Αλληλεγγύη στα αδέρφια που αργούν στα ραντεβού.
Κάποτε ημαστε τυπικείς, ναι, αλλά η υπομονή σώθηκε, τώρα πια το πέρασμα στη σκοτεινή πλευρά είναι χωρίς επιστροφή.
Printable View
Αλληλεγγύη στα αδέρφια που αργούν στα ραντεβού.
Κάποτε ημαστε τυπικείς, ναι, αλλά η υπομονή σώθηκε, τώρα πια το πέρασμα στη σκοτεινή πλευρά είναι χωρίς επιστροφή.
@φιξ
Τι πάει να πει "και δεν είναι στο σπίτι" ρε συ? Εξήγησέ μου γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό τον ηλίθιο διαχωρισμό. Το ραντεβού, είναι ραντεβού, τέλος. Και ναι, και κάπου στην αθήνα να δίνεις ραντεβού, και κίνηση ξέρεις αν θα έχει και πόση ώρα θα κάνει το μετρό και τα πάντα. Do the fuckin' math και μην με κάνεις να περιμένω σαν το ζώο.
Κοιταξε, θα μιλησω μονο για περιπτωση στην οποια εισαι σπιτι σου και περιμενεις καποιον να περασει απο κει. Καταρχας, εμενα μου τυχαινει και πιστευω δεν ειμαι ο μονος, οταν ειμαι στην πορτα ΟΛΟΙ να θυμουνται οτι θελουν να παω να τους παρω αυγα, να απλωσω τραχανα, να καθαρισω φακες κ.ο.κ. Και επειδη ειμαι ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ καθομαι και το κανω. Δευτερον, ειναι απλα αστειο να προσπαθησεις να υπολογισεις κινηση στην Αθηνα. Κι εγω το κανω, αλλα μπορει να πεσω εξω για ενα τεταρτο. Ε λοιπον αυτο το τεταρτο που θα περιμενω εγω με το αυτοκινητο κατω απο το σπιτι σου επειδη θα εχω υπολογισει αυξημενη κινηση και οχι κανονικη, ειναι το ιδιο τεταρτο που θα περιμενεις εσυ σπιτι σου αν εχω υπολογισει κανονικη κινηση και τελικα εχει αυξημενη. Προσωπικα οταν περιμενω σπιτι μου να με παρουν απλα δε με νοιαζει οση ωρα και να αργησουν (εκτος απο περιπτωσεις που πρεπει να παμε συγκεκριμενη ωρα σε συναυλια, σινεμα κτλ), αντιθετα αν περιμενω με το αυτοκινητο κατω απο σπιτι καποιου αλλου ειναι απιστευτα σπαστικο και γι αυτο με θεωρω πολυ βλακα οταν αργω και ο αλλος περιμενει απο κατω.
Παντως ειδικα οσον αφορα την τελευταια σου προταση, κανω παντα το math και απλα ποτε μα ποτε δε δουλευει, απλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπολογισεις να εισαι συγκεκριμενη ωρα, μπορεις να υπολογισεις να εισαι νωριτερα, και αυτο απλα δεν το κανω ποτε :P
Εγώ πάντως 26 χρόνια τώρα κάνω τα καταραμένα τα μαθ και φτάνω πάντα 5 λεπτά νωρίτερα. Κι αν ποτέ αργήσω, είναι καθαρά δικό μου φταίξιμο, τύπου έφυγα από το σπίτι αργότερα επειδή κόλλησα χαζεύοντας κάτι στο νετ. Είτε ζούσες σε άλλη πόλη λοιπόν, είτε δεν ξέρεις τόσο καλά μαθηματικά.
Αργώ επίσης όταν κόβουν κάνα δρομολόγιο λεωφορείου, αλλά εδώ δε συζητάμε τέτοιες περιπτώσεις.
Απλα κινουμαι με αμαξι
o fixxxer taxei pei polu swsta.
Συνέβαινε συχνά το του μισαώρου, αλλά μία φορά που έγινε ΔΙΩΡΟ (ναι), θέσπισα το "δεκάλεπτο όριο", το οποίο λόγω κακής προϊστορίας δεν θα επέτρεπε από τούδε και στο εξής ουδεμία καθυστέρηση άνω των δέκα λεπτών και μηδέν δευτερολέπτων. Τις επόμενες πεντέξι φορές, το ραντεβού έγινε εντός του δεκαλέπτου. Την επόμενη, είδα τον άνθρωπο αυτόν να έρχεται από μακριά, απόσταση ξερωγω πενήντα μέτρων, όταν το ρολόι έδειξε ακριβώς δέκα λεπτά, και παρότι τον έβλεπα, σηκώθηκα και έφυγα. Από τότε και μετά δεν ξαναϋπήρξε ποτέ καθυστέρηση, αν και ομολογουμένως είναι καθυστερημένα πράγματα όλα αυτά.
Μιλάμε για άπειρο κόμπλεξ και πράγματα που ασχολούνται κάτι αγάμητες θεούσες.
Εχεις σωφέρ ?
Μόνο έναν? Τέσσερεις τουλάχιστον.
εχω στησει γκομενο 6 ωρες
μετα στο σεξ ειχε νευρα?