Κλαίω.
Printable View
Κλαίω.
παντως αμα βγει κυβερνηση ο Συριζα και απο την μαλακια των στελέχων , τον υπερπολεμο που θα φανε και την απειρη απειρία τα κανουν πιο πουτανα απο τι ειναι... μετα μας βλεπω και μας να φευγουμε μεταναστες η σε καμια Μακρόνησο ..
λογικο να δειχνουν οι στημμενες δημοσκοπησεις για τη νδ(λολ,γελαει ο κοσμος) πρωτη τη νδ,διοτι 'η πατριδα εχει σχεδον σωθει,βρισκομαστε λιγο πριν την αναπτυξη,η τροικα και οι αγορες μιλουν με θετικα λογια,ο οικος αξιολογησης τσιρακια_του_κεφαλαιου μας ανεβασε απο τα σκουπιδια στο Β-,και πολλες αλλες παπαρολογιες που ακουμε καθημερινως απο τα παπαγαλακια του εθνικου εργολαβου'.
η τρομοκρατια κεντρικο θεμα στην τι-βι,υιοθετηση ρητορικης της χρυσης αυγης(και αυτη ανεβασμενη-γιατι αραγε?),δογμα του σοκ σε ολο του το μεγαλειο.
και ολα αυτα περιμενοντας νεα μετρα.
με τις υγειες μας
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63675975
Η συνολική «λεία» αγγίζει τις 450.000 ευρώ, από τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 266.000 ευρώ και 3.000 δολάρια. Βρέθηκαν επίσης 19 όπλα (μεταξύ αυτών 4 καλάσνικοφ, 1 οπλοπολυβόλο, 6 καραμπίνες και 6 πιστόλια), χειροβομβίδα, πυροκροτητές, ρούχα της ΕΛ.ΑΣ. κ.ά.
Μου αρέσει που έψαξα για ημερομηνία και η μόνη που βρήκα είναι η σημερινή, πάνω απο το άρθρο..
Fail λοιπόν.
η ελλάδα δε θα γίνει γερμανία, ντοκτορ θα σε πάρουνε όλον με τα φορεία.
τις ξενες τις ΓΑΜΑΜΕ γιατι ειμαστε πολυμηχανοι σαν τον Οδυσσεα και αποδεικνυουμε την ανωτεροτητα του DNA μας.
:roll:
"Είναι πολύ μεγάλη ιστορία το πώς βρέθηκε στα χέρια της Χρυσής Αυγής η σημαία".
Ρε τον απατεώνα τον Παππά, η σημαία στάνταρ θα ναι τίποτα σουβενίρ-ρέπλικα από καμιά διεθνή συνάντηση φόρο τιμής στα Waffen SS, και τώρα πουλάει παραμύθια ότι δήθεν του την έδωσε ο πολεμιστής παππούς του. Ας βρει κάποιος εκείνο το άρθρο της Χρυσής Αυγής που λέγανε πόσο αγαπάνε τους αλβανούς και ότι είναι αδέλφια μας να γελάσουμε λιγάκι. Επίσης, τι να λέει ο Roberto Chaidi για όλα αυτά;
ακολουθεί διεκδίκηση της πατρίδαςQuote:
Αυτοί που με κατηγορούν είναι αυτοί που πούλησαν τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914. Είναι τα αδέρφια των μαύρων είναι αυτοί που δεν εμφανίζουν το πρόσωπό τους. Είμαι ηπειρώτης και θα διεκδικήσω τη πατρίδα μου ως το θάνατο".
Spoiler
http://4.bp.blogspot.com/-JaAr45XM16.../albanians.jpg
Φοβερό κείμενο.
Δεν ξέρω αν είναι Έλληνες αλλά σου κάνουν την ίδια δουλειά με λιγότερα λεφτά και αυτό για μένα δείχνει την ανωτερότητα του πολιτισμού μας που τουλάχιστον ξέρει να κοστολογεί.
Τα πλακάκια στο μπάνιο πάντως μου τα πέρασαν άψογα. Δεν πλήρωσα ένσημα αλλά έδωσα δώρο ημερολόγιο για το '13.
Βρήκα και τη δεύτερη σελίδα:
http://3.bp.blogspot.com/-vlT9Mzc7_9.../s1600/005.jpg
"το σφρίγος με το οποίο πότισαν τη μητέρα Ελλάδα αυτά τα βορειοδινάρια φύλα" (=για τους Αρβανίτες που κατέβηκαν στην Ελλάδα)
"αναλογιζόμαστε σαν εθνικοσοσιαλιστές την προσφορά των Skanderbeg SS στις μάχες του Όντερ" (=τάγματα SS με ιμάμηδες, μαντίλες και μπούρκες)
Α ρε Πέρι Ντρούτσα μας λείπεις :touched:
αμα θελετε κι αλλα κειμενα του Παππα να τα ποσταρω βρε αδερφε...
Σταμο κανε εμετο να φυγει ρε
Φανταστική η 2η σελίδα. Αν έπαιζε κάτι τέτοιο στο "1821" του σκαι (χωρίς τις αναφορές στα SS κλπ φυσικά) όλο το φασισταριό θα ξεσηκωνόταν για ξεπούλημα της ιστορίας μας κλπ. Και φυσικά, η σχιζοφρένεια του ναζισμού, που θέλει φιλίες με τους Αλβανούς ταγματασφαλίτες που έσφαζαν αυτούς για τους οποίους ο Παππάς κλαίγεται τώρα. Παράνοια.
http://www.xryshaygh.com/resources/i...notis-_002.jpg
Νότης Σφακιανάκης: “Η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή είναι φόβητρο γι’ αυτούς που δρούσαν ανεξέλεγκτα”
Κλασικές μαλακίες Νότη αλλά η πικ που επέλεξαν για το άρθρο δεν παίζεται γαμώ
:touched::touched::touched:
http://www.youtube.com/watch?v=HqqHV42huwE
Χερ Λοβέρδος
πονάει το μυαλό μου...αυτόν τον τύπο θέλω να το σκοτώσω μόνος μου με γυμνές γροθιές.
Το ΕΛΑΜ (αντίστοιχο-θυγατρικό) της χρυσής αυγής στη Κύπρο κατέβασε υποψήφιο στις προεδρικές και εξασφάλησαν το πανηγυρικό ποσοστό του
Spoiler
0,29% για την ακρίβεια
λαγοι
Οκ ας πούμε ότι στην πρώτη πικ έχει κάποιο συμβολισμό γι' αυτούς... η δεύτερη όμως ? αν δεν στοχεύουν στην Αμμόχωστο τότε απλά είμαι πολύ λίγος να κατανοήσω!
μηπως παιρνουν πους απς γιατι ειναι και πολυ στρατιωτικη μοναδα?
Quote:
Κλιμάκιο της Νεολαίας Χρυσής Αυγής Ρόδου, βρέθηκε σήμερα σε περιοχή του νησιού για πεζοπορία. Εκει, στα βουνά, δίπλα στο γαλάζιο του Αιγαίου. Η συντροφικότητα χτιζεται στην ύπαιθρο, αναπνέοντας τον θαλασσινό αέρα, μακρυά από τα βρωμερά και αντιανθρωπινά αστικά κέντρα, του σημερινού πολιτισμού, του καπιταλισμού. Εκεί, στα ιερά βράχια μιας ακριτικής περιοχής της Πατρίδος μας,σε ένα φυλάκιο του Ελληνισμού και της Ευρώπης ανεμίζει πάντα μαζί μας το μαυροκόκκινο λάβαρο με το έμβλημα της Νίκης μας! Η Φρουρά αφού περπάτησε αρκετή ώρα σε δύσβατα εδάφη, με διαλείμματα για…σω.βε ,ανέλυσε δίαφορα ιδεολογικά θέματα. Ατενίσαμε προς Ανατολή, τις αλύτρωτες πατρίδες και δώσαμε μια Υπόσχεση. Πως κάποια μέρα θα επιστρέψουμε εκεί, στα προαιώνια εδάφη, μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες Πατριώτες. Μάρτυρές μας, οι Ήρωες μας.
ολα και ολα η γκομενα δεν παιρνει πουσ απς , τραβαει φωτο...
ε αφού
Quote:
«Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων»