+1. Κι επίσης όταν το πρωτοακούσαμε όλοι αυτό, στις τρυφερές ηλικίες των 4-5, σκάσαμε στα γέλια ανεξαιρέτως να θυμίσω.
Printable View
+1. Κι επίσης όταν το πρωτοακούσαμε όλοι αυτό, στις τρυφερές ηλικίες των 4-5, σκάσαμε στα γέλια ανεξαιρέτως να θυμίσω.
Ο συζυγος επιστρεφει πιο νωρις στο σπιτι κ βρισκει τη γυναικα του στο κρεβατι γυμνη κ λαχανιασμενη.
Εξαλλος,τρεχει στο μπανιο κ βρισκεται φατσα με φατσα με εναν τυπο τσιτσιδο,που σκεπαζει οπως οπως τα αχαμνά του με μια πετσετα.
Ο συζυγος εξαλλος
-ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ,ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ?
Πες, το δεν το θυμάμαι.
Επίσης ήταν κι αυτό με τους τύπους που δε φυσούσαν ίσια και το κερί στο ξενοδοχείο.
Κάνει πάρτυ ο Τάκης σπίτι του και γίνεται χαμός.
Παντού στο σπίτι κόσμος οπότε η κατάσταση σε κάποια φάση γίνεται ανεξέλεγκτη και ο οικοδεσπότης γυρνάει το σπίτι για να συμμαζέψει την κατάσταση.
Μπαίνει σε μια φάση στο δωμάτιό του και βρίσκει στο πάτωμα τον Μάκη με τη Μαίρη και γύρω τους πολλά κουτάκια κοακόλες, οπότε τους ρωτάει:
-Τι φάση ρε παιδιά; Τι κάνετε εδώ πέρα;
Spoiler
Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου.
Όταν οσύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορείμε πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20χρόνια.
Όλα όμως!Ανέλυσε τα πάντα.
Ότι οσύζυγος δεν την προσέχει, είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά,αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες πουμένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο.
Αφού οσύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, τηςζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα! Οάντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει. Μετά από λίγο, ηγυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη.
Ο σύμβουλοςγύρισε στον άντρα και του είπε: «Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς νατο κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα«;
Ο άντρας τοσκέφτηκε για λίγο και είπε: «Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη,αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα"
-Θα βγάλω σαμπουάν για γκέι που θα λέγεται "stis"..
-Δεν το καταλαβαίνω, που είναι το αστείο;
-Η ετικέτα θα γράφει "Shampoo Stis"!!!
συγνωμη δεν κρατηθηκα
Με λίγη δουλειά στο λόγο στέκεται ανετότατα.
Το καλοκαίρι ήμουν μαύρος. Το χειμώνα έγινε άσπρος. Τώρα με το κρύο μου έπεσε η μύτη. Τελικά είμαι ο Michael Jackson.
Μπραβο Σταθη, πεστο και στην εκπομπη
prospathw na thymithw mia tsonta pou kapoios plhrwnei gia na gamhsei...
Ο Τσακ Νόρις ήταν πορτιέρης στο Club Sandwich