Μου αρέσει που έψαξα για ημερομηνία και η μόνη που βρήκα είναι η σημερινή, πάνω απο το άρθρο..
Fail λοιπόν.
Μου αρέσει που έψαξα για ημερομηνία και η μόνη που βρήκα είναι η σημερινή, πάνω απο το άρθρο..
Fail λοιπόν.
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
η ελλάδα δε θα γίνει γερμανία, ντοκτορ θα σε πάρουνε όλον με τα φορεία.
Rock or Nothing
τις ξενες τις ΓΑΜΑΜΕ γιατι ειμαστε πολυμηχανοι σαν τον Οδυσσεα και αποδεικνυουμε την ανωτεροτητα του DNA μας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
"Είναι πολύ μεγάλη ιστορία το πώς βρέθηκε στα χέρια της Χρυσής Αυγής η σημαία".
Ρε τον απατεώνα τον Παππά, η σημαία στάνταρ θα ναι τίποτα σουβενίρ-ρέπλικα από καμιά διεθνή συνάντηση φόρο τιμής στα Waffen SS, και τώρα πουλάει παραμύθια ότι δήθεν του την έδωσε ο πολεμιστής παππούς του. Ας βρει κάποιος εκείνο το άρθρο της Χρυσής Αυγής που λέγανε πόσο αγαπάνε τους αλβανούς και ότι είναι αδέλφια μας να γελάσουμε λιγάκι. Επίσης, τι να λέει ο Roberto Chaidi για όλα αυτά;
ακολουθεί διεκδίκηση της πατρίδας
Αυτοί που με κατηγορούν είναι αυτοί που πούλησαν τη Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914. Είναι τα αδέρφια των μαύρων είναι αυτοί που δεν εμφανίζουν το πρόσωπό τους. Είμαι ηπειρώτης και θα διεκδικήσω τη πατρίδα μου ως το θάνατο".
Spoiler
Δεν ξέρω αν είναι Έλληνες αλλά σου κάνουν την ίδια δουλειά με λιγότερα λεφτά και αυτό για μένα δείχνει την ανωτερότητα του πολιτισμού μας που τουλάχιστον ξέρει να κοστολογεί.
Τα πλακάκια στο μπάνιο πάντως μου τα πέρασαν άψογα. Δεν πλήρωσα ένσημα αλλά έδωσα δώρο ημερολόγιο για το '13.
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''