Μάλλον τρολλ είναι.
Printable View
Μάλλον τρολλ είναι.
.
όχι, είναι πολιτικοοικονομικό σύστημα, όχι κόμμα.
όχι, το μισό κομμουνιστικό κίνημα σήμερα διαφωνεί με τη δικτατορία του προλεταριάτου.
αυτό λέμε, αν διαφωνείς με τα βασικά στοιχεία που οι αναρχικοί δίνουν στην αναρχία, μιλάς για κάτι άλλο.
α οκ disregard that, νόμιζα μιλάγαμε για την αναρχία, την πολιτική θεωρία.
διατηρώ αμφιβολίες, αλλά νομίζω ότι ο babis bakalis επέστρεψε με μάσκα αναρχικού αυτή τη φορά...
.
Κριμα και γω περιμενα μια απαντηση...
.
Κι εσύ είσαι τραγικό καραγκιοζάκι αλλά είχες ήδη 3 που σε τάπωσαν.
.
Μη μπερδεύεσαι, στο γυμνάσιο όλοι εμείς είχαμε διάσπαση προσοχής, κάναμε οχτω φεηκ, μπαίναμε στα πολιτικά sections των μουσικών φόρα, απαξιώναμε τους αστούς, κάναμε ρόμπα τους κομμουνιστάς, περιφρονούσαμε τους ψευδοαναρχικούς, γράφαμε μανιφέστα, πριν πάμε να συνεχίσουμε τα τσιμπούκια στη δουλειά.
http://www.youtube.com/watch?v=JjNmC-gdbyo
.
tote poios o logos na ginetai i sizitisi aderfe? simfwna me ta legomena sou anarxia den iparxei san orismeni ennoia, einai eksisou oti ennoia tis dinei o nikos o souvlas, o house o low culture, o rudie, o karvelas. an skasei twra o antras_apo_volo kai pei 'anarxia einai oi kampoi kai ta vouna. ki egw eimai anarxikos' tote i ennoia pou dinei autos exei oso nomima exei i ennoia pou dinei o kathenas mas, diladi katholou.genika tpt de simainei tpt. kaneis den exei dikaiwmata panw stin ennoia tis ki autos me ton diko tou monadiko tropo einai anarxikos. otan ginei i epanastasi thimisou na ton pareis tilefwno.
επειδή δεν είπα ποτέ ότι είμαι αναρχικός κι επειδή με έβαλες δίπλα στον καρβέλα, άντε γαμήσου.
Μεταφέρω και ένα "άντε γαμήσου" από τον antras_apo_volo.
Έχω υποσχεθεί ότι δε θα ξαναγράψω ποτέ στα politics of ecstasy, και παρόλο που για μια φορά στη ζωή μου το ακυρώνω, δε θα το ξανακάνω. Ακόμη και αν πέντε άτομα αρχίσουν να με βρίζουν χυδαία, δε θα γράψω ξανά στο thread αυτό. Απλούστατα, επειδή παραέχει τραβήξει αυτή η συζήτηση: η κάθε αναρχική συλλογικότητα λειτουργεί με δικούς της όρους και η κάθε κατάληψη δεν είναι υποχρεωμένη να φιλοξενεί τον οποιονδήποτε (αν και, αν μπορεί να το κάνει, κακό δεν το θεωρώ-παρόλα αυτά, δεν έχει την υποχρέωση, πολιτικό υποκείμενο είναι και όχι πανδοχείο). Επίσης, η Αναρχία είναι πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα, και μπορεί ο καθένας να τη φαντάζεται όπως επιθυμεί, παρόλα αυτά δεν παύει να έχει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Όπως λέμε Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός κτλ, έτσι και η Αναρχοκομμουνιστική κοινωνία είναι μια κοινωνία οργανωμένη και βασισμένη σε κάποιες αρχές (η κάθε κοινότητα μπορεί να επιλέγει τις αρχές αυτές, παρόλα αυτά κάποιοι κοινοί γνώμονες υπάρχουν). Αναρχία δε σημαίνει ούτε χάος ούτε μηδενισμός ούτε οτιναναινισμός. Είναι πολιτικός όρος. Τέλος, δεν απαντώ σε καμία ερώτηση, απάντηση, σχόλιο θετικό-ουδέτερο-αρνητικό προς τα σχόλιά μου (εκτός και αν θεωρήσω πως με θίγει τόσο πολύ πια...). Αυτά.
Κάτσε, δεν μπορείς να έρχεσαι στη μέση της συζήτησης, να κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες και πρωτάκουστες δηλώσεις και μετά να μη δέχεσαι και ερωτήσεις!
χαχαχα απάντα τώρα.
Που ειναι ο midnight? Γιατι δε σηκωνει το τηλεφωνο?
http://www.sday.gr/Uploads/07_10/μαντ/123.JPG
Όλα μπαίνουνε στη θέση τους.
http://www.anarchy.gr/index.php?opti...mid=50&lang=el
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ για όλα, ένα προς ένα.Quote:
Τέλος, για εμάς είναι αδιανόητο αναρχικοί να καλούνται να συμμετάσχουν σε μπλοκ του οποίου το πανώ θα γράφει ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΤΑ ΟΠΛΑ το οποίο, όπως θυμίζουν γεμάτοι περηφάνια οι οργανωτές του, ήταν σύνθημα του ΕΑΜ σε πανώ σε πορεία τον Δεκέμβρη του 1944.
Γιατί η ιστορία των κομμουνιστών δεν θα γίνει ποτέ η δικιά μας ιστορία.
Γιατί αρνούμαστε να ξεχάσουμε το αίμα των αναρχικών που χύθηκε από κομμουνιστές κατά την διάρκεια της κοινωνικής επανάστασης στην Ισπανία το 1936-39, στην εξέγερση της Κροστάνδης το 1921, τον εκτοπισμό και την δολοφονία εκατομμύριων διαφωνούντων με τους κομμουνιστές στα Γκουλάγκ (Κεντρική Διεύθυνση Στρατοπέδων) της μετεπαναστατικής Ρωσίας, αλλά και των χιλιάδων δολοφονημένων και βασανισμένων από την περιβόητη Τσε-Κα (Έκτακτη Ρωσική Επιτροπή Προστασίας της Ρωσικής Επανάστασης κατά της Αντεπανάστασης και της Υπονόμευσης).
Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεχνά ότι το 1923 έναν χρόνο πριν από τον θάνατο του Λένιν καταμετρώνται 355 στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων, 105 φυλακές ενώ το 1941 στην «μεγάλη κομμουνιστική πατρίδα» που έσφυζε πράγματι από «κομμουνιστική υγεία» οι χαρακτηρισμένοι ως «ποινικοί» ανέρχονταν σε 15.000.000 ανθρώπους περίπου δηλαδή στο 10% του συνολικού πληθυσμού!!!
Φυσικά ο καθένας μπορεί να θαυμάζει αυτά τα «κατορθώματα», και να τοποθετεί τον εαυτό του στους «εκλεκτούς» συνεχιστές του έργου του ΕΑΜ ή της ΟΠΛΑ. Όχι όμως στο όνομα των αναρχικών, όχι εκπροσωπώντας τους αναρχικούς.
ΤΙ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗ, ΤΙ ΠΗΓΑΔΑ ρε μούτρα, δεν ήμασταν ποτέ το ίδιο.
εγώ δε καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι στην Κροστάνδη ήταν αναρχικοί;
e sthn poutsara mas
"που μάλιστα θεωρήθηκε σκόπιμο να καλυφθούν πίσω από την γενική υπογραφή «Αναρχικοί-αντιεξουσιαστές» με σαφή πρόθεση εκπροσώπησης του λεγόμενου χώρου."
και η πρόταση βρίσκεται στο anarchy.gr
καλα, κι εγω γελαγα μ'αυτο.
λιγα δευτερολεπτα.
μετα σκεφτηκα, ποιος χεστηκε. μιλαμε για τους τυπους που εχουν βγαλει αυτο το κειμενο
Αυτό αναρωτιόμουν και γω βασικά, ένα λινκ σε ανακοίνωση Αρχειοθηκάριων και ότι τι.
για την "περιφρούρηση" καλά τα λένε πάντως, η συσπείρωση βγάζει εδώ και δεκαετίες τραπεζάκι ξέρω γω και τώρα αποφάσισαν οι φρικοενοπλογκανγκστερς του χώρου να κάνουν περιφρούρηση στο πολυτεχνείο.
λες και άμα ήθελαν τα κνατ δε θα τους σάπιζαν.
α καλαααα.
Στη φιλολογία περί περιφρουρήσεων να αναφέρουμε φυσικά ότι στην χθεσινή εισβολή των κρατικών λειτουργών στο ΑΠΘ όταν το ΚΟΥΡΑΔΙΣΤΑΝ των αναρχοάπλυτων ευκαιριακών αγωνιστών έτρεχε έντρομο εδώ κι εκεί ήταν η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ του μπλοκ των φοιτητικών συλλόγων που συγκρούστηκε δυναμικά με τις δυνάμεις καταστολής, τις εκδίωξε από τον χώρο της Θεολογικής και στην συνέχεια περιφρούρησε δυναμικά και έμπρακτα το άσυλο, στέλνοντας πολύ ήχηρο μήνυμα ότι είναι και θα παραμείνει εφαλτήριο αγώνων.
Κάτω η αναρχία, ζήτω ο κομμουνισμός.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=8...289&mid=0&pn=1
Εσύ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ρε παλιομαλάκα, απ' αυτά που σε είπε στο τηλεφωνάκι ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ;
Αφενός είναι καταφανές από τα δεκάδες βίντεο που έχουν αναρτηθεί, αφετέρου είναι ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ότι συνέβη ακριβώς έτσι και στο τέλος τα ξέρω όλα εγώ.
dythor φέτος αναρχικός, του χρόνου τι;
Γελανε και οι πετρες.Quote:
περιφρούρησε δυναμικά και έμπρακτα το άσυλο, στέλνοντας πολύ ήχηρο μήνυμα ότι είναι και θα παραμείνει εφαλτήριο αγώνων.
Το ER Section, The Politics Of Ecstasy (sic) μου αρέσει γιατί υπάρχει μια ειδίκευση. Ο katwrimos ασχολείται μόνο με το πόσο γαμάνε οι οικονομολόγοι, οι deggial/phoebus με το πόσο δε γαμάνε οι άθεοι, o stam με το πόσο γαμάει τον φίλο του τον εθνολόγο, ο Agoraphobic με το ποιός γαμάει το ΝΑΡ, και ο Βύντρα με το πόσο σε γαμάνε τα ναρκωτικά.
Μπα ειναι απο την ολη φιλολογια των αριστερουληδων τοσα χρονια για το ασυλο που προστατευει την ελευθερη διακινηση ιδεων και τετοια πραγματα , αντι να καταλαβουν οτι ΚΛΑΙΝ αν εχεις 'ασυλο' στον χωρο των πανεπιστημιων υπο την προστασια καποιου θεσμου, το θεμα ειναι να κερδισεις μονος σου τετοιους χωρους και φυσικα να μην το δικαιολογεις με την πιπα ολκης της 'ελευθερης διακινησης ιδεων' αλλα απλα οτι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ/ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
PS Νταξει αυτο με τα ντραγκζ εχει καταντησει αηδια κοιταχτειτε στον καθρεφτη ρε λασπολογοι φαρισαιοι doublethinkers
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ