Φιλτατε Οντονιαν, μη μου σπας τα νευρα με βλακειες απογευματιατικα. Εγω απλα δηλωσα την διαφωνια μου στο ποστ του Μαξ Πειν. Αν μη τι αλλο, θα πρεπει να σε προβληματιζει περισσοτερο οταν σε μια ανουσια μαχη εντυπωσεων για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (ακα εχει φερει τους πιο ευρωπαιους/διεθνεις παικτες) ο Μαξ ξεχναει τον Ζιλμπερτο και βαζει τον ΙΓΚΟΡ ΜΠΙΤΣΚΑΝ. Εμενα προφανως ο Ζιλμπερτο μου περασε πρωτος απο το μυαλο, αλλα προτιμω να μην παρω μερος σε μια τετοια ανουσια κοντρα, αυτο ομως δε μου αφαιρει το δικαιωμα να κανω το ισαξιο με ΛΟΛ ποστ μου για τον Μπιτσκαν, ετσι δεν ειναι? Αν με αφηνεις φυσικα.
Οσο για το συγκεκριμενοι γιουζερς βγαζουν λαδι τη διοικηση, την τεχνικη ηγεσια, τον λαο του θρυλου κτλ, ειναι λιγο αντιφατικο να ακουω συστασεις απο τους γαυρους του φορουμ να μη βριζω τον Κοκκαλη (εστω κι αν το γραφουν για πλακα, η οποια πηγαζει απο το γεγονος οτι τον εχω οντως σκυλοβρισει) αλλο και να ερχεσαι εσυ να λες το αντιθετο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπερδευομαι τελικα, με ποιον ειμαι? Μηπως ειμαι ΑΕΚ? Να το ξερω δηλαδη.
Και για να τελειωνει το παραμυθι γιατι μπορει μετα απο δεκαδες ποστ σχετικα με οτιδηποτε "γαυρικο" να μην το εχεις καταλαβει, αλλα εδω και χρονια μου τη σπαει οτιδηποτε "γαυρικο" εκτος απο τους εκαστοτε παικτες και μερικους προπονητες. Ο Κοκκαλης αισχρος, οι οπαδοι αισχροτεροι και τυφλοι, μερικοι εκ των προπονητων απλα καρικατουρες και γενικοτερα το ελληνικο πρωταθλημα τραγελαφικη παρελαση πτωματων (σε ομαδες αναφερομαι). Αυτο δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να αποτελει λογο να μη μιλαω και να μην κοροιδευω αντιστοιχες καταστασεις σε αλλες ομαδες, ειδικα σε ενα φορουμ που κανουμε χαβαλε. Γιατι μπορει να ειμαστε μπουρδελο, αλλα εσεις ειστε μεγαλυτερο ρε γαμωτο, χωρις καμια προκαταληψη πραγματικα. Με εξαιρεση φετος που κανατε καποιες καλες μεταγραφες, οι μεταγραφες_ΠΑΟ αποτελουσαν ολο και πιο αστειο ανεκδοτο χρονια με τη χρονια. Αμφιβαλλεις?
Εχε χαρη που δεν εχω τις κακες μου και σου μιλαω πολιτισμενα μονο και μονο επειδη επεστρεψε ο Τρεζορ Λομανα.![]()