Μ' αρέσεις Koiliasamprela. Ρίξε το σεντόνι. "Πελάτης" ήταν η μαγική λέξη. Με συγκίνησες. Προς τον τύπο που ο εγωισμός του έχει φτάσει κόκκινο, ξαναλέω, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη "εταιρεία" του. Έτυχε να 'ναι οι Hulud. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Καταλήγουμε, πάντως, στο ότι η Ελλάδα είναι παγκoσμίως η εξαίρεση του κανόνα!
Στον τύπο πιο πάνω (dewalex), που ωρύεται. Η προστακτική που χρησιμοποιείς σε όλο το κατεβατό σου και οι τσαμπουκαλίστικοι χαρακτηρισμοί σου, όχι μόνο Ελληνάρα σε κάνουν αλλά και κάτι πολύ χειρότερο. Αν ήξερες να διαβάζεις (ορθογραφία δε ξέρεις, τουλάχιστον διάβασε) θα έβλεπες ότι το θέμα δεν η WAK. Αν σε τσαντίζει ο τρόπος που παραθέτω τα επιχειρήματά μου, χέστηκα, μην με διαβάζεις, απλό είναι. Τράβα ρίξε μία να στανιάρεις τώρα (είδες, με κόλλησες την προστακτική σου):)
Quote:
Δεκτό.
Αλλά μια διευκρίνιση αν μου επιτρέπεις.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διοργανωτή με την έννοια που έχεις στο μυαλό σου.
Προσπαθώ είτε διοργανώνοντας συναυλίες είτε συμμετέχοντας σε συναυλίες είτε
απλά παρακολουθώντας συναυλίες να στηρίξω και να ενισχύσω αυτή την σκηνή.
Όπου σκηνή ίσον hardcore / punk (για μένα μιλάω).
Δεν με θεωρώ κάτι διαφορετικό από σένα και δεν θέλω να είμαστε κάτι διαφορετικό.
Όσο πιο πολλά παιδιά συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε αυτό, τόσο το καλύτερο.
Γιατί, και ας σου φανεί αφελές, δεν πρόκειται απλά για μουσική (για μένα μιλάω, το ξαναγράφω)
αλλά για τρόπο ζωής και ολόκληρη νοοτροπία.
Μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε μια μπάντα, να στήνει συναυλίες σε μαγαζιά, στέκια,
καταλήψεις, πλατείες, να έχει ένα distro, να βγάζει ένα fanzine, να έχει ένα site στο
internet, να μοιράζει flyers, να βγάζει φωτογραφίες, να έρχεται στις συναυλίες χωρίς
τον παθητικό ρόλο του θεατή - καλλιτέχνη, διοργανωτή - πελάτη, και εγώ θα είμαι 2πλα χαρούμενος.
Αυτά τα ολίγα.
Ίσως σου φαίνεται αφελές, ουτοπικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεκτό και πάλι.
Απλά σου καταθέτω την άποψή μου, διαβασέ την και ας διαφωνείς, θα χαρώ.
Και στην τελική γιατί να μην το κάνεις μόνος σου;
Οι άλλοι καλύτεροι είναι από σένα;
Πίστη στον εαυτό σου και θέληση χρειάζεται.
Αν μου απάνταγες εξ αρχής μ' αυτό το ύφος θα είχαμε κάνει μια πολλή καλύτερη κουβέντα. Αλλά το πήρες προσωπικά, ενώ δεν έπρεπε. Ίσως, ήταν και λιγουλάκι δικό μου λάθος αυτό. Θα έπρεπε να βάλω άλλη μπάντα, εκτός WAK [θα παρεξηγιόταν κάνας άλλος;]. Έθιξα ένα θέμα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αυτά που λέω πάντως, μόνο αβάσιμα δεν είναι. Όποιος έχει μάτια και αυτιά, βλέπει και ακούει. Αν εκτίθεσαι, πρέπει να να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική.
Υ .γ. Αν χέσεις το An, δεν γλυτώνεις από ένα βάρος 1000ευρώ; Απορία μου, μαγαζιά με μικρότερο νοίκι δεν παίζουν; Όταν μπλέξεις όλα αυτά, μαζί και τους σπόνσορες και τα ΦΠΑ που ανέφερες, θες δε θες, μπαίνεις στο ρόλο διοργανωτή-πελάτη που εσύ αρνείσαι. Το τελευταίο το αναφέρω σαν γεγονός, δεν στη λέω.