Kati akousa oti snomparise me ta legomena tou th Syn8hkh ths Lwzanhs, kai ton psilo-kraksan oi dhmosiografoi.
Printable View
Kati akousa oti snomparise me ta legomena tou th Syn8hkh ths Lwzanhs, kai ton psilo-kraksan oi dhmosiografoi.
είναι και κληρωτοί (τούρκοι) στην συρία, φρίκες
Τώρα το συνειδητοποίησα αυτό που είπες :fear:
Η ελλαδα το κανει γιατι οι περισοτεροι μονιμοι ειναι αναπυροι.
Το 2006 οταν ημουν φανταρακι,ολοι οι ΕΜΘ επιλιχιες (εθελοντης μεχρι θανατου τους κοροιδευαμε) ηταν σαπιοκοιλιαδες.50 μετρα περπατουσαν και εφτανε η γλωσσα τους στα γωνατα.Ειδικα στην Ξανθη στο Πετριχωρι,ταξιαρχια τεθορακισμενων με τα τοτε καινουρια leopard,ειχε κατι τετοιος που με το ζορι βγσιναν απο το αμαξι τους.
Καλα,δεν θα μηλησω για την νοιμοσινη τους..πιυ να παν αυτοι στον πολεμο..μονο για σουβλακια ξερουν να πηγενουν.Τα φανταρια ειναι πιο σβελτα ενω ειναι εκει παρα την θεληση τους,και αυτοι οι μονιμαδες που πλυτωνωντε να ειναι μαχημοι,δεν μπορουν να δεσουν τα κορδωνια τους
Λογικο.Αφου θεωρουν την ελλαδα ως τον μεγαλο εχθρο,χαμενα εδαφη του 1800 κτλ κτλ.
Δεν φταινε τα φανταρια.Η κοινωνια που τους κανει ετσι φταιει
Ωχ ωχ ωχ, τώρα θα έρθουν τα συντρόφια να σου πούνε ¨και από πότε ήταν της Ελλάδας, και εμείς τα πήραμε από άλλους", μπορεί να σου πούνε και οτι η Ελλάδα είναι μέχρι τον Όλυμπο που έλεγε και ο Κλάρας.
Φιλε δεν ξερω ιστορια.Ομως ξερω πως οταν παω θεσαλια και κατο με αποκαλουν βουλγαρο,και οταν παω σκοπια με αποκαλουν "δικο μας παιδι"
Οποτε,ναι.
Μαλον τα συνορα ειναι πιο κατω απο οτι τα εχουν στους χαρτες.
Τουλαχιστον να μην εχω χρεη ελληνα πολιτη αλλα σκοπιανου(νυν μακεδωνα)
Καλά τα λες, να μην έχουμε και τύψεις όταν πάμε στα καζίνο ή όταν φτιάχνουμε τα δόντια μας εκεί.
Να πάρουμε και Βόλο ή μόνο Λάρισα;
Ειδικα τις "τσιγκαρες"
Αν και δεν καπνιζω.Και ο ονιμποτσο να παει γινει κλεφτης.μονο με τσιχλες και τσιτιρια να την βγαζει.
Ασχετο.
Ονιμποτσε που εχεις το μαγαζι? Το σαββατο θα παω στην εκθεση μια βολτα,να περασω να κερασεις καφε
Με τσίχλες και τσόντες μια χαρά θα ήμασταν. Αλλά τις πρώτες τις αγοράζνε από τα super market γιατί τις έχουν 0,06 φτηνότερα από μένα και τις δεύτερες τις βλέπουν κούτρα στα γαμωίντερνετ.
Στην εξωτική περιοχή Χαριλάου. Το Σάββατο δε θα με πετύχεις όμως, πέρνα την Κυριακή.
το ανάποδο είπε ο φαντομ ντακ. τα σύνορα με την ελλάδα είναι τα πιο "ασφαλή" για τους τούρκους κληρωτούς από τη στιγμή που έχουν ανοικτά μέτωπα σε πραγματικά εμπόλεμες ζώνες.
μη γινέσαι γραφικός τώρα. κανείς δε λέει αυτό και στην τελική το όλο κονσεπτ μιας διαφορετικής/δικαιότερης ανθρώπινης οργάνωσης είναι τα σύνορα να μην παίζουν καμία σημασία (ή να μην υπάρχουν καν).
Χαριλαου πηγαινα καποτε πυγμαχια ρε φιλε.
Εχω κσνονισει για σαββατο με φιλαρακι που θα ερθει απο Χιο για την εκθεση και δε μπορω να λειπω 2 μερες.
Κυριακη θα πρεπει να ειμαι με τις φοιτητριες (τις γιδες)
Ραβεν,τοτε δεν θα ηταν ειρωνικο να βαλουν βιζμα για συνορα με ελλαδα
δεν είναι ειρωνικό. η αλήθεια είναι.
Δεν το ειπα εγω ειρωνικο.
Φιλε ατομ,πριν 3 χρονια,ο σκοπιανος τσομπανος πουλουσε το γαλα ιδια τιμη με αυτην που το πουλουσε και ο ελληνας τσομπανος.
Τωρα η τιμη στην ελλαδα εχει πεσει.
Αν επεσε και εκει,παλι,ειναι 5 φορες πιο βιωσιμοι απο τον αντιστοιχο ελληνα
Αν το θετεις ετσι,ναι
Ποιος γίνεται γραφικός τώρα;
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό τώρα ή αν το παλέψουμε και αυτοοργανωθούμε και υψώσουμε τη γροθιά στα αφεντικά θα φτιάξουμε έναν κόσμο χωρίς σύνορα; Λίγο να βλέπουμε και την πραγματικότητα. Εδώ γαμωσταυρίζονται μεσ το φόρουμ για τις ομάδες ακόμα. Άσε με ρε Ρέηβεν. Δε λέω οτι έχεις άδικο αλλά η φαντασία να έχει όρια.
Λασπονερε,για σε παρακαλω παρα πολυ..
Αν μπει καμια γιδα στο ER και τα διαβασει αυτα,και ξεσηκωσει ολο το κοπαδι,αλοιμονο μου..
δυο σελίδες σοβαρό τόπικ διάλογος μεταξύ ενός τρολλ (εδώ οι άλλοι του δίνουν και οδηγίες να κάνει webstore για να πουλάει χειροποίητα ΜΠΑΣΑ) και έναν που θέλει να μας θυμίσει ότι τα σύνορα πρέπει να υπάρχουν και οι τούρκοι είναι κακοί. μπαίνεις σε άλλο subforum και τα μισά είναι νεκροπόστινγκ του πίκατσου.
οφφτόπικ, αλλά δεν είναι κακό να μπανάρονται οι σπάμμερ που δεν έχουν καν πλάκα σαν ακάουντ, δεν μπορεί να γίνει μισή κουβέντα.
Ενέσπαλα.
Αρε φαντομ,γατα με πεταλα εισαι ρε..οπως και να σε ριξουν,στα ποδια θα πεσεις
Μπούφος είναι, όχι γάτα.
Είναι σπαστικό να γράφεις κάτι και ο άλλος να λέει άλλα αντί άλλων. Γραπτό ρε πούστη μου, αν δεν κατάλαβες ξαναδιάβασέ το. Και γιατί όλο αυτό; Για να "την πεις" να πεις την εξυπνάδα σου.
Ποιος είπε για κακούς Τούρκους;
ΑΝ ξέρεις ανάγνωση, έγραψα ¨Ρέηβεν δε λέω οτι έχεις άδικο" το οποίο σημαίνει οτι συμφωνώ, πράγμα το οποίο όμως το θεωρώ ουτοπικό την τρέχουσα περίοδο που ζούμε να μην υπάρχουν σύνορα.
Ξαναλέω γιατί πάλι ίσως δεν κατάλαβες, συμφωνώ οτι δε θα έπρεπε να υπάρχουν, αλλά πρακτικά ανεφάρμοστο 100000%.
Προσπάθησα να γίνω κατανοητός, δεν ξέρω αν και πάλι τα κατάφερα.
Πες μας γιατί είναι ανεφάρμοστα τότε . Και μάλλον ακόμα πιο λογικά τι εξυπηρετούν αυτήν την στιγμή, όχι πριν 10.000 χρόνια ούτε μελλοντικά.
Τώρα όμως, τώρα που μπορείς να πας σε όποια χώρα θες να κάνεις τα γούστα σου και να γυρίσεις. Τώρα που οι εταιρίες πάνε τις έδρες τους σε "φορολογικούς παράδεισους" στις δίπλα γειτονιές. Ή μήπως βολεύουν τα σύνορα για να μπορείς να έχεις ανθρώπους από άλλες χώρες χωρίς άδεια παραμονής και εργασίας να δουλεύουν για μισό κομμάτι ψωμί και όταν έρχεται η στιγμή της πληρωμής να σκάνε οι μπάτσοι και να τους μαζεύουν για να μην δίνουν ούτε το μισό ξεροκόμματο?
Όχι ? έχω άδικο?
Φάτε Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια στην μάπα όσο σας κάνουν πλακίτσα οι τράπεζες και τα κεφάλαια
Α, τα σύνορα υπάρχουν για να έρχονται μπαγκλαντεσιανοί και να δουλεύουν με 3€ μεροκάματο; Μα πώς; αφού οι δεξιοί που θέλουν σύνορα δε θέλουν μετανάστες!!!
Αν πιστεύεις αυτό, οτι τα σύνορα υπάρχουν γι αυτό το λόγο, λυπάμαι πάλι δε θα αρχίσω κουβέντα.
Οι τράπεζες και τα κεφάλαια μας κάνουν πλακίτσα και το ξέρει όλος ο κόσμος, δε μας λες κάτι νέο.
Όσον αφορά την πατρίδα, και οικογένεια, όπως χαίρομαι για το παιδί μου που πχ πήρε 10 στο σχολείο αλλά δε χαίρομαι για το δικό σου (παράδεγμα λέω με καταλαβαίνεις), έτσι σε μια πιο μεγάλη κλίμακα αισθάνομαι περισσότερα πράγματα για μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων που ζούμε σε ένα συγκεκριμένο μέρος και έχουμε κοινα χαρακτηριστικά.
Ούτε οτι είμαστε καλύτεροι ούτε οτι είμαστε ομορφότεροι. Ντάξει; χαίρομαι για την εθνική μπάσκετ, χαίρομαι για τον Άρη μου (σπανίως) χαίρομαι για τη γιουροβίζιον (!) χαίρομαι για κάπιον έλληνα που διαπρέπει και στον τοίχο μου θέλω να έχω θαλασσογραφία του Βολανάκη.
Γενικώς βαριέμαι να γράφω σε φόρουμ οπότε βρίστε αλλά μη περιμένετε απάντηση, δε μπορώ να κουβεντιάζω με πλήκτρα.
Όπως εσύ χαίρεσαι για κάτι δικό΄σου αλλά γραφεις στα @@ κάτι δικό μου. Αυτό όσον αφορά πατρίδα.
Βασικά αυτή την στιγμή δεν έχουμε σύνορα σε ένα μεγάλο κομμάτι της Δυτικης Ευρώπης και σε πολύ κόσμο δεν λείπουνε. Οπότε είναι εφαρμοσμένο ήδη. Μας φτάνουν τα οικονομικά/ταξικά σύνορα για να χωριζόμαστε.
πλούσιο σε σπέκουλο και υλικό
https://twitter.com/search?q=%23Manbij&src=tyah
κρίμα να χαθεί η κωλοτούμπα
https://youtu.be/42vq0YbI4Xk