αχαχαχαχα
Printable View
αχαχαχαχα
Εεε,σε κάθε επίσημο και ανεπίσημο survey,ενα 70% ήταν υπέρ της μετακίνησης στο OS.
O Sugar και ο Levy φυσικά και θέλαν το deal,αφού τώρα θα αναγκαστούν να βάλουν λεφτά για να επεκτείνουν το White Hart Lane.
Και το σχέδιο ναι,παραμένει να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο μετά τους Ολυμπιακούς,ή τουλάχιστον να σουλουπωθεί σε γήπεδο.
είμαι έτοιμος.....
γκολαρα ρουνει
γκολαρα ο ρουνι
για οπαδους λεω που το ειδες εσυ τοσ υποστηριξη για OS 70%.
προτιμουσαν να φυγουν απο παραδοσιακη εδρα β λονδινο και να πανε σε αλλο μερος; με τιποτα
εγω στηριζω WHL :-D
ο Sugar δεν νομιζω οτι εχει σχεση πια
και το σχεδιο τωρα που το πηρε η west ham αποτι καταλαβα ειναι να παραμεινει ο στιβος 100% , οσο και να το σουλουπωσουν θα χει αποσταση
hammers εκει εκει στην β εθνικη ποσα εισiτηρια θα κοβετε; 8-)
Και το πρωτο της Utd ηταν γαματο, αλλα τι εβαλε ο Ρουνει ρε μλκ...
Links η μαυρη αλήθεια είναι δεν έχω εύκαιρα,αλλά τα πολς υπάρχουν,βέβαια ήταν τροφοδοτούμενα απο γειτονική ΖΗΛΕΙΑ αφού οι Τότεναμς ειδαν πως το στάδιο πάει προς Γουεστ Χαμ μεριά και επιχειρήσανε πιεστικο χάιτζακ.Καλή προσπάθεια παιδιά!
Ο Sugar ακόμα τα σκάει για το WHL και θα τα ξανασκάσει σε περίπτωση επέκτασης του,γι αυτό λύσσαξε.
Τώρα πόσα θα κόβουμε στην τσάμπιονσιπ δεν ξέρω,υποθέτω πολλά ακόμα μιας και έχουμε dedicated fanbase αλλά κάθε εμπόδιο για καλό,πόσο μάλλον όταν κάνουμε ΑΝΙΔΙΩΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΕΡΩΤΑ τους γείτονές μας :)
milwall εννοεις?
σας τρεχουνε εχω ακουσει
ο sugar ταχει πουλησει ολα δεν ειναι τιποτα πια ενας απλος φαν
και τι ακριβως να ζηλεψουμε απο την west ham :lol:
ε μη γινεσαι κακος
αμα ανεβει και η Leyton Orient απο League one βλεπω να γινονται τρομερα ντερμπι στο OS
θρυλικες ομαδες και οι 2 απο east london
σας ζηλευω :(
Αποκλεισμός από πέναλτυ του Phil Neville.
Πάει πιο κάτω; Όχι.