υπάρχουν στο ίντερνετ τα βιβλιά, στην σελίδα του υπουργείου αν θυμάμαι καλά.
Printable View
ΜαθηματικάΙ και 'δω.
Τι να τα κάνεις τα βιβλία του λυκείου μωρέ, βιβλίο στην σχολή δεν σας δίνουνε; Όσο να'ναι από τα εκτρώματα που ήταν του σχολείου, καλύτερο θα 'ναι.
Επίσης, ποια εξεταστικοκατάθλιψη, έχω να περάσω μάθημα και 'γω δεν θυμάμαι από πότε, εξεταστικοαπάθεια καλύτερα.
δηλαδή οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αν ασχοληθείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπάρχει πιθανότητα να μην περνάς μαθήματα; Άρα οι ξέρωγω μερικές χιλιάδες ανά την Ελλάδα που παίρνουν πτυχίο κάθε χρόνο είναι τι, διάνοιες;
Μερικοί που νταξ, έχουν τελειώσει και ένα πολυτεχνείο...: Σαφέστατα ναι.
Τι εξεταστικοκατάθλιψη ρε, πού να'χατε τελειώσει και να ψάχνατε για δουλειά τώρα, εκεί να δείτε κατάθλιψη
Ζείστε τώρα που είστε ακόμα φοιτητές γιατί μετά έρχεται το μανίκι
Σωστος.
den antilegw alla otan h fasi enos foititi ftanei sto ptyxio h mpoulo dikaioumaste ki emeis na agxwnomaste ligo.
toulaxiston stin periptwsi sou den exete pro8esmies kai tetoia. kai mia metria douleia na breis mporeis na sinexiseis to psaksimo mexri na breis kati pou se kaliptei.
ΓΑΜΩ το πανεπιστήμιο, εύχομαι να καεί μέχρι και η τελευταία του γωνία και ας είμαι και γω μέσα. Πάω για 3η εξεταστική με κανένα μάθημα περασμένο, καρκίνος.
gamw ka8e poustara pou otan diname panellinies elege "to 8ema einai na mpeis se mia sxoli, apaks kai mpeis kapoia stigmi 8a vgeis".
skata ston tafo sas apatewnes
http://4.bp.blogspot.com/_B2o-gXUaMw...fin_finito.png
:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:
χρωστάω 26 και έχω πάει να δώσω 7, 2 έχω περάσει και παίζουν άλλα 2
αυτή τη στιγμή έχω αγχωθεί,
άμα πέσω στα 15 με 18 θα είμαι γαμώ
7 μαθήματα δεν είχα καταφέρει να δώσω ποτέ. Μόνο μια φορά 6.
6 ακόμα και τέλος. Δηλαδή είμαι με τα ίδια απ' τον Ιούνη που στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.
Μου φαίνεται βουνό.
Εξεταστικοκατάθλιψη :(
Κοιταξε, στα πολυ γρηγορα, Κβαντομηχανικη ΙΙ, Ηλεκτρομαγνητισμος ΙΙ, Στοιχειωδη Σωματιδια, 2 μαθηματα του Ζαχου* (απο ΗΜΜΥ) σχετικα με κουμπιουτερζ (γελαει ο κοσμος), Ημιαγωγοι, Μιγαδικη Αναλυση, Ατομικη και Μοριακη Φυσικη ηταν μαθηματα τα οποια χρωστουσαν και εδιναν οι περισσοτεροι φοιτητες ΠΟΛΛΕΣ φορες. Τα 3 απο αυτα τα ειχα μεχρι πτυχιο. Βαλε μερικες Αναλυσεις (3), μερικες Μηχανικες (4), μερικα εργαστηρια (3) που ειχαμε στα πρωτα 2 ετη και αρκετοι χρωστουν αρκετα απο αυτα, βαλε μερικα μαθηματα που μπορει οπως λες να ηταν πιο πρακτικα με εργασιες κτλ, αλλα σου ετρωγαν το χρονο (εχασα ενα εξαμηνο για Επιταχυντικες Διαταξεις και εδωσα μονο 3 μαθηματα σε εκεινη την εξεταστικη), δε θελει και πολυ για να ανεβει ο αριθμος των χρωστουμενων. Παντως ο κλαδος μαθηματικου της σχολης μας ειχε και λιγοτερα μαθηματα, και πιο ευκολα σε γενικες γραμμες.
* Ειδα τον Ζαχο να μπαινει προχθες στο πανεπιστημιο μου και μιλουσε με αλλον εναν Ελληνα και εμεινα μαλακας. Αν δεν εχεις τελειωσει ακομα, πεστου οταν τον δεις "τι γυρευες απεναντι απο το Empire State ρε κακομοιρη?" :P
1. Έχω τελειώσει και δεν απευθύνω το λόγο σε καθηγητές ΗΜΜΥ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
2. Ναι βρε πουλάκι μου, κι εγώ είχα τέτοια μαθήματα αλλά τελικά οι αναλύσεις στο πολυτεχνείο δεν είναι και απειροστικός λογισμός του μαθηματικού, αυτό λέω. Είναι πιο βατά και περιορισμένα τα πράγματα, σε σημείο που άμα ασχοληθείς*, το δώσεις δύο φορες (μάξιμουμ δηλαδή) και δεις τι παίζει με τα θέματα, ε, το περνάς.
*όπου ασχοληθείς, εννοώ διαβάσεις. Δεν παρακολούθησα ποτέ φυσικομαθηματικά.
δουλεύω ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ :evil:
Εξεταστικοκατάθλιψη :(
Λίγο μικρότερη εξεταστικοκατάθλιψη, μιας και πέρασα με ΟΧΤΩ το μάθημα στο οποίο τον Ιούνη είχα κοπεί με 4.2 :touched: (Οργανική Ι).
Επίσης προχθές συνειδητοποίησα ότι τελικά πέρασα άλλο ένα μάθημα τον Ιούνη ενώ μου είχαν πει ότι είχα κοπεί, απόδειξη του πόσο φοβερή οργάνωση έχει η σχολή μου. Μου λένε ότι κόπηκα, επέμεινα ότι δε γίνεται γιατί ήξερα ότι είχα γράψει, συν το ότι μετράει το εργαστήριο άρα θα έπαιρνα καμια μονάδα κι απ' αυτό, με διαβεβαίωσαν ότι δε μετράει το εργαστήριο και ότι είχα κοπεί με 4. Τι να κάνω, είπα οκ θα το ξαναδώσω και δεν έκανα τον κόπο να ξανακοιτάξω όταν αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα.
Τελικά χθες τυχαία είδα ότι έχω πάρει 5. Παίρνω τηλέφωνο στη γραμματεία του αντίστοιχου τομέα και μου λένε ότι ο βαθμός του εργαστηρίου μετράει κατά 20%. Ό,τι ναναι.
...
cookie τι σχολη;
xhmeiko
περί χημείας, σήμερα έδινα ανόργανη Ι , και δεν έχω ματαδεί τέτοια εξεταστικοκατάθλιψη σε 3-4 αίθουσες
αλί σε μας!
Όπου υπάρχουν χημικομαθήματα παίζει αρκετή κατάθλιψη
Ενώ τα φυσικομαθηματικά χαρίζουν την ευτυχία απλόχερα. :D
υπαρχει εδω κανας μαθηματικος ? αναγκη
πες τι θες!
0+0=14%
Δίνω προτελευταίο μάθημα για πτυχίο ενώ με έχουν πάρει σε ένα μεταπτυχιακό και γράφω 4-5, ο καθηγητής (ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ) μου λεει με 4.5 μπορεί να σε περάσω, με 4 ξέχασε το και θα βγάλω βαθμό στις 30 Οκτώβρη, πες τους να περιμένουν λίγο στο μεταπτυχιακό. Οι άλλοι πουτανας γίοι ζητάνε 1000 ευρω (χίλια ευρώ ρε πούστηδες) για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ μέχρι την παρασκευή. Αν δεν πάρω πτυχίο δεν τα παίρνω πίσω. ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ, πάω στα μαστίχια.
Μην κανεις μαλακιες, ο ΜΟΝΟΣ λογος για να κανεις μεταπτυχιακο/διδακτορικο ειναι να συνδυαζεται με μια ευκαιρια, ειτε αυτο ειναι καποια υποτροφια στο εξωτερικο, ειτε συγκεκριμενη συνεργασια με γκρουπ στο οποιο υπαρχει μελλον και εξελιξη, αλλιως γαμησε τους ολους, πιασε μια δουλεια (ευκολα τα λεω, αλλα ξερεις τι εννοω) να βγαζεις κανα λεφτο και να εχεις και προυπηρεσια και μετα σπασε και το αμαξι του καριολη που σου ειπε αυτη τη μαλακια. Ζωα γαμημενα.
Ace, πού είναι το μεταπτυχιακό; Ρωτάω γιατί αν είναι Αγγλία, θα σε πάρουν και αργότερα, τα λεφτά σου θέλουν, να επιμείνεις και να τους πεις ότι έχεις μπλέξει με βλάκα καθηγητή και θα τους δώσεις τα λεφτά όταν είσαι σίγουρος. Διαφορετικά, μην αγχώνεσαι τόσο, σε μάστερ που σε πήραν φέτος, θα σε ξαναπάρουν και του χρόνου σίγουρα. Τώρα φαίνεται βουνό αλλά μην τρελλαίνεσαι, πραγματικά.
Ελλάδα είναι, στη ασοε. Και δεν είναι καν τόσο καλό ή κάτι που θέλω πάρα πολύ, απλα λίγο fml η φάση.
Λιγο κα8υστερημενη (χρονικα ε q: ) απαντηση,
@animae: εχω αρκετα ακομα, 20 πες πανω-κατω. Χοντρη πικρα για φυσικο κ τετοιο ετος (καλα που εχω παρει φτυχιακη) κ παραλληλα δουλειες κλπ.
@Weiss: οπως τα λες ειναι, παιζει να σαι απ' τους μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου ερημοσπιτες που 3εστομιζουν την πραγματικοτητα.
@quote cancer: "gamw ka8e poustara pou otan diname panellinies elege "to 8ema einai na mpeis se mia sxoli, apaks kai mpeis kapoia stigmi 8a vgeis".
skata ston tafo sas apatewnes", χιλια δικια, απ' τα μεγαλυτερα κ πιο επιπονα ψεματα που ακουσα ποτε - τοτε ακομα μου χε μεινει λιγη α8ωοτητα να πιστευω σ'αυτα που μου λεγαν.
Και τι περίμενες να σου πούν τότε;
Διάβασε και λιώσε μαλάκα για να έχεις το δικαίωμα να δίνεις εξετάσεις ώστε να διαβάζεις και να λιώνεις ακόμα χειρότερα, να σπάνε τα νεύρα σου, να μπλέξεις με μαλάκες, και όταν τελικά τελειώσεις και τη σχολή να είσαι άνεργος ή/και να σε εκμεταλλεύονται χειρότερα από μαύρη πόρνη στην πατησίων;;;
Γαμώ το μυαλό μου το σάπιο (inb4 είσαι ο βλάκατακ, ποιό μυαλό κλπ κλπ) κάηκε το σημερινό μάθημα και τώρα καλό Ιούνη το πτυχείο....