έπρεπε να κάνω από την αρχή κουότ
Printable View
αχαχαχα ενταξει.
ειναι τοσο ηλιθιο ποστ που δε χρειαζεται να κλαφτουμε.
Το καινούργιο κώλυμα που παρουσιάζεται έχει να κάνει με την άρνηση του Δήμου Αθηναίων να καταβάλλει την εγγυητική επιστολή για την ονοματοδοσία του γηπέδου, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχεί στην προσφορά του πλειοδότη (MARFIN). Ο Παναθηναϊκός και οι νομικοί εκπρόσωποι του υποστηρίζουν πως από την σύμβαση που έχει υπογραφεί προκύπτει ξεκάθαρη υποχρέωση του Δήμου να καλύψει το άνωθεν ποσό, αλλά με επιστολή που απέστειλε η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού αποποιείται των ευθυνών της…
«Το περιεχόμενο που αποδίδεται με την επιστολή σας στο άρθρο 10.1.α της μεταξύ μας σύμβασης είναι εσφαλμένο και το αίτημά σας να σας παραδώσουμε εγγυητική επιστολή υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αξίας 20.000.000 Ευρώ και χρονικής διάρκειας 10 ετών στερείται βάσης αφού καμία τέτοια υποχρέωση δεν προκύπτει από την μεταξύ μας σύμβαση», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που έφτασε στον Παναθηναϊκό την Τρίτη και έφερε νέα αναστάτωση στο θέμα του γηπέδου.
Ωστόσο, το κομμάτι της σύμβασης που σχετίζεται με το ζήτημα, αναφέρει το εξής: «Ο Δ.Α/Ε.Ε.Σ. διατηρεί για χρονικό διάστημα έξι μηνών από την υπογραφή της παρούσας το δικαίωμα να προσκομίσει εγγυημένη προσφορά 10ετούς διάρκειας σχετικά με την ονοματοδοσία του γηπέδου. Στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ δικαιούται να λαμβάνει για το ανωτέρω χρονικό διάστημα των δέκα (10) ετών μια εγγυημένη από αναγνωρισμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ετήσια καταβολή εξ ευρώ δυο εκατομμυρίων (2.000.000) και το οποιοδήποτε επιπλέον ποσό από την προσφορά αυτή θα αποτελεί έσοδο του Δ.Α./ Ε.Ε.Σ».
Μάλιστα, η εν λόγω επιστολή καταλήγει ως «τέλος σημειώνουμε ότι επιθυμία μας είναι να υλοποιήσετε απρόσκοπτα το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟ και πρόθεσή μας να σας διευκολύνουμε στα πλαίσια της μεταξύ μας σύμβασης», κάτι που στον Παναθηναϊκό εκλαμβάνεται ως «ειρωνεία», με άξονα την συνολική συμπεριφορά και στάση του Δήμου στο γηπεδικό, με την γραφειοκρατική κωλυσιεργία των περασμένων μηνών κ.λ.π.
Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού για την τροπή που πήραν τα πράγματα, καθώς οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως η σύμβαση είναι σαφής και δεν χωρά παρερμηνείες…
κουραση....
ωραιο λουκουμι ο ακανες ε?
http://www.myserres.gr/tourism/akanes-2.jpg
σαψαλώθηκες και σύ?
Spoiler
Τα δικά μου χάλια και γέλια από μεθαύριο παρακαλώ
Ελα ρε νικολακοπουλε με συγκινεις πρωινιατικο:
Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί στο τέλος του 2009, να έχει μείνει πέντε-έξι πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό! Κι όχι πολύ δύσκολα. Δεν χρειάζεται να γίνουν…θαύματα.
Δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο π.χ. να έρθει ισόπαλο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη; Τρία πρωταθλήματα ο Παναθηναϊκός φεύγει αήττητος από το Φάληρο. Μην ξεχνιόμαστε.
Είναι πολύ δύσκολο ο Ολυμπιακός να φέρει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στα τέσσερα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια του μέχρι το φινάλε του α΄ γύρου; Η, να χάσει τα δύο και να κερδίσει τα άλλα δύο. Η, να χάσει το ένα και να φέρει ισοπαλία σε άλλο ένα και να κερδίσει τα άλλα δύο;
Ποια είναι αυτά τα τέσσερα ματς; Με Ατρόμητο στο Περιστέρι, με ΠΑΣ στα Γιάννινα, με Άρη στο Χαριλάου, με Ξάνθη στην Θράκη!
Τι έχει ο Παναθηναϊκός έως το τέλος του α΄ γύρου; Πανιώνιο μέσα, Λιβαδειά έξω, Αστέρα μέσα, Ατρόμητο μέσα, Ηρακλή έξω, Γιάννινα μέσα. Πιστεύει κανείς στον Ολυμπιακό ότι θα χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς σε αυτά έξι παιχνίδια; Αν το πιστεύει, μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένος.
Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Πατρίκ, ο Πηλαδάκης και γενικά η Λίγκα που έκανε την κλήρωση είναι φίλοι μας. Απλά…έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ο Ολυμπιακός στον α΄ γύρο έχει εκτός έδρας Λάρισα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λιβαδειά, Ατρόμητο, Γιάννινα, Άρη και Ξάνθη. Σύμπτωση είναι βρε αδελφέ. Συγκυρία. Όπως συγκυρία ήταν και τότε που ήταν τιμωρημένη η Τούμπα και ο Ολυμπιακός έτυχε να κληρωθεί πρώτη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας…
Παρεμπιπτόντως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εννιά φορές στις δέκα ο πρωταθλητής χειμώνα αναδεικνύεται και πρωταθλητής τον Μάιο…
Επί της ουσίας: Ας κοιτάξουν στον Ολυμπιακό να κρατήσουν καλά τα γκέμια, σε όλα τα επίπεδα, διότι δεν θέλει και πολύ αυτό το εφιαλτικό σενάριο να γίνει πραγματικότητα. Και τότε τις μεταγραφές του Γενάρη θα τις κάνουμε για τα…πλέϊ οφ. Αυτά ντε που κοροϊδεύουμε τόσα χρόνια…
http://www.sport-fm.gr/article/202555
Μαλάκα μου, ο Πρίντεζης. =/
Μια ξεχωριστή συζήτηση είχε σήμερα ο Γιώργος Ζαγόρας καθώς φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Libero 107,4 «Στο πέναλτι» ήταν σήμερα ο Ουρουγουανός άσσος του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.
Αναφερόμενος στους πολλούς τραυματισμούς που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος :
«Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό, νομίζω ότι οι τραυματισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Εγώ πάντως φαίνεται ότι έχω μια καλή μάγισσα που με προστατεύει, πιάνω και τα ....μου καμιά φορά και όλα είναι εντάξει»
Για το γεγονός ότι δεν φαίνεται να πανηγυρίζει έντονα τα γκολ της ομάδας, σχολίασε ως εξής :
«Δεν πανηγυρίζω στα γκολ της ομάδας γιατι συνήθως είμαι αρκετά πίσω και οι άλλοι πάνε σε μια γωνία για να πανηγυρίσουν, έτσι κάθομαι στο κέντρο και παίρνω ανάσες. Παλιά έτρεχα και εγώ αλλά πλέον έχω μεγαλώσει και πρέπει να κρατάω δυνάμεις για το παιχνίδι.
Σε ερώτηση, αν γίνει ποτέ προπονητής, ο Πάμπλο Γκαρσία είπε :
«Δεν θέλω να σκέφτομαι μπροστά, μου αρέσει να ζω το παρόν, δεν ξέρεις άλλωστε ποτέ τι σου επιφυλλάσει το αύριο. Αν γινόμουν πάντως ποτέ προπονητής θα ήμουν σαν τον Αγκίρε, που μας είχε πει κάποτε πριν από ένα παιχνίδι : «θέλω να μπείτε μέσα και να φάτε κίτρινη κάρτα και οι ένδεκα» και όντως μπήκαμε μέσα και κερδίσαμε τον αγώνα. Ακόμη όμως δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω τελικά σε σχολή προπονητών»
Όταν του ζητήθηκε να πει ποιες είναι οι δυσκολότερες έδρες σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε :
«Η πιο δύσκολη έδρα είναι σίγουρα το Καμπ Νου στην Βαρκελώνη ενώ στην Ελλάδα η έδρα του Πανθρακικού, είναι μικρό και δύσκολο γήπεδο αλλά μου αρέσει γιατί μυρίζει ποδόσφαιρο εκεί μέσα»
Με αφορμή μάλιστα αυτά που είπα μετά τον αγώνα με την Ξάνθη θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να ξέρουν ότι αυτή την φορά δεν θα κατέβω στην Αθήνα μόνο με το μαχαίρι στα δόντια, θα πάω σαν τον Λεωνίδα με πανοπλία και όλα τα όπλα, έτοιμος για την μάχη...»
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :pink:
μπεεεεεε
μπραβο παμπλο
θα κατεβεις αθηνα θα φας κοκκινη απο το 20' και μετα απο αλλη μια ηττα θα αλλαξεις και πλευρο
δηλαδη μπηκα να βαλω αυτο οσο κι αλοιφη κι αν ειμαι τωρα, αλλα δηλαδη οχι οτι διαβασα ολη τη συνεντευξη νταξ αλοιφ λεμ! αλλα
http://www.sport24.gr/html/ent/742/ent.325742.asp
αλλα το βαλε ο καροτ
αλλα παοκ παμπλ γκαρσ και σταρχιδιαμ
αγαπαω
τι μουνι τι αρχιδι τι ξυλ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΗΤΩ Ο ΑΘΛΗΤΙΣμ
κουραση με τις πιπες του Γκαρσια ομως. Να κοψει αυτο το τσαι μαλλον την ακουει καλα.
και τέλος πάντων καταλαβαίνουμε όλοι τη βλαχιά και τον κομπλεξισμό των ελλήνων αθλητικών δημοσιογράφων με τις αβανταδόρικες ερωτήσεις για τις κλισαρισμένες ατακαδόρικες απαντήσεις, αλλά τόσες συνεντεύξεις ούτε ο Νταλάρας πια.