για να βγεις τσαμπιονς λιγκ πρεπει να παρεις πρωταθλημα.αλλιως δεν.
Printable View
για να βγεις τσαμπιονς λιγκ πρεπει να παρεις πρωταθλημα.αλλιως δεν.
πινκαρα
καλα τα λες γυραδικο, αλλα την τελευταια φορα που περασα απο το μαγαζι, ειδα κατι γυρο-σφηνακια με πατατες πακοτινια και κλαμπ σαντουιτς και σαλατα ροκα μπαλσαμικο κρουτον, ε μα δηλαδη....
μαλλον ο ιβαν ειναι ο ανθρωπος σου
deja-vu από τα λίγα...
Στο βαθμό που μου επιτρέπεται θα πω τα εξής στον Η. που απ' ότι κατάλαβα αν ήταν ΑΕΚ θα είχε εικόνισμα τον κοντοπούτανο:
Ο Ιβάν ήρθε φέτος και κάποια στιγμή θα φύγει και μαζί του θα φύγουν τα λεφτά και οι όποιες μεταγραφές και χλίδες. Μπορεί βέβαια να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του μπορεί όμως και όχι. Και να επανέλθεις στα επίπεδα βουλινού ή ξέρω γω ποιον είχατε. Θα πρέπει όμως να αναλογιστείς γιατί ο Ιβάν διάλεξε αυτή την ομάδα να επενδύσει τα ωραία του εκατομμύρια. Λες να ήταν φανατικός από παιδί; Προφανώς πούτσες.
Ο Ιβάν ήρθε γιατί αυτή η ομάδα είναι η ομάδα όλης της Μακεδονίας. Ας πουν ότι θέλουν οι φίλοι του άρεως αλλά το φαινόμενο του παοκ στη Μακεδονία είναι μοναδικό. Εγώ που δεν μεγάλωσα εδώ, όταν ήρθα και κατάλαβα ότι υπάρχουν πόλεις που ως και τα τσιμέντα τους τρίζουν για τον παοκ, εντυπωσιάστηκα. Μιλάμε λοιπόν για μια ομάδα που λατρεύεται όσο τίποτα από τη σχεδόν μισή (από γεωγραφικής άποψης) Ελλάδα και για φαινόμενο που δεν υπάρχει ούτε σε γαύρο ούτε σε βαζέλα ούτε σε εμάς. Προφανώς κάθε ομάδα και κάθε κόσμος έχει τις δικές του ιδιομορφίες και τα δικά του ωραία και ενδιαφέροντα στοιχεία (άλλη κουβέντα).
Ε λοιπόν το φαινόμενο του παοκ αγαπητέ Η. και συν αυτώ δεν το έκανε καμία "νέα εποχή" καμία "νέα τούμπα". Ο μύθος της ομάδας δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον κόσμο της. Δηλαδή αν πας σήμερα σε ένα σχολείο της Β. Ελλάδας ο παοκ υποστηρίζεται από το 80% των μαθητών χαλαρά. Ούτε πρωταθλήματα, ούτε κάνα ποδόσφαιρο της προκοπής τα τελευταία 20 χρόνια ούτε τίποτα. Ο παοκ κάνει κόσμο από τον κόσμο του. Άρα λοιπόν είναι βλακώδες το να αποκηρύσσεις το ίδιο το είναι της ομάδας σου ονειρευόμενος πράγματα που στην τελική δεν είναι παοκ. Δεν είναι παοκ 10 σερί πρωταθλήματα πως να το κάνουμε τώρα. Είναι άλλη ομάδα. Μπορεί να το προτιμάς σε σχέση με το τι είναι μέχρι σήμερα παοκ αλλά να ξέρεις πως όταν έρθει η στραβή (γιατί θα έρθει) δεν θα έχεις να πιαστείς από πουθενά.
Από την άλλη πλευρά:
Δεν έχετε ιδέα πως είναι να πέφτεις Β εθνική. Έτσι όπως είναι η μπάλα στην Ελλάδα αν θες η ομάδα σου να υπάρχει, χρειάζεσαι έναν "επενδυτή" (τα εισαγωγικά προαιρετικά). Κάτι διοικήσεις λαϊκές τύπου Θωμά Μαύρου κλπ είναι για να γελάει ο κόσμος και να πέφτουν οι ομάδες. Άρα λοιπόν κάθε πλευρά έχει τα δίκια της, θαρρώ.
Πριμ παραγωγικότητας λέει θα πάρει ο δώνης αν η ομάδα πάρει κύπελλο και πάει προκριματικά τσου λου.
(τι μου θυμίζει ρε πούστη μου)
Overdriven
Τα λόγια σου είναι σαν αυτά που ακούγονται από τους ραδιοφωνικούς μαϊντανούς που βγαίνουν 5 φορές τημέρα στον αέρα της πόλης μας. Συγγνώμη κιόλας.
Χθες άκουσα λίγο (τόσο άντεξα) στον Ζαγόρα έναν που είπε 100 φορές "να μάθει που ήρθε ο Ιβάν" και "δεν ξέρει που ήρθε ο Ιβάν μου φαίνεται" και κάτι τέτοια.
Που ήρθε; Σε μία ομάδα που τερματίζει τεταρτοπέμπτη, στο πιο ελεεινό πρωτάθλημα της Ευρώπης, και στα 90 χρόνια ιστορίας της έχει 3-4 τίτλους (ούτε θυμάμαι) Στην ευρώπη έχει να θυμάται μια Άρσεναλ, που στην τελική όοοοολες οι ομάδες του κόσμου μία φορά έχουν κάνει την υπέρβαση. Ήρθε δηλαδή ο Χοσάδας, καλημέρα σας πάρτε 25 μύρια στον πάοκ, και βγάζουν και γλώσσα οι συνδεσμίτες που ζήτημα να είναι το 3% του κόσμου.
Σα να πηγαίνει ο Αμπράμοβιτς να παίρνει την 4η ομάδα μπάσκετ της Αγγλίας, και να λένε οι άγγλοι, "δε ξέρει ρε που ήρθε ο Αμπράμοβιτς"
Δυστυχώς είμαστε πουθενάδες στο ευρωπαϊκό στερέωμα, το πόσο αγαπάει ο καθένας την ομάδα του είναι άλλο καπέλο, και για εμένα ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου.
Στον παπά λαός, τόσα χρόνια τρώγαμε Μπούζα, έτσι έγινε ο λαός. Περί προσφυγιάς και σία, κλάιν μετά από 100 χρόνια πες μου οτι κάποιος έγινε πάοκ λόγω προσφυγιάς, ή πείτε μου οτι υπάρχει στοιχείο προσφυγιάς σήμερα σε κάποια ομάδα της Ελλάδος. Βρε κάντε και τον σταυρό σας. Βόδια, που φωνάζατε Πάμπλο θεέ γαμιέται η παε.
Πραγματικά δεν είναι δυνατόν ένας αρειανός να έκανε αυτό το ποστ.
Πετσί αρειανός, αλλά κάποια πράγματα μπορώ και τα βλέπω. Βέβαια η μούντζα πάει σύννεφο διότι πιο πολύ πουλάει το στραβό στόμα εδώ πάνω.
Πόσο σκουλήκι είσαι ρε Άτροπε.
Είπε ο overdriven την άποψη του σαν τρίτος για τον ΠΑΟΚ, και αμέσως να βγάλεις το κόμπλεξ σου.
Ο Αμπράμοβιτς πήγε όχι στην 4η ομάδα της Αγγλίας, ίσως να είναι και η 6η-7η. Και έμαθε πόσο σπουδαίο είναι να είσαι πρόεδρος της Τσέλσι.
Στον παπά λαός ε? Κάνε μία γύρα στα δημοτικά, όχι Δυτικά, αλλά Ανατολικά. Με τα κυάλια πλέον να βρείς αρειανάκι. Κάνε μία βόλτα από Βέροια, Κοζάνη, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Καβάλα, Γρεβενά, Φλώρινα, και αν βρείς αρειανά πάνω από 10% να με χέσεις. Δες ότι έχω και κόσμο σε περιοχές εντελώς άκυρες με ΠΑΟΚ (Χίο, Σάμο, Πάτρα, Καλαμάτα, Σπάρτη Κρήτη γενικά και φυσικά Πανελλήνιο Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών με 10.000 ενεργά μέλη μέσα στα 90ς), και δες εσύ που έπαιρνες τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο στο μπάσκετ, που ήσουν η "αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων", τι κόσμο έχεις. Κάπου έχεις κάνει λάθος εσύ νομίζω, όχι εγώ.
Θα σου πω πως έγινα εγώ ΠΑΟΚ φίλε Άτροπε, που πήγαινα σε ένα σκουληκοκρατούμενο (κάποτε, τώρα αντίο) σχολείο του κέντρου. Ενώ όλα ήταν Γκαλάκια (και όχι άρης), εγώ γούσταρα ΠΑΟΚ απλά και μόνο για τον κόσμο του. Πίκρες τότε στο μπάσκετ, μπάλα μετριότητα. Έτσι απλά. Και έγινα ΠΑΟΚ. Το γιατί, αναρωτήσου το. Ίσως επειδή είστε η πιο αντιπαθητική ομάδα, για πολύ κόσμο. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για άλλους. Δεν σας σέβεται κανείς, δεν σας εκτιμά κανείς (άντε μόνο οι Γιαννιώτες).
Αυτόν που κατηγορείς εσύ σαν τριτοτέταρτο, εσύ θα ήθελες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είσαι τριτοτέταρτος στην θέση του. Εμένα δεν μου κάνει, τερματίζω τρίτος και ξενερώνω.
Αρειανός παρακαλώ. Είμαι, πολύ.
Ξηγήσου με απλά κατανοητά λόγια χωρίς φαμφάρες και παοκτσιδηλίκι.
Άσχετο, το ξένα διάφορα που μου είπες μια φορά, πήγα ένα Σάββατο, καλά έπαιζε.
Στα έγραψα.
Αλλλα πως ήθελες να στα πω? Με Αργιολεησον στύλ? Αυτό που σας μιλούσε τόσα χρόνια ο Σαουρίδης?
Ξ-Δ είναι μαγαζάρα.
Οκ, βγήκαν μετά.
Άλλο λέω. Πρώτον έγραψα για 4η ομάδα μπάσκετ της αγγλίας θέλοντας να πω πως όσο υποβαθμισμένο είναι το μπάσκετ της αγγλίας, τόσο είναι και το ποδόσφαιρο της ελλάδος. Οπότε το "να μάθει σε ποια ομάδα ήρθε" δεν στέκει ρε φίλε.
Όταν είπα για παπατζηλίκι λαού, δεν το είπα για το μέγεθος. Χαίρω πολύ, είστε περισσότεροι, και 2 και 3 και 5 φορές παραπάνω από εμάς, ε και; Ο λαός κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από το μέγεθός του, μην αναφέρω περιστατικά τώρα. Και το χειρότερο απ' όλα είναι οτι έχετε μεγάλη ιδέα για τον λαό.
Ρε συ, έρχεται ξένος παίχτης στην ομάδα ( και στη δική μας) και αντί να τον ρωτήσουν κάτι για την κωλοομάδα μας, τον ρωτάνε τί γνώμη έχει για τους οπαδούς. Έχουμε βάλει, αλλά πιο πολύ εσείς τους οπαδούς πάνω από την ομάδα. Και όλο ο λαός του πάοκ και ο λαός του πάοκ και αρχίδια.
Αφού (στην Ελλάδα) όλοι οι λαοί, ξεπερνάνε κατά πολύ την φήμη της ίδιας της ομάδας.
Σε αυτό, όλοι ίδιοι είμαστε.
εκτος Μακεδονιας τριζουν δηλ τσιμεντα για τον Παοκ;
ο λαος του Θρηνου τι γινεται εκει στην Μακεδονια δεν ειναι η μιση Ελλαδα ολυμπιακοι μη μας το χαλατε
εδω ξεφυγε κανα μηδενικο;
για τον αρη και το μπασκετ που λετε περα απο οτι ειναι μπασκετ αμεσως μετα οσφπ παο εκαναν καλες ομαδες οποτε χαθηκε το "αρης στο μπασκετ" που λεγανε
να ρωτησω κατι αλλο ο Παοκ δεκαετιες προ 70 δεν κερδισε κοσμο λογο προσφυγιας κλπ η Μακεδονια ειχε πολυ κοσμο που οταν διαλεγε ομαδα πιο ευκολα πηγαινε σε Παοκ απο ηρακλη π.χ?
10 χιλ και ενεργα κιολας μελη δεν υπαρχει περιπτωση
Σ.Φ. Αθηνών είπε...Σε μια πόλη που βρίσκεται σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας σου φαίνεται περίεργο να έχει 10κ μέλη; 100κ μινιμουμ είναι όλοι όσοι κατέβηκαν απο βορρά για να βρουν δουλειά να'ούμε. Σιγά το νούμερο.
Αθηνα μενεις;
ενεργα μελη οχι γενικα οπαδους στην Αθηνα
10 χιλ ειναι μικρο νουμερο για συνδεσμο;
το ενεργο μελος σημαινει πηγαινω γηπεδο, πληρωνω συνδρομη κλπ
αν τους κανεις σουμα συνδεσμους στην εποχη μας στην Αθηνα πχ στην αεκ βγαινουν ολοι μαζι 10 χιλ;
10 χιλιάδες τακτικές συνδρομές πληρωμένες, μιλάμε τώρα για αρχές 90ς. Και ήταν ο ένας και μοναδικός σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην αθήνα (και ακόμα είναι...).
Και μην ξεχνάς Max Payne, πως μιλάμε για ένα ποσοστό 5% ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν το λες και μικρό (πληθυσμιακά).
Ο λαός του Θρήνου στην Μακεδονία είναι ψιλοχοντροανύπαρκτος. Σε πολλά μέρη, είναι λιγότεροι και από της αεκ. Σε όλα, λιγότεροι των βάζελων.
εδω εχει παοκτσηδες στη κουλουρη ρε
Φοβερη κουβεντα, τοσο μηδεν ουτε στη Β' γυμνασιου με τον Κακο (κυριακο) και τον Λιακο (Ηλια) να σκοτωνονται στο ξυλο εξω στο προαυλιο φορωντας φυσικα τα κασκολ τους.
"Εμεις εχουμε περισσοτερους οπαδους απο σας"
:touched:
το 10 χιλ στην εποχη μας εσυ το θεωρεις δηλ μικρο νουμερο για συνδεσμους στην Αθηνα οτι μειωσα την αεκ;
Είναι απλά μικρό νούμερο για την ΑΕΚ στην Αθήνα, και είναι ένα ακόμα παράδειγμα ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην παπαρολογία.
Επίσης ένα από τα πρώτα "θέματα" που είχε ο Ντέμης με τους οπαδούς (Original) ήταν ότι δεν είναι οργανωμένο σωματείο, δεν υπάρχει καταστατικό, και σαν συμπέρασμα δεν υπάρχουν δελτία αποδείξεων.
Και επίσης φτάσαμε να μιλάμε για τον λαό της ΑΕΚ στο θρεντ του Pablo Gabriel García Pérez, ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!
ποια παπαρολογια τι σχεση εχει ο ντεμης και αν κοβεις αποδειξεις
δεν ξερω αν εχεις συνδρομες
μου φανηκε υπερβολικο το νουμερο 10 χιλ ενεργα μελη με πληρωμενες συνδρομες σε συνδεσμο Παοκ στην αθηνα και το "Σιγά το νούμερο." που ειπε ο SpiritCrusher
εσυ κολλησες με την Αεκ;
αν σου ελεγα οτι ο Παναθηναικος με καμια 10 συνδεσμους στην Αττικη αν τους μετρησουμε σημερα θα βρεθουνε 10,000 χιλ ατομα να εχουν πληρωμενη συνδρομη σε συνδεσμο θα μου λεγες α ευκολα ειναι μικρο νουμερο για Αττικη;
Ε στην Αττική των 4 εκατομμυρίων, 10.000 δεν ειναι δα και κανα φοβερό νούμερο.
Από εκεί και μετά για ΠΑΟΚς μιλάς. Τα ουγκ, μπάοκ κτλ. που ακούγονται έχουν κάποιο λόγο. Όπου πηγαίνουν έχουν Σ.Φ. και πάνε και χώνονται όλοι. Ο οπαδισμός/φανατισμός είναι γενικό γνώρισμα τους και -σε φάση με αυγό και κότα- είναι και ένας λόγος που διάλεξαν την ομάδα εξ'αρχής. Είναι και ο λόγος που ανοίγουν Garcia thread στο ER :!:
Λίγο πολυ γι αυτό εμένα δε θα μου φαινόταν περίεργο το 10.000.
Για την πλάκα ας θυμηθούμε και το ότι να'ναι:
http://youtu.be/nZj2UVslczo
.
ναι δεν παει ετσι ομως στην Αττικη των 4 εκατομμυριων αν δεν υπαρχει ντερμπι η' Ευρωπη πηγαινει τρεις και ο κουκος στο γηπεδο σε σχεση με τον πληθυσμο
και η δεξαμενη ειναι πιο μεγαλη για τους 3
περα των 3 ουσιαστικα ολοι οι αλλοι ανυπαρκτοι ειναι
κραταω μια πισινη γιατι μιλαγε για αρχες 90's που ηταν πιο της μοδος οι συνδεσμοι υπηρχαν μετακινησεις κλπ
αν μου ελεγες οτι 2013 εχει 10 χιλ μελη θα ελεγα ε με τπτ που κρυβονται κλπ
και κατι 5% που διαβασα πιο πανω δεν ξερω που ειναι ολοι αυτοι ζητημα ναχω γνωρισει συνολο αθηναιους παοκς 5 :-D
και 1 πανιωνιο στο στρατο που μουλεγε ακομα για τον Ναλιτζη
α ξεχασα κι αυτο
ειναι και λογω μεγεθους της πολης σαλονικη δεν μπορεις να κρυφτεις ευκολα
δεν πιστευω να νομιζεις οτι θα μπορουσες να εχεις σοβαρο συνδεσμο παοκ στα καμινια στους αμπελοκηπους η' στην Νεα Φιλαδελφεια
.
ολοι αυτοι Αθηναιοι ε;
και φανταζομαι δεν ειναι πριν καποιο ματς
καταλαβαινεις αυτο που ειπα διαφορα Ομονοιας με γειτονια Αθηνας;
.
οσο και η πολη να ειναι μεγαλη οποτε υπαρχουν παοκ δεν ειναι αισθητο καπου ιδιαιτερα
το οτι εχω γνωρισει λιγους στο βαζω σαν παραδειγμα
δεν γινεσαι ευκολα Αθηναιος παοκ ουτε ευκολο ειναι να υπαρχει συνδεσμος μην μου πεις οτι δεν εχουν γινει διαφορα σκηνικα κατα καιρους
η ομονοια οχι δεν την λες και οπαδικη περιοχη ουτε ανηκει καπου επισης δεν μενει και πολυς κοσμος το γραψα σε σχεση με αυτο που ειπες για Σαλονικη οτι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και σου λεω οτι ειναι περιοχη που πιο ευκολα θα ειχε ενα συνδεσμο
βαλε και το "μισος" που εχει μια πολη για την αλλη που καμια σχεση το αναποδο
Max Payne,
1997-2001 ο Πανελλήνιος ήταν στα Κάτω Πατήσια, μετά ξαναπήγε Ομόνοια.
Επίσης, πέρσυ στον αγώνα Κυπέλλου Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ, που δεν κατέβηκαν όχι εκδρομές, ούτε μεμονωμένα άτομα, είχε περίπου 1.100 άτομα αποκλειστικά από Αθήνα στο γήπεδο της Καισαριανής.
Δεν θα σου αναφέρω τον γνωστό κρυφό σύνδεσμο που υπήρχε στην Νίκαια-δεν αναφέρω τους κρυφούς- αλλά και την ύπαρξη ενός ακόμα μέσα στα 00ς, του Σ..Φ ΠΑΟΚ Δυτικής Αττικής (τον οποίο τον έκλεισε ο ίδιος ο Πανελλήνιος).
Φυσικά πλέον δεν έχει 10.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, αλλά έχει κόσμο. Επίσης, υπάρχουν περιοχές της Αθήνας-πλην του συνδέσμου- όπου μαζεύεται κόσμος του ΠΑΟΚ και παρακολουθεί παιχνίδια μαζικά. Και είναι και αρκετές, και δύσκολες.
Σε αυτό που είπες, το περίεργο είναι (επειδή έχω πάρε-δώσε με Αθηναίους ΠΑΟΚτσήδες) ότι έχουν πολλά νιάτα στον σύνδεσμο.
Αντι-Αθηναικό μένος η Θεσσαλονίκη δεν έχει. Αντι-Ολυμπιακό, ναι.
στο τελευταιο σαν πολη προς πολη λεω οχι μονο αθλητικα
αν ρωτησεις τους Αθηναιους Παοκ σε ποια περιοχη μετραμε και κοντραρουμε τους αλλους 3 θα σου πουν η ταδε;
και μετα αν σου πουν η ταδε ρωτα και ενα αλλοθρησκο να εισαι σιγουρος :-D
δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν και καθολου αλλα οχι σε νουμερα που να πεις καπου οτι υπαρχει υποψια οτι εχει οπαδους παοκ σε σοβαρους αριθμους
στα υπολοιπα δεν το ξερω για να σου πω αν υπηρχε Δ Αττικη και τι ηταν μην λεω και μαλακιες
δεν πιστευω παντως να λειτουργουσαν και χυμα χωρις προφυλαξεις
και οτι μαζευονται και σε περιοχες δυσκολες και βλεπουν ματς τοσα χρονια πρωτη φορα τα ακουω
παντως δεν θα πας περιπτερο και θα βρεις σπορ του βορρα
η' θα βαλεις ραδιο και θα ακουσεις Παοκ
η θα πας σε σχολειο και στα 100 πιτσιρικια θα βρεις 5 Παοκ
η' θα δεις στην ταδε γειτονια και ο τοιχος θα λεει παοκ 4
τετοια απλα λεω
Ούτε σαν πόλη προς πόλη υπάρχει μίσος. Όποιο μίσος υπάρχει, προέρχεται από τα αντιολυμπιακά αισθήματα.
Βρε ότι δεν υπάρχει πυρήνας σε κάποια περιοχή, και είναι διάσπαρτοι, είναι λογικό. Δεν υπάρχει περιοχή στην Αθήνα όπου να είναι ΠΑΟΚ, θα ήταν παράλογο να υπάρχει.
Εδώ καλά-καλά στην αεκ της έμειναν 3 με 4 περιοχές σε όλη την Αττικη, τι να λέμε τώρα? Ν. Ιωνία, Ν.Φ, ίσως Εξάρχεια, Ηράκλειο, ίσως Μενίδι. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τρομακτικά ο οπαδικός χάρτης της Αθήνας, με γάβρους να εμφανίζονται (όχι φανερά) ακόμα και σε πολύ παραδοσιακές περιοχές. Και φυσικά αυτό εις βάρος της αεκ περισσότερο, παρά του παο.
Της Δυτικής Αττικής ήταν πολύ χύμα, για αυτό και τους έκλεισε ο ίδιος ο Πανελλήνιος.
Μαζεύονται, και σε αρκετά μεγάλους αριθμούς, κυρία Δυτικά και Νότια. Αλλά και Κεντρικά.
Σπορ του Βορρά δεν θα βρείς γιατί πολύ απλά δεν έχει διανομή, ούτε Μέτροσπορ. Εδώ π.χ που έρχεται ο Γαύρος/ Πρωταθλητής/ Φως/Πράσινη δεν πουλάνε τίποτα, απλά δεν ξέρω τι παίζει με τα πρακτορεία και τις διανομές (λογικά ανεβαίνουν μαζί με τις πολιτικές από Αθήνα).
Στο ράδιο λογικό είναι ρε συ...Ούτε εδώ θα ακούσεις για ΟΣΦΠ.
Περί σχολείων/πιτσιρικάδων μην παίρνεις και όρκο...Εδώ υπάρχει πυρήνας πιτσιρικάδων σε περιοχή του Πειραιά.
Περί τοίχων, είναι αστείο. Και Νεάπολη Θεσσαλονίκης αν περπατήσεις στον Κεντρικό δεν θα δείς να λέει πουθενά ΠΑΟΚ, αλλά είναι η περιοχή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση οπαδών ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Δεν έχει να λέει ρε συ...Εδώ θυμάμαι να περπατάω Καλλιθέα και να βλέπω παντού "Πάνθηρες". Ε δεν σημαίνει ότι εκεί κουμάντο είναι ο Πανιώνιος.
πολη προς πολη δεν υπαρχει το αισθημα οτι αδικειται η Θεσ νικη σε εργα υπουργεια λεφτα κλπ;
μονο με τον οσφπ εχει σχεση;
o τοιχος ειναι ενα απλο παραδειγμα οποια ομαδα κανει κουμαντο στην περιοχη γεμιζει τα δικα της γιαυτο το λεω
αν παει καποιος στην Νεαπολη και γραψει θρυλαρα θυρα 7 το συνθημα θα παραμεινει;
για πιτσιρικαδες δεν παιρνω ορκο απο προσωπικη πειρα μιλαω περισσοτερο και οτι ακουμε και θεωρω στα 80,90 s πιο ευκολα περναγε "ο λαος του παοκ" και "εκλεβες" οπαδους παρα τωρα
ειναι και τα συνεχομενα του γαβρου στο κολπο
Φυσικά και υπάρχει μίσος όχι μόνο για την Αθήνα αλλά για όλη την Ελλάδα από Κατερίνη και κάτω. Μια ιστορία θα πω η οποία είναι 100% αληθινή και δε μπορεί να είναι τυχαία:
Είναι ένας κατηγορούμενος σε ποινικό δικαστήριο. Και να απειλείται βαρβάτη ποινή όχι μαλακίες. Έρχεται ένας φίλος του κατηγορούμενου να καταθέσει μάρτυρας υπέρ του. Ο Κατηγορούμενος από δω. Ο φίλος του από Κόρινθο. Στο δικαστήριο είναι η μάνα του κατηγορούμενου χεσμένη. Τους μαζεύω πριν τη δίκη να τους πω 5 τελευταίες κουβέντες για μέσα. Έρχεται και η μάνα του που ρωτάει τον φίλο του γιού της ο οποίος ήρθε να βοηθήσει ώστε το βλαστάρι της να γλιτώσει το κελί και μόλις τελειώνουμε τον ρωτάει εσύ παλικάρι μου από που είσαι; Από Κόρινθο αποκρίνεται εκείνος και του λέει "Ε τώρα αυτό τι μου το είπες; Είναι δυνατόν ο γιος μου να κάνει παρέα με νότιους & καταυλακιώτες;". Πάμε πάλι... μια ηλίθια, θεώρησε καλό πριν δικαστεί ο γιός της να προσβάλλει για την καταγωγή του ένα παιδί που ήρθε στο δικαστήριο να τον βοηθήσει.
Σόρρυ αλλά όλη αυτή η μαλακία κάτω δεν υπάρχει.