φακ γιου
φακ γιου
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Λοιπόν, η μπροστινή μου ισχυρίζεται ότι είχε σταματήσει κανά χιλιοστό πριν τον 1ο, και εγώ την έριξα σε αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να το ξέρω αν λέει αλήθεια. Βέβαια μου είπε ότι πρακτικά ο μπροστά φταίει (όμπβιουσλι) και θα ήταν κρίμα να πληρώσω και τις μπροστινές ζημιές της. Τεσπα, η τροχαία απλά κατέγραψε τι ζημιές είχε ο καθένας, κι εγώ στην ασφαλιστική μου έγραψα απλά ότι έγινε καραμπόλα επειδή σταμάτησε ο πρώτος και εγώ ήμουν τελευταίος. Τώρα ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει...
μαλακία έπαιξε. καλή τύχη εύχομαι.
I'll bury you in your god's fucked garden
σε μισή ώρα η διαδρομή κουζίνα/wc έφτασε σε 2ψήφιο αριθμό και το βράδυ φαντάζει μακρύ.
κ αύριο/μεθαύριο πρέπει να είμαι στην καλών τεχνών! ολε!
satan was a lez
τι δεν κατάλαβες;
satan was a lez
Ο Καπετάν Τσιρλιό σε νέες περιπέτειες;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
δεν έχω ιδέα.
όλα άρχισαν την προηγούμενη βδομάδα που πήγα για μπύρα με κάποιους από δω μέσα.
με καταστρέψατε!
satan was a lez
Καβάτζα 2-3 "Μίκυ Μυστήριο" την επόμενη φορά.Ότι πρέπει για να μη πηγαινοέρχεσαι.![]()
Мама Люба давай, давай, давай
πλάκωσε τα ρύζια/μακαρόνια/ψωμιά κτλ και γενικα ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,μακριά απο φρουτα και φυτικες ινες,και ΝΕΡΟ να αναπληρώσεις τα υγρά.και κανενα καλό κόμικ για το wc.
άμορφη μάζα πουλερικών
προς το παρόν χτύπησα δύο ιμόντιουμ και πάω για το τρίτο.
αν συνεχιστεί το πήγεν' έλα θα πάρω το λαπτοπ στο μπάνιο και θα δω το machete
satan was a lez
φταίνε ο προυντόν και ο πίπιν.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
espasa tin kafetiera mou![]()
the game is the game