Μη μαλωνετε τεκνα,ολοι εχουμε θεση στο Βασιλειο των Ουρανων.Βαπτισμενοι,αβαπτιστοι ακομα και οι με το ζορι βαπτισμενοι.
Printable View
Μη μαλωνετε τεκνα,ολοι εχουμε θεση στο Βασιλειο των Ουρανων.Βαπτισμενοι,αβαπτιστοι ακομα και οι με το ζορι βαπτισμενοι.
ψιτ κολλητέ, ο ανηψιός μου παίζει να βαφτιστεί Χριστόδουλος...εκεί να δεις γλέντια
κανε κατι , σωσε το ανηψι σου .
Ατομσμασερ για να δειξεις ποσο εκ διαμετρου αντιθετoς εισαι με τη φαση βαπτιση και το ονομα σκασε με corpsepaint.Ετσι για να μαθουν αυτοι...
κάθομαι και το σκέφτομαι, ο Onibocho είναι όλο το πολιτικό πρόγραμμα της ΔΗΜΑΡ σε έναν άνθρωπο
ονιμπότσε μήπως αυτός ήταν ο δεύτερος συμβιβασμός σου στο σόι και παντρεύτηκες και σε εκκλησία?
επίσης καλά έκανες και βάφτισες το παιδί, γιατί αν οι χριστιανοί έχουν δίκιο, την έχουμε γαμήσει.
onipoutse vale k alles pics re man
και όταν μπαίνουμε σε ιερό χώρο "αποκαλυπτόμαστε". Ιερόσυλε onibancho!
ετσι, καντε τον να σας το αναλυει ακομα πιο πολυ.
υπολογιζω 1 μηνα μεχρι το register της χρηστριας Βρισηίδας Ashigaru
http://www.star.gr/publishingimages/...55948_8594.jpg
κατά τ' άλλα best θρεντ έβερ, σε άλλες εποχές θα είχαν γεννηθεί ήδη δέκα fake και πεντέξι gifάκια, στο δε irc θα έγραφε ο keratakia_tou_periptera, NoGodsNoMastersNoPentakosaeyra και ο orfeas-giati-patera.
παντως με την κινηση "ΕΚΑΝΑ ΝΤΕΒΙΛ ΧΟΡΝΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ, ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ" παιζει σοβαρα να γραφει οντως ο Ορφεας στο ακκαουντ.
Πάντως με τόσα νέα ποστ στο θρεντ παραλίγο να πιστέψω ότι έγινε χαμός σε εκκλησία από αντιρρησία βαπτίσεως.
Κ μένα με βάφτισαν, στο χωρίο θυμάμαι (από φωτογραφίες), πέταξα ένα κερί και πήγα να κάψω το ράσο, έτσι δείχνει στις φωτογραφίες και μου είπανε, πάτησα κάτι γκρίνιες, μετά κοιμήθηκα, οι υπόλοιποι διασκεδασανε, ήπιανε, χορέψανε, μερικοί κουτσομπολέψανε, φόραγαν καμπάνες και λοιπά 80s αξεσουάρ, καλά περάσανε, έτσι μου είπανε είδα και κάτι φωτογραφίες.
Με το παραπάνω θέλω να πω το εξής: στα αρχίδια μου. Δεν θυμάμαι τίποτα.
Παίζει και ο μικρός να μην θυμάται τίποτα, επίσης παίζει να μην ρωτήσει και τίποτα γιατί όσο να ναι θα μπορεί να σκεφτεί γιατί έγινε ότι έγινε, μπορεί και να νομίζει ότι το κάνατε για να χαίρεστε εσείς οι μεγάλοι και να μην σε κακοχαρακτηρίσει ο πιτσιρικάς και να πει: ε έχω και σημαντικότερα θέματα να ασχοληθώ, από το τι έκαναν μερικοί τότε. Πιστεύω επίσης ότι μάλλον δεν θα χάσεις το πιστοποιητικό ότι είσαι TRVE αντικομφορμιστής και ασυμβίβαστος στα μάτια του πιτσιρικά, για τους λόγους που προανέφερα.
TL;DR άσε μας κουκλίτσα μου, το έχεις κάνει και θέμα.
Πήρες μια απόφαση για τον οποιοδήποτε λόγο, ε ζήσε με αυτή.
Πάντως αυτό πάει και στο blast from the past:
Όχι εμείς δεν ερχόμαστε εκκλησία με το σχολείο, αυτά είναι χριστιανικά πράγματα.