πάρε δώ πράμα!
Printable View
πάρε δώ πράμα!
Για πείτε, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συνδέσω λαπτοπ (win 7) με πισι (win XP) για μεταφορά αρχείων απ'το ένα στο άλλο, ή χρειάζονται ρούτερς και δίκτυα και δεν ξέρω τι?
Α ναι για πείτε μ'ενδιαφέρει κι εμένα αυτό
με ενα ethernet καλώδιο δεν γίνεται;
Ναι, ρώτησα κι έμαθα. Λοιπόν αν δεν έχεις ασύρματο δίκτυο συνδέονται με εθερνετ καλωδιο, αν εχεις ασύρματο απλά κάνεις shared τον/τους φακέλους που θες και στους εμφανίζει στο network places.
κατέβασα steam, κατέβασα TF2, το ανοίγω, φτάνει μέχρι το loading screen και κρασάρει, χωρίς message/errors κτλ.
τι κάνω
πως μπορώ να φτιάξω τέτοιους πίνακες και να τους βάλω στο word?
http://img255.imageshack.us/img255/7359/53294998.jpg
γεια σας και πάλι
όταν ανοίγω το Pc και με βγάζει στην επιφάνεια με τους users και πάω να μπω,κάποιες φορές μου λέει "Προετοιμασία της επιφάνειας εργασίας" αντί για το γνωστό "Καλώς ορίσατε" (σε Windows7)
μετά κολλάει για καναδυο λεπτά και όταν επιτέλους μπει η επιφάνεια εργασίας είναι άδεια (ούτε wallpaper ούτε τίποτα) και μου βγάζει ένα error που λέει ότι η διαδρομή C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop δεν υπάρχει ή έχει μετακινηθεί
κάνω αποσύνδεση και μετά μπαίνει κανονικά
για πείτε καμιά λύση
Για πείτε επειδή δεν κατέχω. Το πισι μου είναι 8ετίας. Η κάρτα γραφικών που φοράει είναι η SiS 661FX. Αν του συνδέσω κάποια νεας τεχνολογίας οθόνη (πχ αυτήν), υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα ασυμβατότητας ορ σμθ?
λογικα οχι, απλα θα φτανει ως συγκεκριμενη χαμηλοτερη (αρκετα) αναλυσις.
Ε πουστιά. Είναι βέβαιο αυτό? Πως μπορώ να ξέρω σίγουρα? Τι μπορώ να κάνω για να μη συμβαίνει? Άλλη κάρτα γραφικών? Αυτήν πάλι θα τη σηκώνει η μητρική ή θα'χω εκεί άλλα θέματα? Να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στη θάλασσα?