:) προβοκατόρικο ερώτημα αρνούμε να απαντήσω, κάνε άλλο θρεντ και αν θες συζητάμε τι κάνω εγώ και όχι εμείς
Printable View
Εδώ πάντως δεν έχουμε αυτοδικία αλλά περίπτωση αυτοάμυνας απέναντι στη συστημική βία.
και δεν μπορώ να ξέρω τι είναι η κοπέλα, απλά δεν σημαίνει ότι κάνει όλος ο κόσμος μηνυσεις
Ε, οκ, αν έχει ταυτότητα, αφμ, πινακίδες κ.λπ. αστικά κομφόρ, αλλά δεν θέλει να κάνει μήνυση για ιδεολογικούς λόγους, να έρθουμε να τα ξαναπούμε όταν της ξανα-ασκήσουν βία. Βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου, πραγματικά.
προσπαθω να φανταστω την κοπελα την επομενη/μεθεπομενη, με την ψυχολογια της στα ταρταρα, να βλεπει το σκηνικο σε καναλια/σαιτς κλπ και να πεφτει στην εδω συζητησις
και να προσπαθησει να εξηγησει σε εναν απολυτα ψυχραιμο γιουζερ οτι...δεν ειναι ρομποτ
Απλά πληροφοριακά, δεν είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις μήνυση και διώκεται αυτεπάγγελτα, εφόσον κατακρατείσαι παρανόμως.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι παίρνω σχεδόν ως δεδομένο πως, εφόσον δεν υπάρχει η ιδεολογία, κάποιος τόσο εξοργισμένος με τη βία που του ασκήθηκε, θα έβρισκε 100 ευρώ, ακόμη και αν έπρεπε να τα πάρει από τους τριγύρω που την υποστήριζαν. Κατά τ' άλλα, δεν αποφάσισα τίποτα, είπα απλώς ότι δεν το βρίσκω πολύ πιθανό να λέει ψέματα η άλλη.
μη λέτε βλακείες κι ακούστε το σαμπρέλα.
Ο Σαμπρέλ μια χαρα τα ειπε και η Σταυρούλα το ίδιο, όπως κι ο Μπλιτζερ όμως. Θέλει αρχίδια για να τηρεις την όποια πολιτική πράξη και το 2010 που κάναμε καταλήψεις των λεωφορειων του ΟΑΣΘ για να δώσουμε ενα μπουσουλα και σε κόσμο που δεν ειχε πάρει χαμπάρι, κάτι γίνονταν. Αλλα κλασικά, στα τσακίδια πηγε κι όλη αυτη η προσπάθεια. Κατεληξε ο πυρήνας των "δεν πληρωνω" να ειναι Νεολαια Σύριζα, που μας εμποδιζε να φυγουμε κι από τα χημικα των μπατσων το Σεπτεμβρη του '11 στα εγκαίναι της ΔΕΘ.
Μινμιν, ξεκόλλα ρε μαλακα, ολόκληρος μαντράχαλος εισαι, νομιζεις ότι έχω καμια διαθεση να ασχολουμαι με σενα ή πιστευεις πραγματικα ότι ειμαι τοσο τιποτενιος ώστε να χλευάζω τις παθησεις σου; Πληροφοριακα, το 67% είναι το ποσοστό πάνω απο το οποίο σύμφωνα με την επιτροπη "δικαιούσα" κάτι σε αυτο το μπουρδέλο.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...h.4248553.html
Άντε να τελειώνουμε με αυτούς. Στη Θεσσαλονίκη είναι γενικότερα πιο αντιπαθητικοί και από τους μπάτσους. Οι υπόλοιποι εκτός πόλης δεν το διανοήστε κάτι τέτοιο αλλά ισχύει.
Αν θεωρείς πως καταστολή θεωρείται μονάχα οι γκλοπιές και τα δακρυγόνα των μπάτσων, το να σε σαπίσουν στο ξύλο γενικά, όχι τότε καλά βλέπεις, δεν υπάρχει κατάφορη καταστολή. Βέβαια, όπως έγραψε και ο ΚανονικόςΠαύλος, εξαιτίας αυτής της μη κατάφορης καταστολής, πριν 3 χρόνια, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Και όχι, δεν ήταν ατύχημα, που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και στον καθένα.
Γενικά δε βγάζω άκρη. Ο άλλος λέει πως η κοπελιά είναι για ξύλο, χωρίς βέβαια να κάνει τον κόπο να μας εξηγήσει το γιατί, ο άλλος λέει πως είναι παράλογο να μην έχει το δικαίωμα ο ΟΑΣΘ (ο οργανισμός έτσι; που βγάζει κάποια υπέρογκα ποσά από τα πάρε-δώσε με το ελληνικό κράτος) να κρατά αυτούς που δε βαράν εισιτήριο, ο άλλος ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος αυτός που δε βαρά για τον όποιο λόγο εισιτήριο να υποστεί τα τραμπουκίσματα και τις ψευτομαγκιές των χέστιδων των ελεγκτών που ξέρουν να τα πουλάν αυτά όπους τους παίρνει. Πάτος.
Συμφωνώ και επαυξάνω, στο βαθμό όμως που τρέχουν παράλληλα (από αυτό το α' πληθυντικό) και άλλες δράσεις, όπως μαζικές διαγραφές προστίμων, χτίσιμο νομικής ομάδας, συνεπείς παρεμβάσεις σε ΜΜΜ για τους λόγους που οι συγκοινωνίες πρέπει να ελεύθερες. Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι ζήτημα εσωτερικής κατανάλωσης, αλλά απευθύνεται σε όλους και όλες.