Printable View
psychotron Και mrmaiden ευθυνονται για αυτο που ειδα!
εκαναν συναυλια οι maiden χαλανδρι...συγκεκριμενα η σκηνη ηταν το γκαραζ(εξωτερικο) μιας πολυκατοικιας κοντα στο σπιτι μου αλλα και καλα ο χωρος απο κατω ηταν μεγαλος και ειχε συγκεντρωθει πληθος..το θεμα ειναι ομως οτι εγω θα ημουν η τεταρτη κιθαρα του συγκροτηματος :touched: ... ερχεται η ωρα για να βγουμε στη σκηνη..τρεχουμε εξω χαμος απο κατω...παμε ο καθενας να παρει την κιθαρα/μπασο του.... και καθως πλησιαζω νομιζω οτι βλεπω την αγαπημενη μου yamaha(καυσοξυλο σκετο)..τελικα ειναι μια αλλη.με το που περναω το λουρι βλεπω οτι ειναι κιθαρα για αριστεροχειρα..επισης δεν εβγαζε καθολου ηχο.σκαλωνω και κανω και καλα οτι παιζω το riff του wicker man..ηταν αλλες 3 κιθαρες καποιος με καλυπτε οποτε no big deal...αυτο θυμαμαι μετα ξυπνησα :fear:
axaxaxaxaxax :D
Όλο αυτό συνέβη για να δεις τους maiden από το perspective του gers, τώρα τον λυπάσαι επιτέλους; :D
xaxaxaxaxax
η Χ παντρευόταν ...στην κύπρο (γιατί ήταν Κύπρια[!]) και όλοι είχαμε μαζευτεί στο πατρικό του μπιζαριου για να πάμε όλοι μαζί στην εκκλησία.
Κοιμάμαι τώρα και ονειρεύομαι πως κάτι γίνεται ένας τσαμπουκάς γερός και μπαίνω στη μέση να προστατέψω κάποιον ή κάποια και μου παίζει ένας μία γρήγορη και μου σπάνε τα γυαλιά, αίματα, κακό, σπασμένα γυαλιά. Περνάνε 20" και το όνειρο τελειώνει κάπως, δεν θυμάμαι πως, και μετά κοιμάμαι βαθιά. Ξυπνώ το πρωί και είχε σπάσει ο σκελετός των γυαλιών σε δύο σημεία, αποκολλήθηκε τελείως. 100 ευρώ. FML
Καλη φαση να κοιμασαι με τα γυαλια.
και να ελπίζεις να μη σου σπάσουνε κιόλας. FYL
Δεν κοιμόμουν με τα γυαλιά, στο κομοδίνο τα είχα. Έσπασαν μάλλον από τη θερμοκρασία ή τα ροκάνισαν τα μυγμηγκάκια. FML.
τα ροκάνισαν τα μυρμηγκάκια
οπότε τώρα ξέρεις και το δρομολόγιο !
Ελαβα γραμμα απο τον χρηστη Κινγκντομ Γκαν, ο οποιος βρισκοταν σε καποια "υπο αναπτυξη" Ασιατικη χωρα, δε θυμαμαι. Αυτος ειχε ερθει εδω παλιοτερα και τον ειχα φιλοξενησει, και ειχε γνωρισει καποιους φιλους μου, και γι αυτο μας εστειλε σε ολους απο κατι. Τα γραμματα που εστειλε ηταν μεγαλα κομματια χαρτονιου απο χαρτοκουτες (1χ2 μετρα) και πανω ηταν γραμμενα με στυλο τα συγκινιτικα του λογια, με μικρα γραμματακια.
Χαρηκα πολυ, ζηλεψα περισσοτερο, και σκεφτομουν οτι δεν ειμαι ευχαριστιμενος με τη ζωη μου. :S
Χαζευω στην τηλεοραση στο πατρικο μου ( :touched: πρωτη φορα χρησιμοποιω αυτη τη γελοια φραση) και στο σαλονι καθονται μαζι μου οι γονεις μου, ο πατερας μου βλεπει κι αυτος τηλεοραση, ενω η μανα μου διαβαζει εφημεριδα, ωσπου πεταγεται πανω γεματη χαρα και μας πληροφορει πως στην Αθηνα θα ανοιξει σε θεατρικη παρασταση ενα απο τα καλυτερα εργα του Αλφρεντ Χιτσκοκ. Εγω καταχαιρομαι και εκπληκτος την πληροφορω πως εχω δει την αντιστοιχη ταινια πριν λιγα χρονια με το φιλο μου το Θοδωρη, και πως ο Ουμπερτο Εκο που υποδυοταν τον πρωταγωνιστη και ειχε το ρολο ενος αεροπλανοφορου, το οποιο ομως ειχε μορφη αεροπλανου (γιατι μεσα στο ονειρο θυμηθηκα σκηνη με τον Ουμπερτο Εκο απο την ταινια), ηταν μοναδικος στο ρολο του. Εκεινη τη στιγμη οποιαδηποτε εννοια περιγραφοταν απο τη λεξη Χιτσκοκ, αρχισε να περιγραφεται επισης απο τη λεξη Ουμπερτο Εκο, οποτε ο Μιστερ Εκο αρχισε να συμβολιζει τον συγγραφεα του εργου, τον πρωταγωνιστη του εργου και ενα αεροπλανοφορο που ομως ηταν αεροπλανο. Καπου εκει αποφασισα οτι πρεπει να κοιταξω στην εγκυκλοπαιδεια για να δω τι αλλα κατορθωματα εχει στο παλμαρε του. Οποτε ανοιγω την εγκυκλοπαιδεια (κανονικη ντε, οχι wiki) και βλεπω κατω απο το λημμα "Ουμπερτο Εκο" πως εκτος απο καταπληκτικο αεροπλανοφορο σε ταινια, ειναι ο τριτος κατα σειρα στη διαδοχη του γαλλικου θρονου, μετα την μητερα της παρουσας βασιλισσας (ανωνυμο προσωπο) και την κορη της βασιλισσας, οπως επισης και ιδρυτης του Γαλλικου Συνδεσμου Φιλαθλων Παοκ. Εκει ξυπνησα.
Τον Unholy στην Αμοργό, εγώ με τον αδερφό μου κι αυτός με ενα γαμάτο γκομενάκι με μωβ μαλλιά να τραγουδάει " τον καλύτερό μου φίλο δεν τον γνώρισα ακόμα" ( wtf.):fear:
oxi upo tis kaluteres sunthikes..
φρέσκο φρέσκο, ακόμα δεν έχω ξυπνήσει καλά καλά:
eh dinnae ken says (4:43 μμ):
*ειδα ονειρο οτι ημουν στο αμστερνταμ λεει
*και ειχα χασει την παρεα με την οποια ειχα παει, και περιπλανιωμουν σε ενα παρκο
*και δυο πενηνταρηδες επαιζαν μπαλιτσα λαχανιαζοντας
*ο ενας μου ειπε να τον ακολουθησω και πηγαμε μια βολτα και μου δειχνε αξιοθεατα
eh dinnae ken says (4:44 μμ):
*και τελικα γυρνωντας με παρακαλεσε να παω να παρω σ'αυτον και τον φιλο του κατι λιχουδιες που τους αρεσαν πολυ
*του ειπα εγω οτι πρωτα πρεπει να παω να βρω την παρεα μου, και μετα θα του επαιρνα τις λιχουδιες
*και μπηκα σε μια πορτα που οδηγουσε σε ενα λαγουμι
*με στρατηγικα τοποθετημενα μαξιλαρια ετσι ωστε καθως πεφτω να κανω γκελες απο δω κι απο κει
*και πανω που φανηκε η εξοδος χτυπησε το ξυπνητηρι.
kiwiknorr says (4:45 μμ):
*=[
eh dinnae ken says (4:46 μμ):
*α ναι
*και προς το τελος
*ο "εγω" μεσα στο ονειρο
*αρχισε να σκεφτεται μια διαφημιση που υποτιθεται οτι ειχε δει
*για ενα θριλερ
*που ελεγε "η μικρη ταδε και ο μικρος ταδε ειναι παγιδευμενη σπιτι τους με τον τρομερο ταδε, το βραδυ. το μεσημερι... αρχιζει και τους αρεσει."
δεν έχω ιδέα τι βλέπω τις τελευταίες μέρες αλλά ξυπνάω με το ρεφρέν του παρακάτω τραγουδιού, εδώ και 3-4 μέρες σερί, στο μυαλό μου
:shock:
ήμουν με την έτσι στη Ναύπακτο και βολτάραμε το βράδυ χαζεύοντας βιτρίνες από ζαχαροπλαστεία και ψάχνοντας για καλή καρυδόπιτα.
Κάποια στιγμή περνάει από μπροστά μας ο Αίας Μανθόπουλος από τους 2 ξένους, ντυμένος μισός άντρας-μισός γυναίκα(ξ'ωπλατο φορ φακς σεϊκ) και κρατόντας ένα μωρό στην αγκαλιά του.
Μας κοίταξε απειλητικά και απλά προσπέρασε.
Μετά πήγαμε σπίτι και διηγηθήκαμε το περιστατικό στο πρώην αφεντικό μου ο οποίος μου είπε να προσέχω από δώ και πέρα τον κώλο μου(!).
έφτασε η ώρα να πάμε για ύπνο-ο καθένας μόνος του και τότε άκουσα μια αντρική φωνή που όλο πλησίαζε να τραγουδάει ''oooooooh babe, i'm gonna love you all night looooooooong, yeah''..
Ξύπνησα καταιδρωμένος.
Χτες ειδα στον υπνο μου οτι δεν μπορουσα να ανασανω και ξυπνησα αλλα δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω! Οπως ανοιξα τα ματια μου ειδα στο πλαι του κρεβατιου μου εναν τριχωτο νεγρο με κοκκινα ματια - πηγα να ουρλιαξω αλλα δεν εβγαζα φωνη και τοτε ο μαυρος μου εσκασε μια σφαλιαρα και ξανακοιμηθηκα....
μίλαγα με την tamagothi στο μσν και μου εξομολογήθηκε -επιτέλους- πως είναι alien.
για να την παρηγορήσω της έφτιαξα μια χορτόπιτα
(νέα συνταγή για φύλλο, θα την φτιάξω το σάββατο)
στον Gl 581 c μας αρέσουν, πράγματι, τρομερά οι χορτόπιτες. όταν έχει ήλ- εεεεε Gliese 581, οι αγροί γεμίζουν με ξανθές τριχόμπαλες που μαζεύουν σταμναγκάθι. καμιά φορά σκέφτομαι να γυρίσω σπίτι, μου λείπουν τα κίτρινα βατόμουρα κι οι ξανθιές τριχόμπαλες, κυρίως η αγκαλιά μιας συγκεκριμένης ξανθιάς τριχόμπαλας (στον Gl 581 c έχουμε 5 ζευγάρια χέρια κι οι αγκαλιές είναι πολύ σοβαρό ζήτημα), αλλά μετά λέω "δε βαριέσαι", κάνω μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα, κοιτάζω τ' αστέρια και ψιθυρίζω "συγγνώμη, θα κάτσω εδώ, έχει μέταλ".
\m/
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...1_%28by%29.jpg
http://www.icookgreek.com/media/imag...topita_big.jpg
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:T...e/4230.jpg&t=1
http://www.3drelax.com/screensavers/Moonlight_Lake.jpg
http://www.motifake.com/image/demoti...1205483781.jpg
Whatta fuck are u smokin' ? ? ?
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ φιλε.
Στον γκλισ πεντεογδοντα ενα ΣΙ φημολογειται οτι εχει μονιμα ηλιο στο μισο πλανητη και μονιμα σκοταδι στον αλλο μισο, οποτε μαλλον μαλακιες λεει η ταμαγκοθι
και αμα μενει στην μεση?
E θα χει παντα ηλιοβασιλεμα. Ή ανατολη, οπως το παρει κανεις.
ημουνα εξω απο ενα κλαμπ με τον γκοβου και πιναμε και καπνιζαμε...
http://sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=22964&catid=9
:fear::fear::fear:
πανδαισια σουρεαλισμου τελευταια, δεν ξερω τι συμβαινει...
το top
διοργανωνω φιλικο αγωνα ποδοσφαιρου, παιζουν κατι πιτσιρικια με αντιπαλους ηθοποιους, αυτους που θυμαμαι
Spoiler
o brodny γενικα απαραδεκτος παικτης, τον ειχαν κανει ρεντικολο τα μικρά..
μετα το τελος του αγωνα, βρισκομαι σε τραπεζι ποκερ οπου παιζω τα λεφτα απο το φιλικο, (κλασικο ονειρου, προσπαθω να διακρινω τι φυλλα εχω αλλα δεν γινεται) σκαει διπλα μου η σαρλιζ θερον και μου σκαει ενα φιλι πισω απο το αυτι και μου ψιθυριζει, γαμησε τους οπως γαμησες και μενα πριν, μπηκα ολ ιν, τα χανω και βρισκομαι να τρεχω τις σκαλες, με οτι μπορεσα να διασωσω απο το τραπεζι, πισω να με κυνηγαν γκανγκστερς, φοραω τακουνια.. σκονταφτω και βρισκομαι να με κοιταει αυτος
http://media2.feed.gr/filesystem/ima..._type11495.jpg
ξυπνησα
Μποσταντζόγλου win.
ετσι μωρη Πινατερο!
Μαζί με φίλους ήμουν σε πολυκατοικία στην οποία έσκασαν 2 αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί υπό μορφή βαρελότου!Ο ένας μάλιστα ήταν στο διαμέρισμα μας τον οποίο και "ηρωικά" πέταξα από το μπαλκόνι λίγο πριν εκραγεί.
Μαζεύεται λοιπόν κόσμος πολύς στην περιοχή και εκκενώνεται η πολυκατοικία από την αστυνομία η οποία μόλις είχε καταφθάσει και υποψιάζεται ότι ευθύνεται κάποιος ερωτοχτυπημένος θαυμαστής της Πόπης Τσαπανίδου(η οποία επίσης έμενε στην πολυκατοικία).Μεταξύ του κόσμου συνειδητοποιώ ότι βρίσκονταν και κάμποσα ζώα εκ'των οποίων και ένα φίδι που άρχισε να κυνηγά ένα κροκόδειλο (ανάμεσα στον κόσμο) τον οποίο και τελικά κατασπάραξε με δυσκολία.
Στο τέλος καταλήξαμε όλοι να κάνουμε καρουσέλ στο ρετιρέ της πολυκατοικίας όπου πάρα πολλοί γλιστρούσαν και έπεφταν στο κενό μέχρι να μείνει ένας ο οποίος κέρδιζε κάτι που δεν θυμάμαι.
Κουλ ονειρο, παρεα με Laura Pleasants απο Kylesa, ρομαντικη διαθεση και συζητηση για αναληψη τριτης κιθαρας στην μπαντα.:touched:
Ήμουν σε ένα supermarket που βρισκόταν στον 4ο όροφο πολυκατοικίας με 2 φίλους και τον Τότσικακαι το κλέβαμε. Βλέπω μπάτσους να έρχονται απο το μπαλκόνι και κρύβομαι σε μια αποθήκη μέχρι και την Δευτέρα που άνοιξε ξανα το μάρκετ και την έκανα κύριος (αλά clive owen στο inside man) αφού είχα φάει οτι σκατά είχε το μάρκετ μέσα όλο το Σ/Κ. Τους 2 φίλους μου τους δέσανε. Ο Τότσικας με περίσσια ταρζανιά πήδηξε απο τον 4ο στον 3ο, του άνοιξε ένα κοριτσάκι την μπαλκονόπορτα και έφυγε απο την είσοδο σα να μην έγινε τίποτα.Spoiler
το σποιλερ ρε βλακακο το βαζεις στην φαση με τον clive owen...θελαμε να το δουμε το εργακι και μας το χεσες.
Βλεπω ονειρα σπανιως, και πιο σπανια τα θυμαμαι. Παρολαυτα χτες ειδα ενα περιεργο. Ειχε λεει πολεμο στο αιγαιο τουρκιας-ελλαδας και με εστειλαν στην πρωτη γραμμη σε ενα νησι.
Χωρια απο το ποσο μανταρα τα χει κανει η κυβερνηση με τη μοιρασια του αιγαιου, μαλλον εφταιγαν τα 15' ΓΑΠ που ειδα προχτες και τα 3 ποστ σαιμπερνοτ στα πολιτικς. Εκτος αν παιζει κανας καλος ονειροκριτης ευκαιρος.