Ναι ρε συ πολλοί τραυματίες ρε γαμώτο.:-?
Printable View
Ναι ρε συ πολλοί τραυματίες ρε γαμώτο.:-?
απλές κράμπες (CRAMPS) είναι επειδή δεν είχαν παίξει ποτέ. έχουμε και ντέρμπυ για το κύπελλο με πανθρακικό
ο Ντατόμο να ξέρεις γενικά δεν έχει μέλλον, είναι ένας παίκτης που ενώ κατά γενική ομολογία "το έχει" δεν του αρέσουν οι προπονήσεις , και ιδικά η φυσική κατάσταση, εύχομαι κάποιος να του βάλει μυαλό και να βγω ψεύτης.
Ο Γότζεγ χωρίς να είναι ο παίκτης του 9 μπορεί να είναι άνετα και σταθερά του 6,5 , κάποια στιγμή στην αυτοβιογραφία του ο πολυνίκης θα μας πει τι δεν του άρεσε .
Αργυρίου τίμιος στο να κόβει αλλά όταν έδιωχνε τρόμαζα , θεωρώ ότι είναι από τα κομμάτια που διορθώνονται.
Για τον μάγκα από το Ζαγκλιβέρι τα έχω πει , έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, δεν είναι μόνο καλός παίχτης που -όπως παλιότερα τον Μαλαδένη - τον καίνε βάζοντάς τον όπου υπάρχει έλλειψη και όχι όπου πρέπει να παίζει , αλλά είναι και ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
έκτρωμα παο... :?
epeidi den eida to osfp-aris ti egine kai skouzei to paidi
podosfairisths pou den tou aresei h proponhsh, mono se mas e.
E o lagos phge polu pisw me sunexomenous traumatismous, makari na anakapsei fetos. 8a exei pisteuw polles eukaireies.
Ton guereiro ton 8ewrw kalutero paixth tou 6.5 genika alla idwmen.
Epomenh agwnistikh mats me ta sixamata kai me to zori 18-ada. H8ela mia tessara, alla derby 8a 'nai klassika pragmata.
τι χαρά.Quote:
Μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη ο Μίρκο Σαβίνι όλοι υπέθεσαν πως η χρονιά είχε τελειώσει για αυτόν. Κι όμως ο Ιταλός είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ σε 30 ημέρες.
e eprepe k to iatriko tim na akoulouthisei ti katifora,posthaginei
ισχύει πως αναβλήθηκε το Ολυμπιακός-Ηλιούπολη ή τσάμπα χαζεύω γκαζέτες;
Όχι μιζέρια σήμερα, καμιά αναφορά στο Νιοπλια, καμιά αναφορά στην εικόνα του αγώνα. Για σημέρα ΜΟΝΟ:
Spoiler
"Δεν μπορούσα να δω καλά τα ριπλέι, αλλά από τα τηλέφωνα που έχω δεχθεί και με όσους έχω μιλήσει, λένε ότι υπάρχουν διαιτητικά λάθη εναντίον του Ολυμπιακού."
ωστόσο
"Κάκο είσαι πολύ λίγος, αλλοίωσες το αποτέλεσμα!"
Αγαπούλης.