Quote:
Originally Posted by
H.
Φίκσκσκσκσκσερ, από το προηγούμενο ποστ μου μόνο η πρώτη πρόταση αναφερόταν σε εσένα και όλο το υπόλοιπο στον μαλάκα. Απλά λίγο αστείο να λες να μείνω στο αντικείμενό μου γιατί, εχμ, το αντικείμενό μου έχει τόνους θερμοδυναμικής.
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Το αντικειμενο σου εχει τονους θερμοδυναμικης, η οποια σε διαβεβαιω εγω αλλα και αλλοι πως ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο μαθημα/αντικειμενο απο τον Ηλεκτρομαγνητισμο, για τον οποιον δεν φαινεται να εχεις και φοβερη ιδεα, και παραυτα επιμενεις οτι ειναι πιο δυσκολη. Δε μου φαινεται καθολου λογικο προσωπικα, αλλα οκ, οπως νομιζεις εσυ. Δηλαδη υποτιθεται οτι ασχολεισαι κιολας μαζι της, και παρολα αυτα σου φαινεται παλουκι ενω ο Η/Μ οχι? Εγω παντως Θερμοδυναμικη ειχα περασει με 8 με την πρωτη φορα χωρις ιδιαιτερο κοπο, και Στατιστικη Φυσικη, που ειναι η συνεχεια της ουσιαστικα, με 7, παλι με την πρωτη. Ηλεκτρομαγνητισμο τον περασα 1 χρονο πριν το πτυχιο με 5 φυσικα, αν και μαθημα δευτερου εξαμηνου, και εδω που ειμαι τωρα με ταλαιπωρησε 3 φορες σε σημαντικοτατες εξετασεις. Τι να σου πω.