geia kai xara!
exei kaneis sas idea poios kai an tha anoiksei to live prin apo tous FNM?:wink:
Printable View
geia kai xara!
exei kaneis sas idea poios kai an tha anoiksei to live prin apo tous FNM?:wink:
για sector illusion άκουσα κάτι
mpa re...den paizei na dextoun :P
xaxaxaxa
pou se agorina?
45 ευρώ λένε. γελάει ο κόσμος.
απ' έξω και αν, μάλλον θα βαριέμαι αυγουστιάτικα.
Eίναι όμως πραγματικά αλητεία τα 45. Δεν είναι δα και οι εβανέσενς εποχής φωλεν.
pate kala? pali kala egw fovomoun gia parapanw
paw 6 tou mhna pairnw to penhntariko tou lwri, agorazw faith no more ticket kai me ta 5 eura pinw kai gaife exarheia kai mou periseioun kai gia to metro lefta
Εγώ είμαι της φάσης "γουάο, ακόμα δεν το πιστεύω ότι έρχονται εδώ, δε με νοιάζει η τιμή", αλλά οκ, είμαι θυματάκι οπότε δεν πιάνεται η γνώμη μου.
Τεσπά, χαλαρό το βλέπω το 45αράκι, τι σκατά, δεν είχαμε και πέρυσι πιθανότητες να τους δούμε.
Και παίζουνε και μιάμιση ώρα+, για τα δεδομένα της ένδοξης ελλάδος μας δεν είναι τεράστιο κλέψιμο.
Και ενιγουέιζ, όποιος βρίσκει άδικη την τιμή προφανώς δεν μπαίνει με εισιτήριο, κάνει ακροβατικό και μπαίνει μάγκας, αλλά μην ακούω αηδίες τύπου "αν δε βαριέμαι θα έρθω", γιατί να μπεις στον κόπο, όμπβιουσλι δεν σου αρέσουν. Όχι αρκετά για να ξεκουνηθείς έστω.
Φάνισμεντ όμως αν ήσουν εκτός Αθηνών, που δεν ξέρεις τα κατατόπια, τα ακροβατικά και τις ιστορίες που λες, προφανώς και θα το σκεφτόσουν οχτακοσεςδύο φορές αν θα πας. Καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι έτσι καθώς δεν σ' αγγίζει, είναι όμως το συνολικό πάνε, έλα μείνε, πιες μια μπύρα, μαζί με το τικέτο ένα 80άρι στην καλή. Είναι πολλά τα λεφτά ΄Αρη.
Φανμπόι είπαμε, θα έκοβα τον κώλο μου για να βρω τα λεφτά, αλλά φυσικά μιλάω εκ τους ασφαλούς. Αλλά διάολε, γουσταρά αρκετά για να δώσω πολύ περισσότερα από 80 ευρώ και να τους δω αλλού, όταν ακόμα δεν υπήρχε τίποτα επίσημο για Ελλάδα. Ε και δε μου περισσεύανε ξέρω γω. Και νομίζω ότι αυτό ήταν το πόιντ του από πάνω μεσιέ, ότι δηλαδής η τιμή του εισιτηρίου είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας-βαρύτητας του λάιβ.
Μ' αυτό που λες εσύ συμφωνώ σε γενικές γραμμές.
Φυσικά αν το θέμα συζήτησης είναι αν αξίζουν ή όχι τα 45 ευρώ, θα γελάσω ψιλονευρικά και δεν θα πάρω μέρος.
αχμ, όχι you're?
Vic μετά από την ιστορία με τους κόφτες που μου έιπε ο Burnin', έχεις το απόλυτο respect:D
Τώρα για τις τιμές τα έχουμε ξαναγράψει. Μην τα ξαναλέμε κάθε φορά
Ποιούς κόφτες ρε παιδιά;...
xaxaaxaxaxa! Κάπου κοντά στην εθνική οδό σε κάτι φράχτες.....
LOL. :twisted:
Πολύ κλεψιά τα 45, το είχα σίγουρο ότι θα πάω αλλά τώρα δεν τον κόβω κιόλας. Με 109 ευρώ τους είδα στο τριήμερο νοβαρόκ μαζί με μετάλλικα και χίλιους δύο άλλους. Σόρι που δεν έχω γράψει ριπόρτ ακόμα. Πάντως ήταν εντελώς απολαυστικοί, όσοι γουστάρετε έστω και λίγο μην τους χάσετε.
Αν και τους είδαμε θα ξαναπάμε. Θέλω 2ωρο σετλιστ αυτή τη φορά και όχι 80 λεφτά.
makari na mporousa na pairna ki egw eishthrio..alla eimai apo nhsi kai oloi oi gnwstoi mou apo athens einai diakopes..kai etsi perimenw apo ta mpourdelosite iticket.gr kai ticketquest.gr mpas valoun online eishthria gia na koimh8w kai gw epitelous hsyxos!
elpizw na prolavw!
thx για την ενημέρωση φίλε, κράτα μας updated!
Βερολίνο, 40 ευρώ είχαν, αλλά έπαιζαν και δύο support. Εμένα πάντως καλά μου φαίνονται τα 45 για το μπουρδέλο μας. Περίμενα καμιά 60αρού.
by the way μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να προμηθευτώ εισητήρια online?
Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να μου απαντήσει.
Αν τους χάσω θα αυτοκτονήσω,είμαι σίγουρος.
:)
χμ γενικά η didi χρησιμοποιεί τους τρεις παρακάτω ticket retailers, τσέκαρε:
e-Ticketland
Ticketmania
GigFinder
Να και η αφίσα
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/.../fnmposter.jpg
Έχουν ξοδέψει τα κέρατά τους για όμορφες αφίσες και εισιτήρια.
200 γραφίστες + σχεδιαστές εργάζονταν μέρα νύχτα.
xaaxaaxaxa trou
http://www.productivesolutions.ie/im...ffice-logo.jpg
Ο,τι καλύτερο για προώθηση συναυλιών!
Πόσο μικρά μυαλά παίζει να έχετε;
Αν θέλετε να δείτε φρου φρου και αρώματα να πάτε στον Timberlake παλιοgay!
Εδώ είναι συναυλία rock και όχι καλιστεία.
Μου θέλετε και όμορφες αφίσες..Ουστ!!
Ο άλλος μου στειλε τσοντοσαϊτ αντι για τα site που έγραφε ότι είναι.
Έχε χάρη που είσαι τόσα χρόνια στο forum.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
καινουριος ε? αραξε λιγο και θα ρθουν και τα παιδια να γνωριστειτε.