:pink:
Printable View
:pink:
Νομίζω ότι ο φρικ κοροιδεύει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την επικοινωνιακή πολιτική του γαυρου - όπως κορειδεύατε (μαζί κι εμείς, ο φρικ πρωτοστατούσε αν θυμάμαι καλά!) το κάζο με Ένχελααρ το καλοκαίρι. Ισως αντί για υποστήριξη στον τρόπο που τα χειρίζεται τα πράγματα η διοίκηση και οι ΑΡΔ του γαυρου, να ήταν καλό να σιγοντάρετε με τον φρικ.
Τώρα για το ξεπάτωμα, δεν ξέρω, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια στο πρωτάθλημα (χωρίς το φετεινό που λείπει ένα ματς) έχουμε 6-4-1 στο ΟΑΚΑ και έχετε 6-4-1 στο καραισκακη. Πραγματικά μεγάλο ξεπάτωμα, δεν ξέρω πώς περπατάμε δηλαδή.
ε μπραβο σας
φχαριστούμε
μιλαμε για τα ιδια ατομα "λολ, τον Ριβαλντο θα παρετε ρε παλιατσοι"
δοξα τω Ζιο, απο παικτουρια στην ομαδα παραπονο δεν εχει κανενας. Εχουμε δει. Επρεπε να περασουν 13 χρονια να ρθει ο Σισε, για να δειτε παικτη πανευρωπαικης κλασης.
ενταξει ο Εκι δε μετραει ηταν = 2 Ριβαλντοι.
Τι σχέση έχει αυτό όμως με αυτό που λέει τώρα; Άδικο έχει ότι προσπαθούν να σας πουλήσουν φύκια εδώ και κάτι βδομάδες (μην πούμε μήνες);
δε πιστευω οτι μας πουλησαν φυκια. Η ιδια η Μαρσειγ λεει οτι η προταση εγινε. εκτος αν τους εχουμε κολληταρια, οποτε πασο.
Κάποια πρόταση έγινε. Όλο το παρασκήνιο όμως με το "θέλει ο παίκτης", "θέλει η ομάδα", "εκατόνοχτακόσα μύρια τη βδομάδα" κλπ, μάλλον ήταν κάπως αστεία, μαζί με τα "γιοβανοβιτς για εναλλακτική" και άλλα τέτοια. Από μέρα σε μέρα ήταν άλλος ο λόγος που δεν ερχόταν, μόνο άρνηση της γυναίκας του δε βρήκαν (κλασικό). Είναι παντρεμένος; :-o
ψηνεσαι?
για λεγε ρε οντονιαν
τι προταση εγινε τελικα
να μαθουμε και μεις αφου τα ξερετε καλυτερα
Οντονιάν τον Χρυσικόπουλο τον έχουμε κράξει άπειρες φορές, όπως και τον Κρόκους φυσικά. Στην περίπτωση Μπεν Αρφά αδυνατώ να κατανοήσω πού έγινε το λάθος, ήταν μια μεταγραφή εξορισμού δύσκολη, δεν έγινε, οκ, από δω και πέρα θα φανεί τι σχεδιασμό (δεν) είχαν κάνει. Τώρα μιλάς για αυτά που γράψαν οι εφημερίδες, ε στα παπάρια μας, λες και δεν ξέρεις πώς λειτουργούν, δες πόσοι KILLERS έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό ξερωγώ.
και hummers
Τα δευτερα της Λιβερπουλ δεν μετρανε ρε Μαξ.
Το θεμα ειναι, εξηγειστε μου και μενα, η "επικοινωνιακη πολιτικη" που κολλαει, και απο που ως που παρομοιαζεται η συγκεκριμενη περιπτωση με την περιπτωση Ενχελαρ. Δε θυμαμαι καμια διοικηση του Ολυμπιακου να διαβεβαιωνει τον κοσμο οτι ο παικτης ειναι "κοκκινος". Εγινε μια προταση, δεν την δεχθηκανε, κι αυτο ειναι. Εχει γινει 100αδες φορες σε μενα οταν παιζω μανατζερ, ασε που τις περισσοτερες φορες δεχεται η ομαδα και ο παικτης μου λεει οτι δε θελει να ερθει γιατι δεν εχω τα resources to meet his demands το μουνοπανο. :D
Παίδες σοβαρευτείτε. Τον φρικ υποστήριξα που έκανε χαβαλέ με τις εφημερίδες σας κυρίως, οι οποίες όμως παίρνουν γραμμή από πιο πάνω. Να μου λέτε ότι ο πρωταθλητης δεν είναι όργανο του γαυρου στην ουσία, είναι αστείο. Σα να λέμε εμείς ότι ο Γιαννακόπουλος δεν ελέγχει τι γράφεται στην πρασινη.
Και ειλικρινά ρε αμνίζιακ, κόφτε αυτό το επιχείρημα "δες τον ΠΑΟ". Τον είδαμε και κράζουμε ΚΑΙ εκεί. Αυτό στην ουσία λέω, κόφτε την υποστήριξη στους σάπιους τριγύρω του ποδοσφαίρου που πουλάνε μούφες. Όσο πιάνουν αυτά, τόσο θα τα δίνουν από τις ομάδες και θα τα γράφουν στις εφημερίδες.
Οντονιάν έχουμε βαρεθεί να κράζουμε τους δικούς μας, όλη τη χρονιά μιλάμε για το πόσο μαλάκες είναι που άφησαν μισή την ομάδα, πού την είδες τη στήριξη; Για τον Μπεν Αρφά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι το άξιο κραξίματος υπάρχει, η μόνη επίσημη δήλωση που θυμάμαι από την ΠΑΕ είναι να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που λέγαν ότι συμφώνησε ο παίχτης.
Εντάξει, αν νομίζεις ότι μόνο οι επίσημες δηλώσεις είναι η φωνή μιας ΠΑΕ, το δέχομαι. Το θεωρώ αφελές του κερατά όμως. Οι περισσότερη (συντριπτικά) επικοινωνία των ΠΑΕ με τον κόσμο γίνεται με τροφοδοσία των ΑΡΔ ανεπίσημα.
Επίσης δεν απάντησα σε σένα όταν έγραψα, αλλά σε όσοι την είπαν στον φρικ.
Δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί ήταν μάλλον άσχετο.
Συμπαράσταση πότε; Όταν έφερε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, είναι δυνατό να μην χαρούμε; Τεράστιοι παίκτες κι ας ξεχνάει τον βραζιλιάνο ο μιτσμανν και ο φιξξξερ όταν λένε για τους μεγάλους του ΠΑΟ.
Από την άλλη κράξαμε γερά με άλλες φάσεις. Έτσι πρέπει.
Νομίζω ότι σαν οπαδοί_Ολυμπιακού το τελευταίο μεγάλο παραμύθι που φάγαμε ήταν το "φτιάχνουμε γήπεδο και έχουμε περισσότερα έσοδα και φέρνουμε παιχταράδες και φτιάχνουμε ομαδάρα για Ευρώπη". Κράτησε χρόνια, δικαιολογημένα, αλλά νομίζω ότι πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μια ζωή θα μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο. Όταν λέω "όλοι" εννοώ τους ανθρώπους, όχι τους ουγκ. Από τότε που το ξεπεράσαμε αυτό πέφτει τρελό κράξιμο κάθε χρόνο (θυμίζω φιέστες με το γήπεδο να κράζει για το πούναι_ο_Ντουντού, Ριβάλντο κτλ). Δηλαδή πραγματικά δε μπορώ να δω πού τη βλέπεις τη στήριξη.
Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά μόνο όταν ενισχύεται η μια ομάδα (Ολυμπιακός - ΠΑΟ) κάνει καλές μεταγραφές και η άλλη, οπότε ότι δε νομίζω να χαλάνε ιδιαίτερα κανέναν Ολυμπιακό οι καλές μεταγραφές του ΠΑΟ. Τόσα χρόνια που παίζατε με Δάρλες και Κώτσιους και Λεοντίους τη βγάζαμε με Καφέδες και Γεωργιάδηδες και Ντομίδες. Οπότε και τώρα στηρίζουμε KILLERS.
A δε τα λέω αυτά για να απαντήσω σε κάτι που είπες, στα πλαίσια της όλης κουβέντας είναι.
Αδερφέ δε μιλάω εδώ με όλη την κερκίδα του γαυρου, μιλάω με συγκεκριμένους γιούζερς. Βλέπουμε πολύ συχνά προσπάθειες να βγει λάδι η διοίκηση του γαυρου (ή τουλάχιστον καλύτερη από του ΠΑΟ, που για κάποια άρρωστα μυαλά είναι το ίδιο), είτε αφορά μεταγραφές, είτε επικοινωνία και πολιτική, είτε ευθύνες για τη βία κλπ. Φυσικά είπαν αρκετοί γαυροι για το ότι δεν αγοράστηκαν παίκτες, αλλά προς θεού μην το πει κανένας ΒΑΖΕΛΑΣ, θα του πούμε ότι κι εκείνος δεν πήρε ΧΑΜΕΡ (μαιταλ). Αν πει δε τίποτα για αεροβόλα, ενστάσεις και άλλα τέτοια, θα γράψουμε και δυο σεντόνια, έτσι για να πνίξουμε τη λογική στη φασαρία.
Τώρα για το αν χαλάνε τους γαυρους οι μεταγραφές ΠΑΟ, δεν ξέρω να σου πω. Εγώ πιστεύω ότι τους χαλάνε σίγουρα από σπόντα, γιατί με καλούς παίκτες παίρνεις πρωτάθλημα. Στο ελλάντα έτσι κι αλλιώς μετράει κάτι άλλο;
Χμ, για τον Νινιάδη έχω τον απόλυτο σεβασμό. Όσο λίγο έχω διαβάσει ρεπορτάζ γαυρου, οι επιλογές του είναι συνήθως σωστές. Άσχετα αν ο θειος έχει one man scouting team και συνήθως τον γράφει στα παπάρια του και παίρνει αυτό που θέλει. Και το λέω κυρίως για τους παίκτες που δεν ήρθαν και τελικά αποδείχτηκαν καλοί. Άσε που δεν έχει κανέναν βαρύγδουπο τίτλο όπως ο Αντωνίου, απλά παίκτες βλέπει.
Φιλτατε Οντονιαν, μη μου σπας τα νευρα με βλακειες απογευματιατικα. Εγω απλα δηλωσα την διαφωνια μου στο ποστ του Μαξ Πειν. Αν μη τι αλλο, θα πρεπει να σε προβληματιζει περισσοτερο οταν σε μια ανουσια μαχη εντυπωσεων για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (ακα εχει φερει τους πιο ευρωπαιους/διεθνεις παικτες) ο Μαξ ξεχναει τον Ζιλμπερτο και βαζει τον ΙΓΚΟΡ ΜΠΙΤΣΚΑΝ. Εμενα προφανως ο Ζιλμπερτο μου περασε πρωτος απο το μυαλο, αλλα προτιμω να μην παρω μερος σε μια τετοια ανουσια κοντρα, αυτο ομως δε μου αφαιρει το δικαιωμα να κανω το ισαξιο με ΛΟΛ ποστ μου για τον Μπιτσκαν, ετσι δεν ειναι? Αν με αφηνεις φυσικα.
Οσο για το συγκεκριμενοι γιουζερς βγαζουν λαδι τη διοικηση, την τεχνικη ηγεσια, τον λαο του θρυλου κτλ, ειναι λιγο αντιφατικο να ακουω συστασεις απο τους γαυρους του φορουμ να μη βριζω τον Κοκκαλη (εστω κι αν το γραφουν για πλακα, η οποια πηγαζει απο το γεγονος οτι τον εχω οντως σκυλοβρισει) αλλο και να ερχεσαι εσυ να λες το αντιθετο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπερδευομαι τελικα, με ποιον ειμαι? Μηπως ειμαι ΑΕΚ? Να το ξερω δηλαδη.
Και για να τελειωνει το παραμυθι γιατι μπορει μετα απο δεκαδες ποστ σχετικα με οτιδηποτε "γαυρικο" να μην το εχεις καταλαβει, αλλα εδω και χρονια μου τη σπαει οτιδηποτε "γαυρικο" εκτος απο τους εκαστοτε παικτες και μερικους προπονητες. Ο Κοκκαλης αισχρος, οι οπαδοι αισχροτεροι και τυφλοι, μερικοι εκ των προπονητων απλα καρικατουρες και γενικοτερα το ελληνικο πρωταθλημα τραγελαφικη παρελαση πτωματων (σε ομαδες αναφερομαι). Αυτο δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να αποτελει λογο να μη μιλαω και να μην κοροιδευω αντιστοιχες καταστασεις σε αλλες ομαδες, ειδικα σε ενα φορουμ που κανουμε χαβαλε. Γιατι μπορει να ειμαστε μπουρδελο, αλλα εσεις ειστε μεγαλυτερο ρε γαμωτο, χωρις καμια προκαταληψη πραγματικα. Με εξαιρεση φετος που κανατε καποιες καλες μεταγραφες, οι μεταγραφες_ΠΑΟ αποτελουσαν ολο και πιο αστειο ανεκδοτο χρονια με τη χρονια. Αμφιβαλλεις?
Εχε χαρη που δεν εχω τις κακες μου και σου μιλαω πολιτισμενα μονο και μονο επειδη επεστρεψε ο Τρεζορ Λομανα. :grin:
Δεκτό φίλτατε, κάνε το λολ ποστ σου. Αλλά αφού σου ήρθε στο μυαλό ο Ζιλμπέρτος, αντί να απαντήσεις στον Μαξ μόνο, γιατί δεν απάντησες και στον μιτσμαννο, να του τον θυμίσεις, αφήνοντας την υποψία ότι συμφωνείς μαζί του; Όχι τίποτα άλλο, αλλα να μη μπερδευτούμε κι εμείς οι χαζοί ΒΑΖΕΛΕΣ.
Διότι εσύ μπορεί να νομίζεις ότι με το ποστ σου αυτό δε συμμετέχεις στην κουβέντα, αλλά, μάντεψε, συμμετέχεις!
Για το έντιτ σου:
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είτε δε με διαβάζεις, είτε ότι είσαι χαζούλης. Αυτό ακριβώς υποστηρίζω τόση ώρα, το δικαίωμα του οπαδού να χώνει για την αντίπαλη ομάδα με την προυπόθεση να το κάνει και για τη δικιά του σε αντίστοιχες περιπτώσεις! Αυτό έκανε ο φρικ ακριβώς, κάνει χαβαλέ με τις μεταγραφες γαυρου - χαβαλέ που κάναμε μια χαρά με τις μεταγραφές ΠΑΟ το καλοκαίρι. Πουθενά δεν έγραψα να μην πεις για τους παίκτες που παίρνει ο ΠΑΟ, σε προκαλώ να το βρεις αν το έκανα.
Όσο για το ποιος είναι μεγαλύτερο μπουρδέλο (στα μεταγραφικά), τα προβλήματα επί τζιγγερ ήταν πολλά, όχι μονο οι μεταγραφές. Σε αυτό φυσικά υστερούσαμε του γαυρου τις περισσότερες χρονιές, εξάλλου το δείχνουν και τα μπάτζετ που είχαν τεράστια διαφορά.
Σοβαρεψου που θα κανω συστασεις στον φιλο γαυρο για να μην αφησω την υποψια οτι συμφωνω μαζι του. Αν ειχα αφησει την υποψια οτι με ενδιαφερει η παρελαση πανευρωπαικων ονοματων μπορει και να ειχα μπει στον κοπο ε. Το λαθος ηταν που ανεφερθηκα στον Ιγκορ με σχετικη σοβαροτητα δηλαδη, αν ειχα απλα κανει quote τη φατσα του και εγραφα ενα ΛΟΛ δε θα μου ζητουσες τωρα να αποδειξω οτι δεν ειμαι ενοχος! :P
Εντάξει, δεν είναι μεταγραφή και για ΛΟΛ, άσχετα αν δεν έπιασε τελικά. Σόρι κιόλα.
Συγχωρεσε με αν κανω λαθος, αλλα ο φρικ κανει ως επι το πλειστον χαβαλε χωρις αντικρυσμα με κατι τετοια ασχετα πραγματα λες και ζει στο δικο του παραλληλο συμπαν που ολοι ειμαστε στην τριτη γυμνασιου και σκαμε με τα κασκολ στο σχολειο (ευτυχως δεν το ειχα κανει ποτε, τεραστια ντροπη). Δηλαδη ας κανει κριτικη το παλικαρι, αλλα οχι σε ακυρα πραγματα ρε γαμωτο. Αυτο σου λενε τοση ωρα και οι αλλοι και εσυ εκει επιμενεις. Στην προκειμενη περιπτωση δεν εκανε κατι λαθος η διοικηση του Ολυμπιακου, να τη βριζουμε και τωρα απλα επειδη ειναι η_διοικηση_Ολυμπιακου? Μαλακια δεν ειναι? Ας κοιμηθει κι αυτη μια νυχτα χωρις λοξυγγα. Για τα μεταγραφικα του ΠΑΟ δεν ξερω αν φταιει το μπατζετ κι ο Βαρδινογιαννης, το μονο που ξερω ειναι οτι μου λειπει λιγο φετος το να μην εχετε καμια δεκαρια παικτες αχρηστους με αστεια ονοματα να σου κανω πλακα. Μιλαμε το τι συρφετος εχει περασει απο την ομαδα του ΠΑΟ δεν περιγραφεται... το κακο ειναι οτι τα τελευταια 4-5χρονια γινεται και σε μας αυτο. Απλα πολλους και οτι ναναι. Παλια ειχαμε μια εντεκαδα που δεν εβρισκες μη σοβαρο παικτη. Τεσπα, αλλο θεμα αυτο.
Προφανώς φταίει το μπάτζετ σε μεγάλο βαθμό, ο ΠΑΟ φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είναι ακριβότερη ομάδα του γαυρου. Ακόμα και πέρσι με τις πολυμετοχικότητες δεν ίσχυε αυτό. Κάτι μας λέει.
Δηλαδή αν ο ριβαλδος δεν έβγαινε, θα ήταν σκατά η μεταγραφή; Λίγες ομάδες πήραν παιχταράδες που δεν παίξανε μπάλα; Οι μεταγραφές κρίνονται όταν γίνουν με τα δεδομένα που γίνονται. Με αυτά τα δεδομένα ο Μπίσκαν ήταν ένας καλός παίκτης σε καλή ηλικία. Τώρα αν βγήκε μάπα, ε δε φταίει πάντα κάποιος, άνθρωποι είναι και οι παικτες. Ο Κονσεησάος ήταν άλλο πράγμα, ήταν πολύ πιο εύκολο για την ομάδα να δει ότι δεν ήταν πια παίκτης, αλλά δεν το έψαξαν όπως έπρεπε.
εχεις γραψει μιαμιση σελιδα επειδη ξεχασα τον Ζιλμπερτο Σιλβα (που προφανως ειναι παραλειψη και οχι απαξιωση μεγεθους) αλλα γενικα το ποστ μου ειναι σωστο, μιας που το χρονικο διαστημα ειναι το ιδιο -περιπου-
το αστειον της υποθεσης ειναι οτι τον μπιτσκαν τον εβαλα μονο και μονο γιατι χθες βραδυ δεν εβρισκα φωτο αυτουνου του παιχταρα
http://img696.imageshack.us/img696/9...conceicao3.jpg
πολλή μιζέρια βλέπω οι συν-παναθηναϊκοί.
Εγώ πάλι περιέργως συμφωνώ με τον Οδονιανό για το θέμα Μπεν Αρφά, μια χαρά ο γέρος έχει βάλει κάθε μέσο (πάλι) να μας πείσει ότι παλεύεται ακόμα ο Μπεν Αρφάς και έτσι που το πάνε "θα το παλεύουμε μέχρι τέλους" αλά Κάλστρομ για να φτάσει η τελευταία μέρα και λόγω ανάγκης επειδή δεν τα καταφέραμε τελικά να φορτωθούμε κανένα Σουμπίνιο του Εθνικού ή κάνα μπραζίου γ' εθνικής που "βγάζει μάτια και τον θέλει ο Βενγκέρ διακαώς".
Εγώ δηλώνω ανακουφισμένος που υπέγραψε ο Λούα και αν πάρουμε και δεύτερο που δεν είναι Σουμπίνιο ή μπραζίου ματοβγάλτης θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα...
Στο κλίμα του τόπικ πάντως, πήραμε τον Μπεν Αρφά για να ντριμπλάρει το κίλλερ χάμμερ σας, χο χο χο.
τι μεσο εχει βαλει?
ανακοινωση εβγαλαν οτι καναμε μια προταση δεν απαντουσαν και αποσυρονται
ε οι εφημεριδες εγραφαν γραφουν και θα γραφουν
μπινελικια στον γερο για τις μαλακιες στο μεταγραφικο σχεδιασμο ολοι του ριχνουμε αλλα για το συγκεκριμενο ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα
μαλακιες αλλωστε του στιλ "ερχεται" τη μια μερα "δεν ερχεται" την αλλη τις ειδαμε απο γαυρικες και μη εφημεριδες
(η μια μαλιστα το αναφερει και το "ναυαγιο" ως αποκλειστικοτητα ενω 2 μερες πριν ειχε αλλη αποκλειστικοτητα "ειπε το ναι" και τετοια)
το θεμα οτι και οι 2 φαινεται οτι ηταν και συνεχιζουν να ειναι ανυπαρκτοι σε θεμα scoutin ειναι απαραδεκτον με τα λεφτα που εχουν δωσει και οι 2 να μην μπορουν να ψαξουνε να βρουμε κανα σοβαρο παιχτη σε καλη ηλικια οχι απαραιτητα α' κλασης αλλα που να κανει για το πρωταθλημα εδω το σαπιο που εχουμε.
Λουα Λουα ειχανε πριν κατι χρονια αντε παλι σε Λουα Λουα πηγανε, κανας καστιγιο θα παιξει, ο πετερσεν που επαιζε και καποιο παλιο καλοκαιρι αντε και κανα βραζιλιανο. Στο τελος θα βολευτουν με κανα παιχτη τυπου ζαιρι απο κανα πανιωνιο η' αστερα τριπολης που "ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα"
Απτην αλλη εχουμε τογνωστο προβλημα στα στοπερ εδω και κατι αιωνες και μονιμως σαν λυση τον σωτηρη κυργιακο, κανα ονομα ανατολικοευρωπαιου στοπερ που δεν ερχεται ποτε επαιξε και λιγο ταυλαριδης(?) και τελικα δεν θα παρουν κανενα γιατι "ο γεναρης ειναι δυσκολος μηνας και οι ομαδες δεν δινουν ευκολα παιχτες και δεν ηθελε η γυναικα του " η' "δεν πουληθηκε ο κλειτον και δεν εχουμε λεφτα " και καμια τετοια μαλακια
ελπιζω σε διαψευση των παραπανω με μεταγραφη Κιλερ:gun::gun:
Ε, εντάξει, μην κάνουμε τώρα ότι ο Πρωκταθλητής δεν έχει γραμμή από τη διοίκηση όπως και το μισό Φως. Και με τον Μπεν Αρφά ο Πουλόπουλος ξεκίνησε την ιστορία και έκανε κωλοτούμπες ανά μισάωρο. Ποιος του τα'λεγε αυτουνού;
Για τον Λούα, τι να πω; Τον έδωσαν 3 μύρια και τον πήραν τσάμπα πίσω. Σώκος στα χάι του. Ο Καστίγιος θα έρθει και αυτός στο τσαμπέ, τώρα θέλει φράγκα η δουλειά και αποκλείεται.
δεν υπερασπιζομαι κανενα φως και κανεναν πρωταθλητη , ουτε με νοιαζει τι εγραφαν , τα ιδια εγραφαν και αλλοι που υποτιθεται ειναι στα δικαστηρια με τον κοκκαλη, ουτε τους πιστεψα ποτε, οπως και οι περισσοτεροι
εχουμε κουραστει τα ιδια και τα ιδια σε καθε μεταγραφικη περιοδο
οσο για τον μπεν αρφα το θεμα ειναι οτι ενδιαφερον υπηρχε , προταση εγινε δεν τα βρηκανε οκ τα λεμε
το αν επρεπε να κολησουμε με τον μπεν αρφα η επρεπε να κοιταξουν αλλους πιο προσιτους η δεν ξερω γω τι σκατα να κανουν να παρουν ενα γαμημενο παιχτη ειναι αλλη κουβεντα