3 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Πόσο σκουλήκι είσαι ρε Άτροπε.
Είπε ο overdriven την άποψη του σαν τρίτος για τον ΠΑΟΚ, και αμέσως να βγάλεις το κόμπλεξ σου.
Ο Αμπράμοβιτς πήγε όχι στην 4η ομάδα της Αγγλίας, ίσως να είναι και η 6η-7η. Και έμαθε πόσο σπουδαίο είναι να είσαι πρόεδρος της Τσέλσι.
Στον παπά λαός ε? Κάνε μία γύρα στα δημοτικά, όχι Δυτικά, αλλά Ανατολικά. Με τα κυάλια πλέον να βρείς αρειανάκι. Κάνε μία βόλτα από Βέροια, Κοζάνη, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Καβάλα, Γρεβενά, Φλώρινα, και αν βρείς αρειανά πάνω από 10% να με χέσεις. Δες ότι έχω και κόσμο σε περιοχές εντελώς άκυρες με ΠΑΟΚ (Χίο, Σάμο, Πάτρα, Καλαμάτα, Σπάρτη Κρήτη γενικά και φυσικά Πανελλήνιο Σ.Φ ΠΑΟΚ Αθηνών με 10.000 ενεργά μέλη μέσα στα 90ς), και δες εσύ που έπαιρνες τον ένα τίτλο πίσω από τον άλλο στο μπάσκετ, που ήσουν η "αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων", τι κόσμο έχεις. Κάπου έχεις κάνει λάθος εσύ νομίζω, όχι εγώ.
Θα σου πω πως έγινα εγώ ΠΑΟΚ φίλε Άτροπε, που πήγαινα σε ένα σκουληκοκρατούμενο (κάποτε, τώρα αντίο) σχολείο του κέντρου. Ενώ όλα ήταν Γκαλάκια (και όχι άρης), εγώ γούσταρα ΠΑΟΚ απλά και μόνο για τον κόσμο του. Πίκρες τότε στο μπάσκετ, μπάλα μετριότητα. Έτσι απλά. Και έγινα ΠΑΟΚ. Το γιατί, αναρωτήσου το. Ίσως επειδή είστε η πιο αντιπαθητική ομάδα, για πολύ κόσμο. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για άλλους. Δεν σας σέβεται κανείς, δεν σας εκτιμά κανείς (άντε μόνο οι Γιαννιώτες).
Αυτόν που κατηγορείς εσύ σαν τριτοτέταρτο, εσύ θα ήθελες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είσαι τριτοτέταρτος στην θέση του. Εμένα δεν μου κάνει, τερματίζω τρίτος και ξενερώνω.
Last edited by Reject; 27-03-2013 at 17:56.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.