Πληροφοριακά μέσα στο σουκου θα κάνουμε κάτι μεταφορές, λογικα δεν θα μείνει το σάιτ κάτω πάνω από 2-3 ώρες, αλλά δεν τον κόβω κιόλας :)
Printable View
Πληροφοριακά μέσα στο σουκου θα κάνουμε κάτι μεταφορές, λογικα δεν θα μείνει το σάιτ κάτω πάνω από 2-3 ώρες, αλλά δεν τον κόβω κιόλας :)
o coloubras den mporei na mpei, psaxteite ligo ekei sthn diey8ynsh
προέκυψε θέμα σοβαρούλη με την εταιρία , και πάμε πάλι σε αλλαγή
Ψάχνω για το καλύτερο χωρίς να πουλήσω το νεφρό μου. Στέι ιν τατς
Η φάση να βάλει ο καθένας μας μερικά ευρώ δε παίζει; Δε γνωρίζω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν αλλά αν κάποιος πληρώνει μόνος του το κόστος είναι μαλακία νομίζω.
ε παίζει φαντάζομαι. Αλλά δεν είναι σκοπός του σάιτ αυτό
Μια καλή ιδέα που είχε ένα φίλος ήταν να γίνει κάποιο πάρτυ με "κουτί" αλλά τι να πω... τώρα έχω περιθώριο πολύ μικρό , μια εβδομάδα για να κάνω αλλαγές.
Ωστόσο δεν είναι μια δική μου απόφαση αυτό, αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε.
Λέω και το πρόβλημα για να ξέρετε. Η βάση είναι 4GB (με προοπτικές για παραπάνω) και υποστηρίζουν μέχρι 1GB για θέματα περφορμανς
Kalh idea to party, alla 8a parei xrono logika kai dystyxws einai dyskolo gia merikous na voi8isoume me afto ton tropo. Den exw idea gia ti posa milame, alla 8a mporouse na yparxei ena poso-stoxos eidika gia ektakta eksoda opws afto, wste na voi8isei o ka8enas opws kai oso mporei.
Προτείνω digitalocean.
τσέκαρε και το vultr.
ωραίο το digitalocean, αλλά διάβασα πολύ καλά λόγια για το vultr και αρκετά πιο φτηνό.
Μαξ Τετάρτη πρέπει να έχω πάρει την απόφαση :)
έχει γίνει η μόντα με vultr , τα έχω όλα έτοιμα, οπότε αν δεν έχω κάποιο έκτακτο, από 08:00 περίπου μέχρι 09:00-09:30 το φορουμ μας θα είναι κάτω αύριο Παρασκευή 6-3-2015
ο χρόνος θα είναι μέχρι να ενημερωθούν οι dns
Περιμένω εντυπώσεις :)
Μια χαρά φαίνεται! Αλλά να πεις κόστος και να αρχίσουν να οργανώνονται τα πάρτυ.
Σαμπρέλ, εννοείται πως θέλουμε ενημέρωση για το κόστος. Όσο περνάει η ώρα πάντως, επιστρέφει στις προπροηγούμενες γνωστές ταχύτητες... :( Θα γίνει testing το Σ/Κ ;)