κουραγιο μινμιν!
Printable View
κουραγιο μινμιν!
Παραλίγο να δακρύσω πρωινίατικα. Respect ρε Μινμιν και εύχομαι ό,τι καλύτερο στη μαμά.
1000 χρόνια να ζήσει η κυρά-Σοφούλα και άλλα τόσα εσύ να τη χαίρεσαι.
Αυτό^ και η υγεία πάνω απ'όλα.Quote:
1000 χρόνια να ζήσει η κυρά-Σοφούλα και άλλα τόσα εσύ να τη χαίρεσαι.
Ό,τι καλύτερο μάικ.
αρκετα με τις αγαπες...ας επιστρεψομε στο ΜΕΤΑΛ
Εμ αμα σου λεω εγω οτι εισαι μεταλλας εσυ το αρνεισαι... :P
Περαστικα και ολα να πανε καλα ευχομαι Μινμιν και μπραβο σου για το γαμημενο το ποστ, συγκινησε ακομα και τους πιο σκληρους, για μας τους φλωρους καμια αμφιβολια φυσικα...
Εντελώς πεζό σε σχέση με το προηγούμενο MLR, αλλά...
http://www.jimdunlop.com/images/prod...tortion-11.png
35 λίρες συν όσο πάνε τα μεταφορικά, brand new in original box (λέει) από ebay.
Αν μου παίξει τάπα, θα ποστάρω στο FML για το χαμένο πενηντάευρο.
μετά του μινμιν δε μετράει τίποτα, αλλά επιστροφή 300€ από την εταιρία ρευματος. oh yeah
Ξύπνημα νοιώθοντας πως επιτέλους έχω κοιμηθεί. Συννεφιασμένος και δροσερός καιρός. Θάλασσα φαίνεται να τρώει άκυρο. Μίνι μπάρμπεκιου με συγκάτοικο και ενώ ο ουρανός έχει καθαρίσει βόλτα στο κουβανέζικο μπιτς μπαρ. Η θάλασσα τα σπάει υπό τους ήχους κουβανέζικης μουσικής και κανά 2 κουβανέζες να χορεύουν. Ηλικιωμένο ζευγάρι μας πιάνει συζήτηση και μας λέει πόσο ακριβή είναι η μπύρα στο μπιτς μπαρ (3 ευρώ η μεγάλη). Επιστροφή στο σπίτι για γρήγορο ντους και δρόμο για το γήπεδο όπου η τοπική ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα στην Γ εθνική Ισπανίας (Segunda Division B) όπου μόλις επανήλθε. Το μάτς ξεκινάει δυνατά και το σκορ 1-1 στο πρώτο πεντάλεπτο. Ημίχρονο 3-2 με την τοπική να έχει προηγηθεί 3 φορές. Τρελό γέλιο στο ημίχρονο με έναν τύπο που έτρεχε στο τερέν. Δεύτερο ημίχρονο εξίσου δυνατό με αρκετές φάσεις αλλά μόνο ένα γκολ και τελικό σκορ 4-2. Ημέρα κλείνει με τάπας και κρασάκι.
Spoiler
Spoiler
http://www.youtube.com/watch?v=Vn_yaYOPEAE
Πηγαινω στην τραπεζα με το βιβλιαριο για να βγαλω τα τελευταια 18 ευρω που ειχα εδω και μηνες και δεν βγαζει το ΑΤΜ(fml =() και ακολουθει ο εξης διαλογος:
-*ντροπη* Εεεε, θελω το υπολοιπο αυτου του λογαριασμου να παρω παρακαλω.
-Μαλιστα *κουμπια πισιου* ειναι 1.080, θελετε να σας δωσω τα 1000?
-...........Οχι, δωσε μου τα 80.
Φευγω φτυχισμενη.
Δεν εχω ιδεα πως και τι .