριστω :(
αριστερο ευτυχως
αμαν! τωρα το ειδα αυτο! μαλακιαααααααα :|
περαστικαα!!!!!
περαστικά.
Τι σου 'κανε?
μετα απο σπασμένα μέλη αυτο ειναι αστειο (περαστικα btw).
το γαμημενο αριστερο πλήκτρο του mouse πιάνει όποτε γουσταρει, με αποτέλεσμα να μη μπορω να δουλέψω σαν άνθρωπος. Άμα συνεχίσει με βλέπω να πέρνω άλλο κ δε μου αρεσει αυτη η ιδέα
Να είσαι δυνατός. Πιστεύω σε σένα.
φχαριστω μπαρμπ. φχαριστω.
το πήρα το καινουριο κ νικάει το παλιό για πλάκα. αυτο πρεπει να παει στο mlr μήπως; :P
h sto pc offtopic. poio phres?
Πφφφφ είχα βγάλει 300 ευρώ γιατί θα πηγαίναμε εκδρομή σήμερα και έχασα το πορτοφόλι μου. Κάρτες, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ. Ξέρω, ξέρω, πολύ κοινό FML, αλλά δεν παύει να είναι FML :(
Θα πάω στους μπάτσους σε λίγο να δηλώσω απώλεια ταυτότητας. Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει να βγει καινούρια; Κι επίσης για το δίπλωμα πρέπει να πάω υπουργείο Μεταφορών αϊ σαπόζ...;
Είναι ανάλογα το τμήμα, γενικά δεν αργούν πολύ για ταυτότητες.
Κάποιοι φίλοι μου την έβγαλαν την ίδια μέρα, 2-3 ώρες νομίζω. Εκτός αν έτυχε να τα ξύνουν οι μπάτσοι.
θα χρειαστεις επισης ενα μαρτυρα παλι για την ταυτοτητα.
το καλο ειναι οτι τωρα που εχασες το διπλωμα σου, θα σου βγαλουν απο τα καινουργια, που ειναι σαν πιστωτικες καρτες, τεσπα πολυ ωραια.
το κακο ειναι οτι νομιζω θα πρεπει να πληρωσεις ενα παραπανω παραβολο στο υπουργειο για το συγκεκριμενο διπλωμα.
μάρτυρα χρειάζεσαι αν πας να βγάλεις ταυτότητα σε διαφορετικό ΑΤ από αυτό που είχες βγάλει την προηγούμενη.
επίσης, μην στεναχωριέσαι θα σου βγάλουν καινούριο δίπλωμα που είναι σαν πιστωτική κάρτα!
@shadowking. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, πρέπει να έχεις και μάρτυρα. Αυτό που λες ισχύει μόνο για αντικατάσταση δελτίου ταυτότητας.
edit: http://www.astynomia.gr/index.php?op...mid=132&langEN
Σε τέτοια σάητ μπαίνεις ρε στρατόγκαβλο εθνίκι?