xronia polla razor!!
Printable View
xronia polla razor!!
Μην κακομελετάς.
άμα δεν καταφέρω να κοιμηθώ και το σ/κ να πείτε στο μορφέα να φυλάγεται.
δεν θυμαμαι τπτ μετα τις 12
χααχαχαχαχ net nanny λεει. χααχχχαχα
Γκαρντιανοβιβορυταουερ δεν ξερω αν εσυ οντως μου ριχνεις νταμπλ σκορ, παντως επι το πλειστον ειστε λιγο κωλογεροι εδω μεσα. Λιγο.
Μιστερ Μεηντεν εμεις τα νιατα θα δουμε blind guardian τον ιουλιο και μας φτανει.
pοwerania δεν θες να ακουσεις λίγο ντεθ μέταλ?
valte ant1 tora na deite oti to "kako" kai "sataniko" metal ftaei pou ypikse enas malakas pou pirovolise kosmo kai sti synexeia aytoktonise.perilamvanei kai sovari analysi apo eberistatomeno panel
Σας ψιλολυπάμαι εσάς τα νιάτα πάντως.
Δηλαδή νομίζω υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην τους ξαναδώ live μετά από τη συναυλία στο σκυλάδικο στον Πειραιά(03 νομίζω). Βασικά πρώτη φορά ήταν από τότε στο Ρόδον, αλλά τους ξανάδωσα μια ευκαιρία.
Και αρχίστε εσείς τα νιάτα να νιώθετε λίγο από σωστό power.
γεια σου ρε ρουθλεςς,μεγαλε ανθρωπιστη,που λυπασαι τα φουκαριαρικα τα νιατα,εσυ που εζησες τις μεγαλες πιενες του αγνου χεβυ μεταλ!
αν θυμαμαι παντως τα 90ς ηταν μεγαλο γαμησι για την φαρα σου...
παουερανια,αν καθησεις να σου πιασει τον κωλο ο σπαθεμπορας ισως να σε μυησει τελικα στα μυστικα του ατσαλιου.
Το μεταλ ειναι στις φλεβες μου, βγαινει απο τους πορους μου.
Εκπνεω μεταλ.
Το ειπε ενα τεστ στο facebook.
fantazomai pos tha einai h lekani tis toualetas sou
ΧΕΒΙ.
Με ολη την εννοια της λεξης.
Γεια σου και σένα ρε πάνκη μπαόγκι, μέγα οπαδέ και γνώστη του ευρωπαϊκού πάουερ μέταλ που πετάγεσαι σαν τσουτσού για να πεις απολύτως τίποτα.
ΥΓ: Α ναι, μπάογκ :!:
ΥΥΓ: Τελικά εσάς τους πάνκηδες κάτι σας έχουν κάνει όσοι ακούν heavy metal, δεν εξηγείται αλλιώς. :mrgreen:
α και που'στε!!
http://www.beatkarrer.net/Members/bk.../1000nails.jpg
αν μιλας για τον αλεξ συγκεκριμενα δεν το κρινω...αλλα αν ομιλας γενικα για complex πανκιδων απεναντι στο μεταλ εισαι πολυ πολυ λαθος
μα γιατι το λες!
:moutza:
περιστατικο πριν 4-5 χρονια ναυαρινου,ειμαστε 4-5 ΘΡΑΣαδες και ερχονται να μας τρακαρουν φραγκα κατι τελιωμενοι πανκηδες
-παιδια υπαρχει κανα ψιλο?
-μπα οχι ρε φιλε
-ελα ρε φιλε,να παρω καμια μπυρα θελω
-σου ειπα δεν εχω ρε μεγαλε
ο ενας στον αλλο, "ελα ρε τι ψαχνεις απο τους μαλακες τους μεταλαδες"
ε μετα τον εβρισα και πηγε να μου πουλησει τσαμπουκα,αλλα ενοειται μου κλασε τα παπαρια :D
Για ολα φταιει το μεταλ βασικα.
Edit:Ισως και το ινταστριαλ ροκ.
χαρη στον αταλαντο παρολιγον μακελαρη ακουσα μετα απο δυο χρονια kmfdp:touched:
ο τυπος συνεχισε την παραδοση του λυκειου μου να βγαζει κατεστραμενους
χρειάζομαι μεταμόσχευση εγκεφάλου και στομαχιού.
πιες καμια μπυρα και εστρωσες
τι μπυρα, εχουμε πει για λιγο αργότερα για πρωινό με τσίπουρα. σχεδόν εύχομαι να μην ισχύσει.
H λέξη κλειδί είναι το "σχεδόν".
αχεμ.!
τι ελεγε το λαηβ ψες;
άκουσα σε κάποια φάση να λένε ο κάλκι είναι κότα.
Ε τπτ ιδιαίτερο. Μίλαγα κιόλας κ δεν έδινα πολύ βάση. Τελείωσε νωρίς πάντως.
οε, εκείνο το μαλακισμένο που κάνει την κουζίνα της μαμάς έχει πάει Νάυπακτο για την εκπομπή. συντονιστείτε να γουστάρετε.
(όλες τις μπαφοκαβάτζες έχει επισκεφτεί.)