έχει δίκιο για κάποιον που τρώει ένα τέτοιο γεύμα κάθε μέρα. αν η κατανάλωση γίνεται με μέτρο (1-2 γεύματα τη βδομάδα imho), η συγκεκριμένη τροφή μονο θετικά έχει για τον οργανισμό.
Printable View
έχει δίκιο για κάποιον που τρώει ένα τέτοιο γεύμα κάθε μέρα. αν η κατανάλωση γίνεται με μέτρο (1-2 γεύματα τη βδομάδα imho), η συγκεκριμένη τροφή μονο θετικά έχει για τον οργανισμό.
https://goo.gl/photos/XoGTGLBeDj2AUugW8
Στραπατσάδα με κρεμμύδι, μανιτάρια και ανθότυρο, μανιτάρια γεμιστά με μπλε τυρί και σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, κρανμπερρι, γκοτζιμπερρι, καρυδόψιχα, βαλσαμικο, μουστάρδα και λάδι.
Και πού είναι το ρόδι;
Δεν είχα ρε Σταυρούλα.. :(
Στον πατο σου ειναι η σωστη απαντηση!
μαρουλι και ροκα.
ελλαδα.
19 αυγουστου.
:thumbsup:
Κρουξ, έλεος ρε φίλε, ούτε ντομάτες είχα! :p
Γύρισα κομμάτια απ' τη δουλειά και προτίμησα να δώσω βάση στη γκουρμεδιά με τα μανιτάρια. Η σαλάτα δυστυχώς ετοιματζήδικη, καθώς είμαι κι εργένης τούτο το διάστημα, εξού και το μαρούλι. Ήταν τίμια πάντως, με το βαλσαμικο/μουσταρδα.
τι ακριβώς παίζει με τα μαρούλια και τις ρόκες το καλοκαίρι;
Είναι εκτός εποχής άρα θερμοκηπίου και αν κρίνοντας από την εμφάνιση είναι η ετοιματζίδικη σαλάτα στο ψυγείο σουπερμαρκετ τότε έχει πιο πολλά χημικά από μεταλλαγμένο μπιφτέκι McDonalds.
Spoiler
Τίποτα ιδιαίτερο, πέραν του ότι ειναι εκτός εποχής. Αυτό πάλι, δε σημαίνει κάτι από μόνο του, γιατί μπορείς να βρεις και πολύ ποιοτικά προϊόντα θερμοκηπίου. Αυτό που έφαγα εγώ, ήταν όντως τους σουκεμάκετ, όχι για πέταμα, αλλά εκτός εποχής. Έχει δίκιο ο Κρουξ, αλλά αν δεν έχεις το κουράγιο μετά από τη δουλειά και τα ψώνια να πας και στο μανάβικο, τσιμπάς μια τέτοια και γίνεται η δουλειά σου.
σαν το hardwired το 2016 ένα πράγμα
απλά να πω ότι τώρα με τις "υδροκαλλιέργειες" έχουν αλλάξει κάπως τα κόζια σχετικά με τα ζαρζαβατικά
καίσαρες, βολίτες και κρατηρίσκοι σκορδοβούτυρο. ψητές μακρολεπιότες και μία μικρή γεμιστή με καπνιστό κασέρι
http://i52.photobucket.com/albums/g3...pssl44gd0z.jpg
Κάτσε, dejavu, αυτό δεν το είχες ξαναποστάρει;
Το θέμα είναι μέχρι πόσες φορές μπορείς να το ποστάρεις
Κατάλαβες? Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΕΣ, ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ.
Αφηστε τον ανθρωπο ησυχο, δε φτανει που αναγκαζεται να φαει μανιταρια για μεσημεριανο, του τη λετε κι απο πανω
με τα οποια μανιταρια την κανεις ταρατσα για δυο μερες, αλλα οκ
έτσι είναι. στην αμερική τρώνε πίτσες ολάκερες και στην ελλάδα της κρίσης αναγκαζόμαστε να μαζεύουμε άγρια μανιτάια από το δάσος για να επιβιώσουμε.
Ναι εδω ρεει το χρημα καθε σαββατοκυριακο Μπαχαμες ειμαι
ναι κ εδώ βγαίνουμε κάθε σ/κ να μαζέψουμε μανιτάρια για να μη λιμοκτονήσουμε
Εγω τη γευση εκραξα, οχι τη διαδικασια :P
κ εγώ την πίτσα (χωρίς μανιτάρια) κράζω. είναι δυνατόν να μη σου αρέσουν?
H ψητή μακρολεπιότα εντωμεταξύ παίζει να είναι πιο νόστιμη από μπριζόλα.
1. Τα πλευρωτους τα βρισκω εξαιρετικα
2. Το 80% των μανιταριων δεν εχει γευση, εχει μονο υφη και μυρωδια, deal with it
3. Αυτα που μαζευεις απο το δασος μπορει να εχουν γευση και να γαμανε, αλλα δε θα εμπαινα ποτε στον κοπο :P
4. Ακομα και τα μανιταρια που μου αρεσουν, δε μου αρεσουν περισσοτερο απο μια καλη ΠΙΤΣΑ.
5. Τα μανιταρια στην πιτσα ειναι πεταμενα λεφτα, δεν προσθετουν τιποτα
Πίτσα ονομάζεται ο κάτωθι και μόνο συνδυασμός:
4 τυριά (gouda, κεφαλοτύρι, ροκφόρ, edam) + φρέσκα μανιτάρια + κρεμμύδι + ανανάς.&-
Εχω φαει αγριο μανιταρι, καλο ειναι. Ενα καλο μπριζολιδι ειναι 10 φορες καλυτερο. Εκτος αν εισαι βετζετεριαν, οποτε βαφτιζεις το μανιταρι ισαξιο με μπριζολιδι και ζεις μια χαρα την αυταπατη σου ευτυχισμενος.
Ειπα το 80%. Οχι 100%. Δεν ξερω που μπερδευτηκες :P
α σορι παιδες μπορει να εχει γινει συνηθειο το βρισιδι αλλα εδω θα ψηφισω ονιμποτσο για ανανα και κρεμμυδια και τυρια...ααα ολα κι ολα
οχι οτι θα πω οχι σε οποιαδηποτε πιτσα ειμαι σαβουρης. αλλα ο ανανας μου γαργαλαει τον εγκεφαλο
Πιτσα με ανανα και ζαμπον γαμαει. Αμα βαλεις ροκφορ, παει η πιτσα, για πεταμα μετα.